"She´s cooler than ice, flier than wind, hotter than fire"

Tjena! Nu har man suttit o lyssnat på Eric Saades nya singel som släpps på onsdag! Han kunde inte hålla sig så han släppte den på youtube någon dag innan :) SWEET!!
"She´s cooler than ice, flier than wind, hotter than fire"
Nu ska jag ner o tvätta några maskiner tvätt.. Så höres  :)

The Hangover part 2

Den var ganska rolig, bättre än den första iaf. Den är ju lite så att man ska ju se första innan man ser den andra filmen.
Nu blir det o gå och lägga sig, så man kommer upp i hyffsad tid i morgon :)
Puss

Natt inlägg!

Nu har man varit hemma sen 00:40. Jag och Peter satt spela poker han som vi satt i heads up med blev skit lack. Vi spelade mini turnering 5 manabord, vi gick från att ha lika mycket med motspelaren till han hade ca 5000 och vi hade 94 och vi gick upp och så vi hade 4000  men sen blev det skit så vi losa men vann ändå 40 spänn. Killen vi spela med han bara det är Fan inte möjligt :) Så det var skit kul, hihi.
Men efter pokern satt vi på och kollade på Kung fu panda den var bra och blev lite skatt i mellanåt. Kollade
Peters nya tatuering..
Nej nu är det dags för sängen.. Ska upp på kalas i morgon :)
Puss <3

Snabba snabba...

Tjena! Nu har man glömt bort tiden lite ju.. Nu blir det att snabba sig ner, ta en dusch och sen laga lite mat! För 20:30 ska jag hem till Peter och umgås lite! Var typ ett tag sen sist..  Man missar IDOL :/ men får kolla reprisen eller kolla på tv4.se när jag kommer hem..
Puss <3

The Smurfs!

Kollade precis på The smurfs! Den var faktist helt okej :) Katten och hans skratt är ju sjukt roligt :) 
Haha.. Kolla klippet :)
Puss o godnatt <3

Twilight maraton 15 Nov!

Längtar nu till den 15 November! Då blir det Twilight maraton men några underbara brudar.
*Twilight
*New moon
*Eclipse
*Breaking dawn
Breaking dawn har ju premiär den 16 November, men vi som ser maratonet ser den först :) Sänds 00:00 natten till den 16 nov! Man hittar inte på så mycket så detta ska bli riktigt mysigt och roligt och kul att ha en hel dag/kväll med brudarna :)
The Cullen family :)

Bättre sent än aldrig :)

Haha.. Hitta nyss en komentar men en fråga, sen 11 Augusti! Klart jag ska svara på frågan :)

Frågan: Om jag lägger ner mycket tid på mina inlägg?

Mitt svar: Vissa inlägg tar kanske lite längre tid att skriva, för jag försöker formolera mig så dom som läser förstår :) Eller så försöker jag bara tänka ut vad jag vill berätta!

Sorry att svaret kom så där nästan 3 månader efter.. Men detta är mitt svar om denna anonyma besökare fortfarande läser min blogg :)




Kärlek <3

Tjena! Rösta gärna på mig! Varit med i en tävling :) Ni kan rösta varje dag :)
Kärleken till dessa två är stor <3

Återförening

Godkväll på er! Idag var vi hemma hos min ena moster som vi har börjat umgås med igen efter många år.. Så träffa Gustav en av mina kusiner som jag inte träffat sen jag bara var något år gamal, så minns ju inte honom.
Så det blev mat och kaffe! Monikas hund Demi är vädigt blyg o ville inte komma fram o hälsa men efter halva dagen så kom hon fram o snusa o slicka på min hand. Så då var vi bästisar :)
Har varit där hemma hela dagen, kom hem 21:30 men har varit en trevlig dag.. Får bli sängen nu.
Puss <3

Måndags mys..

Nu blir det lite måndags mys, med tända ljus och filmen Bilar. Har hört att om man gilla första filmen så skulle man inte bli besviken på den andra. Tror tvåan är minst lika bra :) Älskar disney filmer <3
Puss o kram skumbanan <3

1+1 = 2 att älska <3

Satt precis o kolla igenom lite gamla bilder då jag hittar dessa bilder på min underbara, söta och goa syster dotter med sin underbara kalufs! Hon hade lika mycket hår som jag när jag föddes.
Fotograf: Mathias Röjfors
På den understa bilden liknar hon en docka :)
Och nu har denna lilla goa underbara tös blivit hela 2 år
Denna lilla tjej  ska bli stora syster i april nästa år :)  Och jag ska bli moster igen, ska bli kul o se vad det blir. Dom flesta tror det blir en flicka men jag tror det blir en pojke :) Återstår att se vad det blir :) Blir änu en lite guld klimp att älska <3
Puss <3

Tradigt när man inställt sig på att jobb i morgon!

Oj.. klockan blir alltid lika mycket när man ska gå o lägga sig, när man inte har något att göra på dagarna.. Det var meningen att jag skulle jobba i morgon för att dom hade en beställning på ca 48 baguetter. Så Carola ringde mig i fredags o fråga om jag kunde jobba på måndag, och det kunde jag ju så klart. Men så ringer hon idag o säger att jag inte skulle komma, för chefen hade sagt att dom baguetterna skulle  Carola klarade själv. Så kändes ju lite tråkigt när man äntligen fick någon timme man kunde jobba. :( Men inget att göra åt det. Men nu blir det att glo lite på tv innan sängen..
Bild på min bror sen i somras när vi skulle ut på en ny öppnad klubb..
Puss <3

Trött morgon!

Godagens :) Pappa var nere i byn i morse o köpte lite bullar till frukost, blev bulle med makrill, riktigt gott. Om en stund börjar EM-kval damernas handboll, sverige möter tjekien. Ska bli kul och se :) Men måste ner och fixa lite grejer innan matchen så höres senare.
Bjuder på en låt som syrran sjunger med Yankee bob.
Cowgirl song
Puss <3

Shopping!

Tjena på er! Idag har jag mått lite halv kasst  haft ont i magen och i ryggen, det är ju den där tåkiga vecka i dag! Men när pappa kom hem från lund så åkte vi till hörby för o handla. Då vi bestämde oss för att gå in o äta på kina resturangen. Och  nu kväll har jag beställt lite grejer från jotex,  ett sånt drag på- lakan och påslakansett och en jul gardin. Har en jul gardin som är så tråkig o ful och de har suttit uppe nu snart ett år :) Så ville bytta till en lite finare.

Säg gärna vad ni tycker :)



I kväll var det ju även dags för idol, tyckte Robin var riktigt grym idag och Linni hade ju bättrat sig efter föra veckans fiasko. Men tyckte det va rätt som fick åka hem idag, Emil har lite barnslig röst.

Puss <3

WESTLIFE SPLITTRAS :(

Westlife splittras – efter 14 år ihop

 

Efter 44 miljoner sålda skivor, tio utsålda turnéer och 26 topp tio-hits splittras Westlife.

Det meddelade bandmedlemmarna i dag.

– Westlife har blivit så mycket mer än ett band för oss, skriver de i ett pressmeddelande.

 

Sagan om Westlife – som kom att bli ett av Storbritanniens bäst säljande band genom tiderna – började 1998.

Första singeln ”Swear it again” hamnade i topp på irländska och engelska singellistan och succén var ett faktum.

Till slut blev det hela 26 topp tio-hits och hela 14 singelettor för bandet som också släppt hela 11 bästsäljande album. Bara i Sverige har Westlife sålt över 700 000 exemplar.

Men nu lägger Kian EganMark FeehilyNicky Byrne och Shane Filanbandet på hyllan.

– Vi kommer gå skilda vägar efter att vi släppt vår ”Greatest hits”-samling i jul. Beslutet är taget i all vänskap. Efter att ha spenderat hela vårt vuxna liv ihop vill vi nu ta en paus och leta efter nya projekt.

 

”En dröm som besannats”

Samlingsskivan släpps den 23 november och i maj 2012 åker bandet ut på sin farvälturné, för att en sista gång möta de trogna fansen:

– Westlife är en familj och vi vill tacka alla fans som har varit med oss på den här fantastiska resan. Ni är också en del av familjen. Det här har varit en dröm som besannats för oss, avslutar medlemmarna pressmeddelandet.

Här är låtarna på samlingsskivan

1. Swear It Again

2. If I Let You Go

3. Flying Without Wings

4. I Have A Dream

5. Against All Odds

6. My Love

7. Uptown Girl

8. Queen Of My Heart

9. World Of Our Own

10. Mandy

11. You Raise Me Up

12. Home

13. What About Now

14. Safe

15. Lighthouse (ny låt)

16. Beautiful World (ny låt)

17. Wide Open  (ny låt)

18. Last Mile Of The Way (ny låt)


Haha...

Denna är ju ganska bra :) God kväll på er :)

Cover by Conor Maynard and Sophie

I dag har jag och min föräldrarna varit på IKEA större delen av dagen känns det som! Vi bestämde oss för att äta där, först tänkte jag att det skulle bli två korvar men ångra mig snabbt när jag såg att dom hade kyckling och pommes. Kycklingen var ju goaste på länge mör o go :)  Sen körde vi in en snabbis på ÖoB sen for vi hem igen..
Tänkte nämna att jag har äntligen lärt mig att länka och lägga upp klipp på bloggen nu :) För någon månad sen skulle syrran förklara hur man gjorde men jag fattade inte, men sen googlade jag det och hittade klipp som vissade hur man gjorde :) Så nu kan jag det med (= Därför bjuder jag på min favorite cover på youtube nu!

Värsta pojkvänsakademien!

Kollade precis på Värsta pojkvänsakademien.  Asså en del killar är ju riktiga svin och opålitliga! Är man i ett förhållande ska man väl hålla sig till sin tjej/kille? Men några av dessa killar var ju otrogna redan första kvällen! Börja ta en modell på brösten och en kille som satt o grov hångla med en.. Jag hade sparkat ut killen på engång..
Nu blir det ta en dusch och sen kanske kolla en film om inte klockan blir förmycket..
Puss o Kram <3

Testing!

Detta ser ju ut o funka :) Lärt mig nått nytt idag :)

RSS 2.0