Dagens goda mat!!

God kväll!
 
Min middag idag blev riktigt god, inte för att den är så olik mina andra middagar. Gjorde min kyckling i ugnen i stället för att steka den som jag brukar göra i vanliga fall, den blev inte torr som den oftast blir när man gör den på spisen.
 
Kyckling - broccoli - avokado - vitlökssås 
Min farbror och mamma säger du kan ju inte leva på kyckling men det tycker jag :) Jag älskar kyckling♥ Dock hade det varit rolig med någon annan mat som är lätt att tillaga som är nyttig! Har ni någor nyttigt mat tips så kom gärna med det :)
 
Kvällsmaten blev en burk kvarg, ganska god men är sugen på smaka vaniljen också :)
 
 
 
Puss ♥
 

Tråkigt inlägg :)

Tjenare!
Har varit på kalas hos min brors dotter i dag, blev lite kakor och läsk! Har mått kasst idag med haft ont i kroppen och hosta! Så var skönt att komma hem så man kunde ligga o titta lite på tv, nu i kväll blev det melodifestivalen - andra chansen och lite lördags gott till!
Gott skit! :)
 
Nu blir det titta änu mer på tv!
 
Puss ♥
 

Krasslig!

Tjenare!
Vaknade strax innan 11:00 mådde lite halv kasst, feber tjock i halsen! Men vi åkte till Eslöv för o handla present till Tindra som ska ha kalas i morgon. På vägen hem körde vi inom Willys, jag skulle köpa några NOCCO blev två röda bär och två jordgubb/rabarber.
 
Jag skulle ha två päron också men dom var givetvis slut :( var mer än jag som tyckte om dom! Provade päronen för någon dag sen o den var god! Päronen av NOCCO var mycket godare än celcius! Nu är det strax dags för Let´s dance så det ska jag lägga mig och titta på!
 
Puss ♥
 

Dealen står kvar detta året!

Tjenare! 
 
Idag blev det lite fusk frukost, farbror Mats hade med sig nybakade bullar. Så det blev en bulle och en kopp te! Tydligen så står min och min farbror deal fortfarande kvar sen förra sommaren! Dealen går ut på att jag ska gå ner i vikt och väga mindre än honom. Och lyckas jag med det så skulle jag få 500 kr!
 
Förra gången så gick jag ner i vikt och när vi vägde oss då låg vi på exakt samma, men typ en timme innan när jag precis gått upp så vägde jag ett kilo mindre! Men sen blev det ju frukost och man hade fått på sig kläder, så den vägningen gick ju åt skogen :( Men den här gången ska jag fan vinna dock är ju utgångs läget för mig detta året är änu sämre! Men det skiter jag i jag förlorar ju inget på det, kan ju bara vinna :) Så nu blir det att hålla dom kilona man går ner hemligt så han inte får för sig att motioner mer! Men åter står att se om man lyckas denna gången :)  Nej nu blir det ner och ta lite kvällsmat och se klart filmen på tv, sen får jag börja läsa min One Direction bok som jag köpte föra veckan tillsammans med Justin Biebers bok!
 
Läste ut Justins bok i förgår så idag börjas på 1D
 
Puss o godnatt ♥

Kvällsmat med en film

Nu blir det kvällsmat med en film! 
 
Blir The Good Lie en drama med Reese Witherspoon!  Sen får det bli sängen efteråt. 

Puss <3 

150304

Tjenare!
Ser nu att inlägget jag gjorde innan idag inte har kommit in, så jäkla dryggt! Idag blev det bananplättar med färska jordgubbar till frukost!  Detta tycker jag är riktigt gott så detta hade jg kunnat äta varje dag :)
 
Har hittat dessa tränings tights från MRR dom är så jäkla snygga!! Så när jag har gått ner några kilo till, så blir det nog att belöna sig med dessa :) Och se om man kan hitta något snyggt linne till!
 
Vill ha en långärmad tröja också, är så kallt när man börjar träna plus att det tar en bra stund innan man får upp värmen! Så får spara lite nu så jag kan köpa något nytt i alla fall :)                                                              
 
Dagens middag ser kanske inte ut att vara den godaste men den var god och det skulle gå snabbt! Och måste variera mig kan inte äta kyckling varje dag ;) 
 
Puss ♥
 
 
 

Grötfrulle!

Dagens frukost blev havregrynsgröt med färska jordgubbar och lättmjölk! Har aldrig tyckt så mycket om havregrynsgröt men provade att slå i en matsked med jordgubbsprotein och det blev genast mycket godare!
 
Denna helgen har varit lite svår att komma ifrån matmässigt! Det har ju varit smörgåstårta något glas cola och lite kakor både lördag, söndag och tog även en negerbulle igår. Men idag har jag kommit igång igen och äter som jag ska. Var lite rädd att det skulle bli som tidigare gången när man försöker äta bätte o så fuskar man 1-2 dagar så fastnar man i gamla vanor. Men det gjorde jag inte denna gången :) Igår hämta jag ut mitt paket på posten med mitt protein och en shaker.
I love shakern den är neon rosa, den är så snygg!! Blir att prova proteinet här hemma först för o se hur magen reagerar, för när jag drack protein sist gick min mage bananas! Och det är ingen höjdare när man är på gymet eller är på väg där ifrån! Nej nu blir det kolla på Hart of dixie.
 
Puss ♥
 

RSS 2.0