Trevligt skypande!

Godkväll på er!
Idag var jag nere på posten och hämtade ut ett packet (student pressent) till en kill kompis som tar studenten nästa vecka. Och sen nu har jag precis provat att skypa i min mobil! Skypade med Sandy (sandra) som fortfarande är i SB, vi har inte snackat på ett tag så det var kul att snacka av sig lite :) Hon satt ute och solade i vämen och här hemma sitte jag i mörkret och har det små kallt.. Inte rättvist ;) SB ligger 9 timmar efter oss, så klockan var 14:30 där och här var klockan var 23:30 här.. Tur man är en nattuggla som orkar sitta uppe :) Men det var skit najs att skypa i mobilen då kan man springa runder och ändå snacka + att nu kunde även hon se mig, för jag har ju ingen fungerande cam i datorn, så mobilen fungerade fint :)
Bild tagen från facebook!
Här är min underbara vän Sandra!
Puss ♥

YES SHE DID IT!!!

Yes!!! Vi vann! Fy fan va underbart. Då blir det Eurovision song contest 2013 i Sverige :) Hoppas att det kommer va i Malmö, det är ju större och tar i mot fler människor än Globen iallafall.. Så blir nära och bra isåfall, jag ska ditt det är en sak som är säkert!!
STORT GRATTIS TILL LOREEN!!
Puss po er!!

Loreen vidare till Eurovision Song Contest finalen

Då var Loreen vidare till stora Eurovision Song Contest! Var ju ganska väntat hon är ju favorit tippad så hon var ju självklar. Dock var jag inte nöjd med hennes framträdande, under delar av sången så hör man inte va hon sjunger, låter som hon tappar text.. Och gillar inte att dom ändrat en del i melodin! Varför ska dom klydda och ordna när framträdandet och låten var perfekt innan!? Tycker det är att utmana ödet lite!! Men det är min åsikt...



Vad tyckte ni som såg semin idag??


♥ Puss  ♥


Att en liten vinst kan göra en glad :)

Tjenare!

I morse åkte jag med mamma och hämtade ägg! På vägen hem åkte vi förbi macken, för jag skulle kolla min v75 lapp sen lördags. Då sa jag där är väl säkert inget för jag brukar inte ha någon större tur att vinna. Men Gullan kollade upp och sa att där var vinnst, så 1521 kr rikare blev man :) Så det gjorde min dag lite bättre :)



Sen åkte vi och handla lite frukost och åkte hem..

Puss ♥

Min käraste ägodel är döende!

Usch.. Min dator börjar bli gamal, både igår och idag så fick den fnatt och för sånt jävla liv.. Så får desperat bara stänga av datorn.. Vet att det inte är så bra att man inte stänger av den på rätt sätt, men va gör man när den får fnatt och för sån liv?!
Så han får se till och leva ett tag till för jag har inte råd att köpa ny laptop :(

Valparna ute på gräset!

Goddagens!


I förmiddags hade vi besök av en vän från Oxie, han kom in om o drack en kopp kaffe. Har inte träffat han på något år så det var kul att ses igen.. Han är som en nallebjörn!



Och nu har vi precis haft valparna ute för första gången.. Då passade jag på att ta några bilder, där var några som blev helt okej :)



Två av dom kom o busade med mig när jag skulle fota, kom o naffsa mig i örat och biter i remmen man har runt halsen.. Men dom är så goa, mjuka och busiga :)

Puss ♥

Kläder till älsklings barnen!

Dessa plag har jag köpt till mina älsklings barn :) Body och strumpor till Oliver och t-shirt och neon färgade leggins till Alicia. Ska bli kul och se om Alicia tycker om det :)

Grillat dag 2

Vilket underbart väder vi haft idag oxå.. Vi grillade igår och vi grillade idag, grillat är underbart gott. Dock så kunde dagens grillning varit perfekt men jag ger dagens grillning 3 <3<3<3 av fem.  Det som saknades var pappas goa innerfilé som han brukar få så saftig och go.. Men det får vi ta nästa gång :)
Idag blev det schnitzel, mammas potatisknytte, kall bearnaisesås och coleslaw det var riktigt gott. Vi passade på att sitta ute och äta medans det var fint väder dock blåste det lite kalla vindar men det gick bra ändå :)
Puss ♥

Godmorgon! Vaknade strax efter 7:00, det v...

Godmorgon! Vaknade strax efter 7:00, det var ett bra tag sen jag vaknade så tidigt.. Har leggat o flippat mellan vakna med the voice på 5an och rixfm morgon zoo på tv3. Nu är båda programen slut, så nu är det dags för frukost.. Puss <3


Att man är så jävla dum att ens prova!

Att man är så jäkla dum i huvet att ens provar!! Tycker inte det är något man ens provar, kan ju bara sluta illa!

Varm smörgåstårta!

Godkväll!
Åter tillbaka till den där varma smörgåstårtan, den var mycket godare än förväntat så slapp att käpa pizza med mig hem ;) Bastian fick en "Blixten Mcqueen" tårta som han var helt överlycklig över. Han blev lite förkrossad när dom skulle sätta in tårtan i kylen han trodde dom skulle ta den ifrån han.. Bastian fick kläder och en leksaksbil av mamma & pappa (farmor & farfar) men gissa vilket som var populärast?!! BILEN så klart.. Är ju inte som min systerdotter, hon gillar kläder. Alicia fick en silvrig paljet klänning i julklapp av mig och så syrran ringde och tacka, berättade att dom inte fick av henne klänningen.. Så det kändes som ett tecken på att hon gillade den iallafall :)
Puss ♥

Så då har man varit på första kalaset, bjö...

img_20120518_172 (MMS)

Så då har man varit på första kalaset, bjöds på tårta, kakor och kaffe/läsk. Har precis varit hemma en sväng för ta ut hundarna.. Och nu är vi på väg till Bastian som har fyllt 3år. Blir mat och tårta, skulle bli varm smörgåstårta :-$ Lät inte så gott :-/ Återstår att se, blir kanske förvånad.. Bilden ovan är på t-shirten han får av mig. Puss & kram


Godmorgon! Det är lördag och jag är trött,...

img_20120512_113 (MMS)

Godmorgon! Det är lördag och jag är trött, skulle kunna sova någon timme till! Men ska åka på två kalas idag, så får komma upp duscha och äta frukost. Men höres senare! Puss <3


This means war

Nu blir det lite kvällsfilm innan det är dags att gå och lägga sig! Det blir "This means war" med Reese Witherspoon, Chris Pine och Tom Hardy.. Ser ut att va bra när man kollar trailern iallafall :)
See Yaaa ♥

Godagens! Otroligt fint väder vi har idag!...

img_20120513_145 (MMS)

Godagens! Otroligt fint väder vi har idag! Tog denna bilden när vi var på väg till Genarp. När rapsen kommit upp känner man att sommarn är här, det luktar så gott. Har varit inne på Åhlens och fick fatt i permanent grejs till mamma. Så sitter o kollar på när mamma blir permanentad.. <3 Pusa


Dubbelmoral!

Förstår mig inte på en viss "STORBLOGGARE" varför vill man sitta och ljuga, provosera och kränka ner på människor på grund av deras vikt bara för att få läsare?! Denna person nedanför gjorde ett inlägg för typ 2-3 månader sen där han la upp bilder på tjocka tjejer bl: Blondinbella, på sin blogg "Oh så tjock hon är hon bör banta" Och nu låter det som han är tvärtimot " Det är sexigt och naturligt vakert att va lite större" Och om ens lår går ihop så är man tjock, då är han allså tjock själv, hans lår går ihop.. Vadå dubbelmoral!! Jag tycker inte man ska bry sig om personers vikt om man inte känner personen..  En del människor trivs med att ha några extra kilon och andra trivs med att vara riktigt smala. Det är ju upp till varoen hur dom vill leva, hur dom vill se ut.. Det kan ju va så att dom personerna som är tjocka/jätte smala kanske av någon anledning inte kan gå upp i vikt eller har svårt att gå ner i vikt.. Så döm inte folk ni inte känner! Människorna kanske gör allt dom kan för att gå upp/ner i vikt men kanske inte kan..
Så tänk på det!
Bild: Google

Har precis kommit hem från Peter, höll han...

Har precis kommit hem från Peter, höll han sällskap när han tränade! Innan idag när jag kom hem från Lund så käkade vi Lasagne (stavning) köpt på lidl.. Den är så sjukt god, mycket godare än mammas . :-) Nej nu är det dags att sova.. Puss & gonatt


Goddagens! Sitter i bilen på väg till Lund...

Goddagens! Sitter i bilen på väg till Lund. Ska köpa hundmat och panta flaskor till mamma. Håller på i tvättstugan, tvättar ett enormt tvättberg och viker för fullamuggar. Sen får mamma & pappa rensa bort en massa annat skit som står i tvättstugan.. Men nu är vi strax framme så höres senare..


Lördags filmer :)

Godagens på er!
När jag vaknade åkte vi ner till byn och handla frukost bullar. När vi kom tillbaka så hade Richard oxå köpt massa bullar och sånt till oss så jag hade inte behövt köpa några :/  Richard, Pontus och Mats höll på nere i huset så dom kom upp o käkade frukost med oss och sen kom Jim med familj som också käkade, så bullarna gick åt.. Nu har man slagit sig ner i soffan och ska kolla på Rädda Willy 2 så får se om jag orkar dom andra 2 också :)
♥ Puss ♥

Äntligen har grejerna kommit!

Var nere på posten innan idag och hämtade paketet som innehöll dammsugare till datorn och ett nytt skal :) Längtat efter mitt "USA" skal :)
Sen har jag lagat middag blev pommes och äcklig lövbiff ( något hoppa tryckt kött som skulle va lövbiff) och bearnaisesås. Pommesen och såsen var ju de goaste..
Mats och Richard kom in o spela lite poker nu ikväll, jag vann en av 2 så det är ju godkänt ;)
Puss ♥

RSS 2.0