43 days left <3

Tjenare! 
Idag idag var jag och föräldrarna i Lund, pappa skulle ha nåt grejs på biltema till nåt han skulle måla. Så då passade vi på att köra in på siba på nova lund för jag skulle ha köpa en router. Läste att routern man köper från leverantören där jag troligtvis ska ha mitt internet i från var dålig och klydda mycket. Och läste att många andra hade rekomenderat azus routrar. Så efter och hört runder med lite kunigare männsikor så blev det en Azus RT-N56U. Siba kille sa direkt att det var ett bra val att den skulle va bra, så det lät ju toppen. Återstår o se vad man själv tycker när man ska använda det :)
Skönt att ha fått köpt denna också, nu är det väl bara det man ska ha på IKEA som är kvar i såna grejer. Sen får man se när man börjar få i ordning vad man ska ha på väggarna :) Har en tavla som jag har velat ha nu ett bra tag nu.
Tycker denna är super fin och så färgglad. Tycker den hade passat bra i min lägenhet, möbler och hyllor i typ svart/vit/grått och sen lite färggrant på väggarna. Tror det hade blivit super bra :) Dock är denna tavla dyr kosta typ 3500 kr :S Får försöka spara till den, för någon gång ska den bli min :)
 
Nu är det bara 43 dagar kvar tills jag hämtar nycklarna :)
 
Puss o godnatt ♥
 
 

Nästa steg mot min lägenhet ;)

Tjenare!
Idag studsa jag verkligen upp ur sängen. Idag var det dags att skriva kontrakt på min lägenhet :) Dom skulle ha någon visning i april tror jag det var, men får nog nycklarna och tillgång till lägenheten 29 april, så det känns jätte bra. :) Så idag har jag skickat iväg papper så jag har försäkring när jag flyttar in.
Så nu är det väl typ bara 59 dagar till inflytt men det ska bli kul att få packa upp allt man har gått o sparat tills dagen då man flyttar hemifrån. Är jäkligt glad att jag började samla på mig grejer och köpt på mig grejer ända sen man var liten. Hade jag skullat köpa allt det jag redan har nu till flytt så hade det varit ett antal tusen mer. Tycker ändå att det varit en hel del grejer kvar som måste köpas till man flyttar in :/ Har sagt det innan men fan va jag längtar tills jag får upp mitt köksbord och mina stolar :)
 
Nu i eftermiddags var jag inne på sjukhuset i malmö hos en sjukgymnast, som klippte bort mitt gips. Så nu blir det en skena i några veckor och lite övningar som jag ska göra 6-8 gånger om dagen så jag får igång muskler och leder i handen igen. Gör ont när jag har handen i vissa positioner, men det skulle bli bättre eftersom att handen inte är färdig läkt än. Och får inte lyfta tunga grejer på minst 3 veckor till :/ 
 
 
Efter tre veckor med gips har nu handen blivit super torr, när jag skulle tvätta av handen när jag blev av med gipset så bara rullas torr hud av mig ;/ Min hand är skrynklig precis som jag är gammal ;( Inte kul :( Men det bästa är att jag kan duscha normalt igen och förhoppningsvis har fått tillbaka styrka och kan röra handen igen ordentligt i slutet av månaden början på nästa :)
 
Puss ♥

RSS 2.0