Trevlig lördag hos familjen Öhman!

 
God söndag på er!
 
Igår var jag hemma hos Sandy pandy hela dagen! Vi bakade cheescake som vi skulle ha till efterrätt, och sen blev det Flygande Jacob till middag som Sandys mamma gjorde. Va kan jag säga mer än att det var sjukt gott :P
Typ andra gången i mitt liv jag käkat flygande jacob och det var super gott båda gångerna. Efter middagen så var det så fint väder så vi tjejer gick en sväng i byn. 
 
 
Sandra har tjatat om hur kul Gin rummy var, så jag börja läsa lite regler och skulle se om jag kunde lära mig det, lite av reglerna fastna men det mesta gjorde inte xD Men vi började spela och man fattade mer o mer hur det spelet gick till. Det var ett roligt spel, fast jag förlorade STORT :) Så vid 01:20 var man hemma igen efter en trevlig dag med bak och spel och promenad hos familjen Öhman :)

WDSD

Dagen till ära valde jag dessa olika strumpor men ändå så lika! Till att uppmärksamma alla barn med Down Syndrome med familjer!
 
'
Mosters älskar sin lilla prins <3
 

World Down Syndrome Day

Hallå på er!
Usch nu var det ca månad sen jag skrev sist, det här med bloggandet går lite upp och ner :) Men blir så i bland, när man inte har så mycket att skriva :)
 
Idag är det den 21 mars därmed "World Down Syndromes Day" för att stödja detta och vissa att vi alla är annorlunda och olika! Så ha på er två olika strumpor under denna dagen!
 

Hade varit kul om så många så möjligt är med!
Det är är helt OKEJ att vara annorlunda så på med två udda strumpor nu :)
 
Puss <3

RSS 2.0