I Want summer!

Usch vad jag hatar vintern! Det är kallt och massa snö o slask. Hade gärna fått vara vår och sommar året om för min del. Så man kan bada/sola och äta en massa ny plockade bär. Smultron är lätt det godaste bäret :) Älskar sommarens grillkvällar! Grillad fläskinnerfilé och mammas potatisknyten och grillade majskolvar! MUMS!! Längtar efter sommaren nu! Bara vänta typ 4 månader till, känns som en evighet!!
 
 
Puss <3
 

The big question

 
Varför är 98% av alla snygga/söta killar gay? Skit störigt att vi tjejer får nöja oss med halv snygga killar!

Nu är det fredags mys..

Då är det fredagskväll, sitter här och väntar på att Sandra ska komma hit. Vet inte riktigt vad det blir, om det blir standarn avlösa några avsnitt av Gleee eller vi kanske kollar på gladiatorerna. Vi har ju snart kollat klart på säsong 1 av Glee så sen är det ju bara 2 ½ säsong kvar ;) Någon av mina läsare som gillar Glee??
 
Bild: Stulen från rumpnissen!
 
See yaaa soon!

Tradigt besked :S Men läcker tanläkare :P

Idag var man uppe strax innan 8:00, skulle vara hos tandläkaren 10:00. Jag tycker verkligen inte om att gå till tandläkare, det är obehagligt och kostar skjortan..  Det var dags för tandhygienisten idag, hon tog bilder på tänderna och som jag redan visste så har jag bittit av min tand så där är en stor skåra i tanden. Tandhygienisten fick gå och kalla på en tandläkare för att kolla på bilden av min tand och kolla tanden. Och han var HELT OK att titta på :P Men ialla fall det tråkiga är att förmodligen går det inte laga tanden och antingen får jag bara dra ut eller så får dom fixa brygga :S Som skulle kosta typ 7000:- :( Men han var noga med att säga att han fick kolla in tanden noggrannare, för att ge ett korekt uttalande. Men hoppas han säger att det går att laga, så jag slipper ha en glugg och slipper betala 7000 spänn :(  Men vi får se hur det går!!
 
Puss o kram <3

Glee med Sandra och frukt gott :)

Godmiddag på er!
Igår kväll ringde min vän Sandra och frågade om jag hade lust att hänga med o handla i Hörby. Jag höll på att dammsuga hade lite kvar, men jag var inte så svår att övertala.  Fick en kvart på mig, så det var bara hoppa ur pyjamas byxorna och i ett par vanliga brallor. Hon ringde när hon stod utanför och säger " Där är någon här ute "  lät så kul, men det var bara mina farbröder :) Men sen åkte vi till Hörby och fick handlat va vi skulle,på väg hem körde vi inom Löberöd och lämna av lite grejer hemma hos henne. Sen åkte vi hem till mig igen och gjorde en bricka med frukt och smällt chokladgrejs och kolla på Glee!
 
Gissa om det var gott!!
 
 Vi satt och kolla Glee ända  fram till 1:20 med sällskap av två godis sugna hundar! :)
Något som är lite kul är när Sandra var här första gången för typ 2 veckor sen, så skälde hundarna ut henne. PleXus var lite resarverad och gillade inte henne första gången men andra gången då hade hon med sig ölkorv och det luktade hundarna direkt :) Så nu är dom bästisar!
 
Puss & Kram

Zara Larsson - Uncover

 
 
Yeah!! Zara Larsson som vann Talang 2008, släppte sina första egna låtar idag på spotify! Min favorit är Uncover, är väl för man lyssnat in sig på den sen man hörde den första gången på Youtube, för en dryg månad sen. Är lite Rihanna influenser på henne! Tycker hon är jätte duktig och har en skön stämma :) Eller vad tycker ni kära läsare? <3

Movie tajm

Ja som sagt nu blir det film tajm :) Det blir "The Impossible" en drama med Ewan McGregor och Naomi Watts. En berättelse om tsunamin i Thailand 2004! Har hört att den skulle vara väldigt gripande och en väldigt bra film. Så det ska bli spännande att se vad man själv tycker!
 
 
 
See Yaa!!

Lördags film!

Då blir det lite kvällsmys med tända ljus och SOundercover (Miley Cyrus) och en kelsjuk hund.
Bilden är sen tidigare i veckan!
 

Lördag med fullrulle!

Tjenare bloggen!
 
I dag har det varit fullrulle, inte så mycket för mig men för dom andra ;)hihi.. Några släktingar kom och hjälpte oss få upp coverup tapet och måla taket så det blir säkert fint när allt är klart. Som tack för hjälpen blev det middag potatismos och falukörv av den bästa sorten ;) Så nu när dom åkte gick vi och plocka bort all skyddspapper som är över hela golvet och en del möbler. Så nu ska jag glo igenom dagens bloggar :)
 
See Yaaa!

Bröllopet 12-12-12

Det fina bröllops paret!
 

Long time no see :P

Godmiddag på er!
Usch.. det var länge sen jag bloggade sist! Ändå har här varit en o annan inne kollat, det är kul att jag har trogna läsare :) Ska försöka bli bättre, i bland är det svårt att komma på vad man ska skriva om :/ 
 
Jag skulle igentligen följt med mina föräldra till Eslöv för en stund sen, men ångrade mig i sista stund. Gå i affärer då blir det bara att man handlar och onyttiga saker. Men det gjorde att jag drog arslet ur sängen i tid idag iallafall :) Fick ringt till Cyberphoto och frågat varför jag inte fått någon orderbekräftelse, dom hade haft IT-problem så min order hade fastnat i dator basen men dom hitta min order och skickar skickar den idag. Men nu ska jag fortsätta städa mitt rum. Lägger in några bilder från bröllopet jag var på föra månaden lite senare.. 
  
 
See yaa!

RSS 2.0