Som det kan gå när man inte ser sej för..:)

Tjena!

Igår kväll strax  innan det var dags för sängen så trampade jag fel och trampar på adapptorn till datorn, stukade foten. Så när jag vaknade i dag så värkte det inte i foten så jag trodde YES im okey.. Trodde jag ja.. När jag kom ner så skulle mamma hjälpa mej att linda foten och ta på mej en strumpa, hon råkar trycka precisss där jag har ont.. Mamma ringde ner till vårdcentralen och fick en tid så dom ringde tillbaka och sa att jag kunde komma ner 14:00. När jag väl kom ner så sa dom att det såg ut som en redig stukning. Men dom sa att jag skulle va upp o gå mycket så det kunde läka :)  Men får hoppas att det känns lite bättre i morgon..

Men nu ska jag försöka dra mig ner o duscha och slänga in en maskin tvätt. Sen får jag försöka ta mig upp på mitt rum så jag kan packa. Ska till moster tidigt i morgon, mina kusiner med respektive kommer och ska äta lite påsk mat. Blir skönt och komma hem där träffa kusinerna och moster igen. Och skönt att slippa springa i trapporna här hemma..

Ha det gott!

Puss ♥


Café World :)

Tjena! 

Syrran har fått mej till o börja spela Café World (facebook), hade bara prövat det typ en gång innan. Och tyckte det var lite tråkigt visste inte hur man gjorde. Men nu börjar jag gilla det :) Det dryga är ju att spelet drygar sej en del i bland.. Men iaf har spelat det större delen av dagen. Sen kollade man ju på fb och då hade man ju många gifts som man fått :P Nu vill jag komma upp i level så jag kan köpa mej serveringsfat.
 
Men nu blir det film tajm innan sängen.. 

Ha det gott!     

Mattias vann lets dance 2010!!



Yahoo!! Mattias och Cissi vann lets dance 2010 :) 

STOORT GRATTIS TILL  BÅDA TVÅ!! ♥

Skönt väder

Tjenare!

Idag har jag dammsugat och tvättat lite. I morgon ska vi ha kalas för mamma, hon fyllde ju år i slutet av februari. Men i med all snön så kunde vi inte ha det i feb för här fans för mycket snö. Och hela dagen har det varit jätte fint väder, jag har haft 17 - 19 grader idag. Riktigt skönt :)

Men nu börjar let´s dance finalen! Så nu ska det bli kul och se vem som vinner :) Mattias eller Claudia? MATTIAS hoppas jag ju på.

Puss höres senare ♥

Alvin and the chipmunks 2

Tjena hejsan!

Nu i kväll har jag suttit och kollat på "Alvin and the chipmunks 2". Den var minst lika bra som ettan om inte bättre! Så har man sett ettan ska man defenitivt se tvåan :)

 

Dom är så söta alla sex ekorrar :)

♥Puss ♥

Did you hear about the morgans??

Tjena!

Nu har jag precis kollat på (Did you hear about the morgans)? Den var helt ok.. Mamma vill se den för hennes älskling är med Sam Elliott :) I morgon ska jag gå och vänta på posten o hoppas att jag får mina 5 filmer från homeentertement, sen skulle man få en hemlig film på köpet :P Hoppas det är en bra och som man inte har :) 
Men nu ska jag inta sängen..

Pöss o Kram ♥


Aladdin

I Morse ringde morbro (Ove) och sa att han och Håkan kom o hälsa på.. Sen kom Fredda och Anna Panna :) Så var det o snacka med dom ett tag.. Nu i kväll har jag kollat på Aladdin, var sjukt länge sen jag såg den. Och den är lika bra nu som då :)



Det var väl typ vad jag har gjort :d

Pöss <3


Filmer från cdon

Godagens! I dag har jag gått och väntat på att mina filmer som skulle komma. Och när posta gubben bara kör förbi så tänkte jag va fan då har inte filmerna kommit i dag heller.  Men gick ut o skulle ta posten men posten trillade inte ner när jag öppnade luckan, så trodde inte vi fått någon post alls. Men kände upp i brevlådan och mitt fina paket stoppar posten till och trilla ner.. :) Glad blev jag :) Dessa filmerna köpte jag 3 filmer för 99 det är lagom :) Ska börja samla på dom flesta disney filmerna.. Dom är ju så bra längtar till Skönheten och Odjuret kommer ut på dvd :)

Så i morgon ska jag kolla på någon eller några :P

Puss och Kram

Gårdagens filmer



Detta är dom filmerna jag köpte igår.. Har bara kollat på "My Sassy Girl" än så länge.  I dag var jag på möte med af och fk sen var det och kolla på våra bästa år när jag kom hem..  Sen gick jag och väntade på att posten skulle komma, för jag väntar filmer från cdon men det hade inte kommit än.. Men fick sms i kväll att det landat på posten, så kommer väl med postbilen i morgon :)

Nu sitter jag kollar på american idol, så ska snart gå o läsa lite kalle anka innan sängen.. Har märkt att det är riktigt skönt och sova.. :)

Puss höres i morgon <3

Måndag,

Godkväll!!

I dag har jag bara suttit och glot på tv. När pappa kom hem åkte mamma ner till atrosskolan och jag och pappa var kvar hemma. Jag fråga om pappa ville äta nere på resturangen och så klart svarade han att det ville han.. Men i såfall fick jag bjuda, för varken mamma eller pappa hade pengar. Så jag bjöd på middag och jag förlorade 370 spänn men sen kännade jag 45 spänn :) Dom glömde ta betalt för en stark öl :)
Innan vi körde hem handla jag lite filmer. (Vissar i morgon). Och köpte lite tidningar :)
Så nu i kväll har jag kollat på My sassy girl, den var väl ok..  

Natti natti..  <3 



Anna Bergendahl :)

För en gång skull tyckte jag att det var rätt låt som vann i melodifestivalen..Ja skulle ju va Anna eller Erik och Anna bergendahl vann ju :) Stort grattis till henne :) Kan hoppas att europa gillar hennes röst och låt så vi kommer högt upp på listan i år.. Den som lever får se :)

Anna Bergendahl - This is my life

The Notebook!

I går följde jag med mamma ner till vårdcentralen. För hon skulle kolla upp under läppen som hade blivit jätte svullen. Dom trodde det var en allergisk reaktion, hon är ju allergisk mot nötter/mandlar. Hon hade ätit en negerboll vi kollade och där stod inget om nötter/mandlar. När vi sitter och väntar så kommer min gammla extra lärare med sin minste pojk Niels-Sigsten.. Han är så söt :) Så vi satt och snackade medans dom väntade och komma in..

 Han kallade sig själv för BoomBoom :)

Sen på kvällen så kollade jag på The Notebook, hade hört att den skulle va bra, så jag kollade på den. Jag tyckte det var en mysig och bra film.


Helgens bilder hos Westerdahls

 Efterrätten som var riktigt god alla tre :)

 Niklas

Malin, Patrik, Kim, Stina och Tommy



Alf..

I söndags när jag snackade med mamma så bestämde vi att mamma skulle hämta mej på måndag. Men hon ringde igen efter en stund och kom o hämta mig iallafall. För pappa skulle till doktorn på måndag och i med vi inte visste vad det kunde vissa så åkte jag hem på söndag :)



Helgens bilder hos Westerdahls :)

Malin W..Malin och jag gjorde våfflor i fredags.
 Kim och Stina gör efterrätten till festen i lördags :)

Lördag med kusinerna :)

Goddag på er alla!

Nu har jag varit vaken i 1 ½ timme.. Nu har vi käkat lite frukost :) När Malin badat klart så blir det nog spela lite wii. Sen i eftermiddag kommer Annica, Johan, Robin och Sonja så vi ska käka lite mat och ha trevlig.

Höres senare puss♥


Fredag mys..

Tjena!

Nu har jag hittat en dator, så jag kan skriva om dagens aktiviteter.

I morse ringde Malin o väckte mig vid 08:56. Då gick jag upp o börja packa, och sen käka jag frukost. Sen körde ´mamma mig hem till Malin. När mamma åkte hem, så gjorde jag o Malin våfflor med sylt och grädde, mums :P
Sen kollade vi lite tv och vilade middag. Malin går på USA tid nu, så hon ha varit svin trött hela dagen.. :) Gun, Alf och Ida kom hem vid 18:00 ungefär så då börjar Gunsan laga mat till oss. Nu i kväll kollade vi på lets dance, utom Álf han var inne i sovrummet och kollade på på spåret. Malin gick o la sig efter restultatet i lets dance.. Så vi andra har suttit o diskuterat en massa.. alf har varit så negativ i dag.. Nu har vi precis borstat våra tänder och Gun o Alf har gått och lagt sej.. Jag sitter vid datorn och Ida kollar på tvn. Så det blir väl gå och lägga sej snart kanske :)

Puss <3

Helg hos Westerdahlarna :)

Hallå!!

I morgon blir det upp tidigt för att börja pack. Ska åka hem till moster i morgon och ska vara där hela helgen.. Så det blir att packa ner Wii et så vi kan spela lite :) Kanske hinner spela lite med Malin i morgon om hon har tid :) Ska bli najs att träffa henne igen har inte träffat henne sen i Januari.. Men det är skönt att hon är hemma i sverige igen :) 

Så det kommer nog inte bli någon uppdatering i helgen.. Men ska försöka sa lite kort som jag kan lägga upp när jag kommer hem igen :) 

Puss and ♥


Mosters prinsessa <3

♥Alicia blev 7 månader i måndags♥

 Mosters prinsessa ♥Bilderna är när hon är ca 2,5 månad :)

Moster saknar sin underbara prinsessa♥ 

Tävling på kakhusets.se



Jag har nyss varit inne på ♥kakhusets.se♥ och såg att man kunde vinna detta armband :) Är inne på deras blogg minst 4 gånger om dagen, det är den bloggen som jag följer varje dag.  Underbart att se deras bilder, från havet, shopingen o utsikten som finns. Kolla in där vetja.


Onsdag!!!!!

Tjena!

När pappa kom hem, åkte jag och mamma till hörby för o handla.. Vi skulle till apoteket men när vi kommer ditt så ligger det inte där.. Så jag fråga en och apoteket hade bara byttat namn. Men det var detsamma,  ny heter det "Kronan droghandel" knäppt namn att bytta till..

Nu har jag spelat lite spel på blip, så nu blir det sängen så jag kan komma upp i tid i morgon.. Mamma ska jobba i morgon i stället för på fredag. Så jag blir ensam hemma "YAHOO" 

Sov gott!!

RSS 2.0