Köpt operativsystem!

Godkväll på er!
Idag när pappa kom hem så åkte vi Lund! För jag skulle ha fatt i windows 7, ska tömma datorn. Nu är den så seg o slö så tyckte det var bättre o fixa det nu.. Innan vi åkte kollade pappa in elgigantens hemsida och kollade var som var biligast, så det blev elgiganten. På hemsidan stod det 1190:-  och i butiken 1290:-  så pappa frågade varför det var dyrare i affären och det var tydligen skilldnad, men dom fixade så jag fick det för internet priset :) Hela 100 kronor billigare ;) Sen körde vi in på MAX och käkade innan vi åkte hem.  Har inte funnits så mycket att kolla på idag, så nu blir det att sätta på film (Alvin och gänget 3)
Bjuder på två gamla kort på mig!
Bjuder på två bilder på mig sen några sommrar tillbaka!

En bild kan återuppliva gamla minnen <3

Ojdå! Klockan är ganska mycket 01:29. Sitter o halv kollar på NCIS: Los Angeles medans jag rensar lite bilder och musik från min gamla hårdisk. Dagen har varit tråkig och man varit halvt deprimerad! Det var ju roligt iallafall när vi spelade poker, jag går från att bara ha några marker kvar och sen vinna.. De var ju najs! Blev lite gladare nu när jag rensade min hårdisk och hittar gamla bilder från en sommar fest hemma hos en kompis, för ett par år sen. Fy fan roligt vi hade :) Den ena bilden är ganska suddig, lite synd tycker jag för den hade blivit perfekt om den inte varit så suddig..
GIRLPOWER ♥
♥ 1 Bild säger mer än 1000 ord ♥
Kul med bilder som kan återuppliva gamla minnen :)
♥ Puss ♥

Grattis Puttefnask!

STORT grattis till Patrik som blir rullotor gammal (30 år) idag!
När jag tänker efter så har jag kännt honom i ca: 7 ½ år :/ Känns som en evighet, men roliga minnen har man iaf sen fritidsgården och skolan! Klassresan till köpenhamn var en trevlig och varm dag!

♥ Puss o Kram ♥




Precis min humor :P


Hönan sprang i vägen för bussen så att chauffören fick tvärnita.
Han vevade ned rutan och skrek: "Höns och kärringar på vägen borde totalförbjudas!" Hönan vänder sig om och skriker: " Jaha, men fitta och ägg vill ni ha era djävlar...;-)

Soffan jag vill ha!

Här är soffan som jag vill ha! Fick tag på dom med soffan idag men dom hade lovat ett par som skulle komma o titta på den vid 21:00 så chansen är ju stor att dom tar den :( Men tar dom inte den så är den min...  Tråkigt att där alltid är någon som ska hinna förre, min vanliga tur!

Våffeldagen!

Tjenare! Idag har det blivit våfflor, det är ju våffel dagen! Så köpte och gjorde lite våfflor till mig och pappa, hundarna tyckte oxå om våfflor med grädde o jordgubbssylt :)  Nu i kväll har jag suttit o kollat på blocket efter en lite soffa, har ju en grön soffa nu som jag haft 7 år sen hade moster den nog 1-2 år innan mig. Jag sitter oftast i mitten av soffan, så sömarna blev slitna och sen har hundarna krattat upp en hel del av gummi grejset så det ligger typ på golvet eller i soffan.. Så tyckte det var dags med ny! Hittade en som jag ville ha på blocket för 500 och näst intill ny, så har mejlat och ringt så får se om dom hör av sig.. Annars ringer jag när jag vaknar i morgon. VILL HA DEN!!!! Men brukar ju va så att när man vill ha nått så brukar där alltid hinna någon annan före :/  Let see tomorrow!

Igår kväll så gick jag hem till Peter o träffa hans lille vovve :)




♥ Sami ♥

Hon är så söt :)

♥ Puss ♥


Sjuklins inlägg!

Godkväll på er!
I tisdags kväll så började jag må skit, en timme senare så börjar jag spy och blev hel kass i magen.  Så blev inte mycket sömn den natten. Men igår eftermiddag så provade jag käka lite yoghurt för o kolla så det fick stanna kvar och det gick bra. Sen blev det ju en mini portion med mat när det var dags.. Så var inte mycket man åt igår. Idag har jag mått änu lite bättre men haft extremt ont i magen till efter man fått i sig någon talrik med soppa och lagt sig ner och fisit lite så lättade det i magen! Tack o lov :)
Puss ♥

Blåsig måndag

Tjenare!
Idag så åkte vi och käka kina mat i hörby. Mats ringde när vi var på väg ditt, så han hängde oxå med, vi trodde dom hade dagens  men inte på måndagar :( så typiskt. Jag tog kyckling med bambuskott, brukar alltid va skit gott, men idag så smakade inte alls mycket. Och nu har jag precis duschat och sitter o lyssnar på musik :)
I fredags när jag var hos min kusin så satt vi och kollade på "Adam Live" och Daniel Bretholt eller va han heter, la ut Adam Alsings numer i tv.. Så jag skickade "Va du är söt Adam" sen i lördags så fick jag "PUSS" tillbaka av han :) Tyckte jag var skit kul, trodde inte han skulle skica tillbaka :)
* Puss *

Solig onsdag

Nu ska jag ner o ta mina kläder från torktumlaren och packa lite! Ska till Robin och Sonja i morgon, sova där tills fredag. Fredag blir det ju tjej kväll hemma hos min kusin och glo på twilight och käka fredags godis.. När pappa kom hem idag så åkte vi till Hörby och handlade lite chips o choklad till fredagen.. Hittade chipsen som jag åt hemma hos moster för 1  månad sen, leta nya sorters chips o godis, så ska man ju inte kolla i byn dom är sega på att ta in nya sorters godis.. :/
Sen sover man över hos Annica till lördag då jag åker hem. :) Ska bli trevliga dagar!
♥  Puss  ♥

Annis halv nyttiga smoothie

Halv nyttig smoothie
  • Lätt fil
  • Frysta jordgubbar
  • Frysta hallon
  • Kvätt ohoj choklad sås i och som dekoration :)
Uptdate: Kombinationen av ingredienserna gjorde att eftersmaken smakade sprit.. Så den var halv god :)

Älskade familjen från Göteborg på besök

Tjenare!
Idag var syrran, Alicia och Mathias här och käkade mat och fikade innan dom skulle bege sig hem till Göteborg igen, efter en helg i Skåne. Alicia var lite blygg i början men lagom när det var dags för mat så blev det skoj o bus :) Det blev gryta och stek till middag, mamma trodde inte att köttet till grytan skulle räcka, så det blev stek oxå *MUMS* Syrrans mage har blivit stor nu :) Dock inte så stor som när hon väntade Alicia så lill killen väger nog mindre när han föds om typ 3 veckor, om han inte föds innan beräknat :)
*ALICIA*
När jag kramade Alicia innan dom skulle åka så sa jag: Älskar dig! Då säger hon tillbaka ÄLSKAR DIG MED! Blev så glad :) Hon är den goaste ungen på denna planet!
♥ Puss ♥

Skitbesviken för sin andra plats!

Danny: Jag är skitbesviken!

Han säger att det inte blir fler gånger i Melodifestivalen!? Men jag hoppas att han kommer tillbaka om inte nästa år så kanske året därpå.. Han har kommit 2 två år i rad nu, men tredje gången gillt eller hur :) Fast jag hejade på Loreen idag så  ♥ Danny ändå!

Loreen the winner of 2012 melodifestival!


Ja pojkar och flickor vad säger ni var det rätt låt som vann enligt er? Enligt mig så var det helt klart det bästa bidraget tror även att hon kan komma långt i Eurovison song contest om inte även vinna! Tycker att årets melodifestival vinnare har varit SJÄLVKLAR redan sen hon vann första deltävlingen.. Visst där var andra bidrag som oxå var bra men Loreens låt stack ut på något sätt..  Man såg att Danny blev ju ledsen och besviken hoppas han tar denna förlusten men en klack spark, så han inte blir så ledsen och nere som föragången. :(
* Puss *

Blev ingen operation än..

Idag var jag i Eslöv på carema för att få bort min vagel (TRODDE JAG) men idag kollade dom bara och sen fick jag bestäma om jag ville låta den vara så att den försvinner själv, har haft den så länge utan att den försvunnit så nu vill jag ha bort den. Men jag valde alternativ 2 som var att dom spruttade in anitbiotoca i ögon locket och sen fick jag några droppar och en salva som jag skulle använda 10 dagar framåt.  Och så satt dom upp mig på operationstid nästa månad, men hoppas ju på att den ska gå bort nu så dom slipper skär i mig.. Sen åkte vi och käka lite, jag var sjukt sugen på kycklingrulle har inte ätit de på typ ett år så nu blev det av. Sprungit o letat efter aloevera vattnet som man ser en massa bloggare har, trode dom skulle ha på pressbyrån i Eslöv men dom hade inte :( Så får väl kolla in LIFE när jag åker o tränar..
Puss och godnatt ♥

GALEN BABYYOGA!!

Kvalificerad idrottslärare i ryssland gör barnyoga på bebisar. Jag tycker det är hemskt/sjukt hur hon hanterar barnet!! Bebisar har klarat sig i alla år utan någon jäkla yoga och dom klarar sig utan det nu oxå.  Jäkla vidriga människa!!!


Tryck på bilden för o komma till videon!!

Tre ny upptäckta låtar :)

Tre ny upptäckta låtar.. Så nu lyssnar man sönder dom, så om en månad eller två så är dom uttjatade till tusen :) Men dom är bra än så länge :P

Nu har jag varit i Malmö någon timmar! Så ...

Nu har jag varit i Malmö någon timmar! Så nu har vi käkat och nu har folket börjat komma :) Så nu börjar festen ;) party party... puss & kram


Kvällsmat!

Nu fick det blev lite kvällsmat! Två knäckemackor med salami och en flaska vatten :) I morgon ska jag väga mig återstår att se om man gått ner något.. Brukar väga mig måndags morgon men tycker att det är bättre att väga sig på lördags morgonen, när man har lördagen som godis dag :)
I morgon åker jag till storstan (Malmö), ska till min kusin & hans tjej på inflyttningsfest :) Blir stanna över där tills måndag när pappsen slutat jobb. Så ska bli roligt att komma ut & träffa lite folk och komma hemifrån lite :) Andas lite stadsluft ett par dagar, hehe.. Så det blir upp o duscha och packa ner lite sov kläder, sen blir det PARTY!!! :P
♥  Puss  ♥

Happy Birthday!!

Happy Birthday Justin Bieber!!




18 Years old to day!! He is legal ;)

RSS 2.0