Godmiddag

Godmiddag! 
Har leggat o drat mig länge nog nu, så nu får man kliva av sängen. Ska ner och käka frulle och sen blir det en dusch. Ska på 25-års fest i kväll till min kusin, så ska fixa mig och sen får vi se om där finns tid att springa in o säga HEJ till Peter!  Men nu blir det frukost, så hörs senare!  
 
Puss & Kram <3
 

Fredags sysslor!

Tjenare!
 
Då var det fredag igen :) Har precis installerat bort AVG 2013 (virusprogram), och fått installerat samma IGEN :@ var meningen att det skulle va det gamla jag hade innan, men såg att det var samma som jag nyss avinstallerat :/ ( Clever Me) Men får ha detta nu på prov i 30 dagar, så får hitta det gamla sen. Har kört virusprogramet nu så nu är datorn lite snabbare ialla fall :) 
 
Nu ska jag stor rensa i min byrå! Det mesta i min byrå kan jag inte ha, det jag kan ha ligger typ i tvätten och i en tvätt kasse för att det inte får plats i byrån. Så det är dags att få bort det jag inte kan ha så jag kan få ner det jag kan ha nu :)
 
 
See You Soon!!
 

Grattis Sandra!!

Grattis Sandra på 22 årsdagen!!
 
Alla borde ha en vän som Sandra! Så skaffa de ;)
 
 
Photo: Sandras facebook

Huvudvärk från helvetet!!

God Onsdag på er!
Jag fryser som fan och har fått ont i huvet :( Ska gå ner och ta alvedon och ta en varm dusch och hoppas att man får upp  kroppstemraturen. Blir sen att sätta sig och kolla på Glee och efterlyst med en kopp te och en massa tända ljus.. 
 
Idag är det exakt en månad till jag fyller 25 år :) Så jag och pappa ska ha vårt kalas tillsammans, han fyller 65 år en 10 November och jag den 24 Nov! Så det blir 90 års kalas :) 
 
Puss <3

Top Gun

Tjenare!
 
Har precis suttit o kollat på Top Gun "Tom Cruise" med en massa ljus tända. Tycker det är så mysigt när man kollar på film att bara ha några ljus tända. Men alla mina stearin ljus börjar ta slut nu när man tänder ljus varje kväll. Får se om jag kommer ut på IKEA så jag kan köpa på mig lite doftljus och lite vanliga stearinljus, kommer ju gå åt många nu när det börjar bli kallt ute.
 
Nu några kvällar i rad har det blivit ganska varmt (26 grader) på mitt rum, så får dra av mig strumpor och byxor och öppna fönstrena lite så det kan bli lite svalare.. Både pappa och jag har våra datorer igång och sen lite tända ljus så då blir det ganska varmt :)
 
Puss <3
 
 

För tidig 25- års present och julklapp!

Hej på er!
 
I måndags så fick jag en förtidig 25-års present och julklapp av mamma & pappa! Har gått och sagt nu senaste månaden att jag önskar mig 42 tums tv. Så förra helgen hade mamma & pappa hittat ett erbjudande på en 50 tums plasma, så dom frågade om jag tyckte det var OK att jag fick den i 25-års present och julklapp. Och själv klart tyckte jag det var okej :) 
 
 
Sålde min gammla tv, så nu funderar jag på att köpa en Blu-ray spelare :/ Har hittat en Philips som jag funderar lite på, så kanske köper den när jag har några hundralappar till. Är ju en del utgifter nu resten av året, 25-års kalas, presenter, farsdag och julklappar. Det som är närmast just nu är min jämn gamla kusin som fyller 25år näst helg, så då blir det party :) Sen fyller jag själv 25 år den 24 November och pappa fyller 65 så vi ska ha vårt kalas tillsammans. Och sen blir det den traditionella "Julklappsleken " alltid lika kul tycker jag, ALLTID en paket som alla jagar. Som för några jular sen då var där en paket som alla jagade, alla trodde det var en korv! Men som senare vissade sig vara en rulle mandelmassa :) Och året efter så låg den där rullen med mandelmassa kvar i vinnarens kylskåp :o)   
 
Puss <3
 

Hatar hösten

Tjenare!

Då var det söndag igen.. Har varit den tråkigaste söndagen på länge, har regnat hela dagen och man är trött och slö.. Gillar verkligen inte hösten, det bara regnar och är kallt! Hade ju inte varit fel att flytta utomlands över vintern i alla fall.
Blir att gå och lägga sig i tid idag är trött som f*n..

Puss o Kram <3

Cabaret Moulin vs 60- års fest!

Hello!! 
 
Det var ett par dagar sen sist :) Har varit skit dålig uppdatering senaste dagarna :/ I helgen hade jag så kul att jag glömde uppdatera, bästa helgen på riktigt länge! Fredags var jag på Tangopalatset med mina kusiner och kollade på Cabaret Moulin. I sommras vann min bror en tävling att få komma, uppträda och showa med en egen vald sång och bakrunds dansare, där han själv transar. Han valde La La Love - Ivi Adamou så nu förknippar man den låten med brosan :) 
 
 
 
Hela showen var skit kul, mycket skratt den kvällen! 
 
 
Och i lördags var det 60 års fest för Alf! Det bjöds på fläskfilé, kycklingfilé, lax och potatissallad och en massa annat gott.  Föräldrarna och jag kom hem kring 01:00 efter en trevlig fest.. När jag kom hem hade äntligen min soffa kommit. Var super glad :)
 
Jag, Alf och hans äldste barn!
 
 
Jag och André som fjöntar oss :)
 
 
Puss <3
 
 
 

Jäkla kanelbullar!!

Hellu på er!
 
I eftermiddags var jag på arbetsförmedlingen så det gick väl ganska bra, fick träffa min "NYA" handläggare idag! Får ju ny handleddare hela tiden.. Men hoppas jag får behålla hon jag har fått nu, hon va trevlig och lätt att prata med.. Snackade ju även lite om min viktnedgång, hon hade varit PT (personligassistent) innan så blev att vi kom in lite på det samtals ämnet också.. Efter AF åkte jag och föräldrarna till Willys, vart jag än vänt mig denna dag, så har man bara luktat dessa jävla "KANELBULLAR"!! Dom luktar ju så gott :( 
Kanelbullar jag och syrran bakade i sommras när jag var hos dom i Göteborg!
 
Nu när vi kom hem så hade jag gjort en lista "Att göra lista" skulle tvätta inför imorgon men vi har inget vatten, så det skett sig.. Så får komma upp tidigt imorgon och hoppas att vi har vatten så jag kan tvätta en maskin tvätt och duscha.. :/ Och så skulle jag hitta vad jag ska ha på mig på lördag, den tröjan/tunikan som jag skulle ha, den tyckte jag kändes lite för stram vid armarna o tyckte den satt för tajt :S Får se om jag hittar något annars får jag väl kanske kolla in den tunikan igen.. Och sen vad ska jag ha på mig i morgon har jag tur kan jag ha jeansen.. Alltid något som ska klydda i sista minuterna.. Men nu får jag ta tag i min "Att göra lista"
 
Puss & Kram

Längtar efter min soffa!!

Hej hej!
 
I middes när jag och mamma skulle åka till affären så hittar jag inte min plånbok,  letade o letade, visste att jag hade haft den i helgen. Och till sist kommer jag på att kanske kolla jackfickan, och där låg den ju så klart. Så tog med mig mina pantflaskor (som jag har haft utspridda över hela rum), så jag blev av med dom. Och nu ikväll så blev det poker med föräldrarna och farbröderna. Vi spelade tre omgångar dom två första gångerna fick jag bara skit händer och när man väl fick något o spela så fick någon annan högre. Så tredje gången vill jag inte va med hade inte mer pengar ändå, men dom övertalade mig och jag fick låna 20:- Bestämde mig för att beta och all in så fort jag fick något, första rundan slog jag ut två och andra en tredje och sen var det pappa och jag kvar. Jag ledde överlägset och efter en 45 min så slog jag ut pappa också! :)
 
 
Går fortfarande och väntar på att jag ska få min soffa! Börjar bli drygt att sitta i sängen varje kväll när man ska sitta vid datorn, får ont i ryggen efter ett tag. + att datorn bli så jäkla varm så den stänger av sig i bland och den gör det typ alltid när man kollar på någon serie och så får man se den skit reklamen en gång till.... Men hoppas på att jag får den imorgon så jag kan sätta allt  på plats. För sen fredag och hela helgen är det fullrulle, med utgång på fredag och 60 års fest på lördag och barnkalas på söndag!!  Ser verkligen framimot fredagen ska blir skit kul, det är ett lite hemligt änså länge.. Men ska försöka få någon bild och filma lite med kameran!
 
Puss <3

Rock of Age!

 
 
Kollade precis på " Rock of Age " älskar filmen! Älskar ju musik filmer och lite humor så fick en del skratt. klippet ovanför är min favorit del i filmen.. Lite räligt när Malin Åkerman slickar Tom Cruise i örat, men tycker det är lika kul varje gång  jag ser det xD Detta är garanterat en film jag kan kolla på några gånger innan jag tröttnar..

RSS 2.0