Barnvakt!

Tjena!
Nu hela veckan har vi suttit barnvakt till Sandra! För både Helen och Jim jobbar. Det går ju hyfsatt hon har ju liksom myrror i rumpan och svårt att sitta still. Så det går ju så där med hundarna, dom gillar inte barn + att Sandra har skrämt dom innan. Men skriker hon inte och hoppar och studsar så går det ju bra :)Hundarna är ju på spänn hela tiden.
Ringde jobb idag och fråga om vi fick pengar innan midsommar, men det fick vi inte :( Får som vanligt 28. Lite tråkigt..  Men får klara mig ändå :(
See yaa!

Tjena! I middags var jag nere o hämtade m...

Tjena! I middags var jag nere o hämtade min nya klänning. Den var super fin. Och nu har jag precis duschat & ska göra mig i ordning. Blir bowling med farbror & kusinerna. Ska bli skit kul! Är väl inte så jätte bra men klotet rullar framåt iallafall :) Hade så bra så hörs vi i kväll :) pöss


Flickan från ovan

Tjena!
Hade jag bestämt med Carina idag, så hon kom nu i kväll och hjäpte oss att klippa klorna på Molly & PleXus. Dom var långa som vanligt, så det behövdes. Efter Carina åkt gick jag hem till Peter. Vi satt oss o kollade på "Flickan från ovan" en film som var bra. Efter ett tag in i filmen, så märkte jag att Peter var lite vått i ögonen. Så mysigt när killar är ledsna :) Filmen var lite små läskig, i med man vet att det som händer i filmen, händer allt för ofta i världen. Men som jag sa till Peter - gråter oftast inte till filmer om dom så berör mig in i hjärtat. Men när jag ser "Extreme home makeover" och man ser människorna som varit med om så mycket tråkigheter. Får ett helt nytt hem, och man ser hur glada och tacksamma dom är när dom får se sitt nya hem. Då kan jag ALDRIG hålla tårarna inne :) Peter sa att han hade oxå svårt att hålla tårarna inne, när han kollade på det. :)
Pöss & Godnatt <3

50 osthalvor & 50 skinkhalvor

Hej på er!
När jag kom till jobb i morse blev jag glad, när jag såg att det var Lotta som jobba. Hon är underbara att jobba med! Man känner sig mindre stressad när man jobbar med henne. Sen blev man glad oxå för där var inte så många beställningar :) Det var bara en beställning på 50 osthalvor & 50 skinkhalvor. Så det var ju ganska okej :) Sen fick jag sms från Sandra & Jessie, som kom inom o handla frukostbullar och sa hej :) Alltid kul när där kommer folk man känner :) Efter sallader och baguetter & grönsaker va upp skivat så kunde jag åka hem.. Dom sa att jag kunde gå hem lagom när min buss hade gått. :/ Så jag ringde mamma så kom hon och hämtade mig :)
Nu i kväll så gick jag ut för o se om jag kunde hitta månförmörkelsen men hitta den inte.. Tråkigt, kunde ju va kul och se :)
Men dagen har varit lång så snart blir det krypa ner i sängen och dröma sig bort..
See yaa!!

Milkshake!

Goddagens!
I morse ringde dom från jobb och frågade om jag kunde jobba i morgon. Hälsovårdsmyndigheten skulle komma någon dag så det behövdes frosta av frysar & kylar. Men C tar hand om kylarna & frysarna så gör jag baguetter och sallader som vanligt. Skönt!
I eftermiddags åkte mamma och pappa till hörby för dom skulle passa Bastian. Så jag kolla på en hackande Crossroads, vete fan om det var filmen eller det är mamma & pappas dvd som är kass. För tycker alla jäkla filmer hackar på deras dvd. :(
Mamma & pappa tog med sig mat hem till mig! Milkshaken som dom har på Helens jobb är god :) banan&choklad :P
Men nu blir det lite facebook och sen blir det sängen så jag kommer upp vid 05:45..
Nattii!!
Min lille vovve <3

Beställt en klänning till :)

Tjena!
Nu har jag precis kollat klart på baksmällan! Lite smått besviken, efter att alla säger att den ska va så jäkla bra. Men så jäkla bra tyckte inte jag att en var :( Visst den var OKEJ.. men inte så bra som alla säger att den ska vara. Håller tummarna på att tvåan är bättre..
I förra veckan fick jag min bruna klänning som jag beställt! Men i dag hitta jag en annan som jag beställde, som jag tyckte var riktigt somrig. Så håller tummarna för att den passar, för den bruna var lite stor. Men förhoppnings så passar denna :)
Så jag längtar till den kommer :) Hoppas bara att dom inte strular, så att jag hinner få den innan bröllopet. Sen är det skor som ska inhandlas :)
Jag fick reda på vem jag ska dela rum med på natten, blev glad för känner ju dom tre sen den ena killen känner jag ju inte.. Men gämnar ut sig imed jag känner dom andra tre =)
Natti!!
See yaa!!

Aj!!

Tjena!
I dag åkte vi till nova lund för mamma och pappa skulle köpa trådlösa telefoner, sen hittade jag en mobil laddare för bilen. Pappa förlängde sitt abonemang 24 månader, så vi fick telefonerna och mobil laddaren för 1 kr och pappa sänkte sin mobil kostnad.. Najs fick jag ju en grattis laddare :) Förra gången vi var på nova för någon vecka sen så hitta jag ett USA påslakan set och en glasvas med ljus slinga i. Som jag hade råd med nu :) kul att dom hade sänkt priset på påslakan setet kosta bara 99:- nu :)
Och idag var det även dags för att åka till tandläkaren o laga mitt hål i min visdomstand, var det hemskaste tandläkar besöket på många år.. När jag gick från tandläkarn så fråga dom om det kändes brao bita ihop och det gick bra men när jag kom där ifrån och börja röra mer på munen, så märkte jag att dom hade behövt slipa ner tanden mer. För nu ligger den o skaver på kinden så det börjar små bloa och bli blåsor. Så får ringa dom på fredag och hoppas att dom har öppet och att jag kan komma dit och få tanden fixad.. Lite obehagligt när den ligger o skaver :(
Godnatt på er!

pysslahemma.se

Tipsar om denna pysselsida många fina grejer :)
pysslahemma.se vet inte hur man gör när man länkar..
See yaa!

RSS 2.0