Svin kallt

Igår åkte jag hem till mamma & pappa för dom skulle iväg och spela Kille på kvällen så jag fick passa vovvarna. Så blev att sova över där tills idag. Men nu är man hemma igen och värmer upp sig lite med varm choklad :) Där är svin kallt där hemma och jag som redan har dålig blodcirkulation så är mina fötter och ben iskalla så det är så man fryser även när man kommer hem till sitt eget. Men fick ett underställ av brosan i julklapp så det hjälper ju lite, får ta på mig dubbla strumpor också så man inte blir så kall. Fast jag gillar ju inte riktigt och vara på pälsad men får väl köra lite på det så man håller sig lite varm i alla fall.
Detta fick jag i julklapp strumpor, peng, underställ, handtvål och body butter med doft av kokos och några triss lotter. Av 4 trisslotter blev det vinst med 60 kr på en av dom, så har fått bytat till två nya lotter så dom skrapar jag nästa år ;) Man kan ju hoppas det kan ge en stor vinst så man kan klara sig ekonomiskt ett tag något år framåt. Men nu i mellandagarna har man mesta dels legat på soffan och vilat upp sig framför filmer på tv. Fick min värsta förkylning på en massa år om någonsin. Annars brukar det bara vara lite snorigt och lite ont i halsen, men denna gången var det typ allt på en gång. Ont i halsen, ont i öronen snorig, ögoninflamation, hosta och feber så det var skit drygt att ligga och vara sjuk! Men förhoppningsvis håller man sig frisk nu ett bra tag framåt, nu har jag fått min del att sjukdom/förkylning,
 
Puss o godfortsättning på er ♥

Då var denna fredagen snart sluuuut

Godkväll allesammans!
Imorse kom mamma och pappa och hämta mig, vi skulle iväg klippa klorna på hundarna. Det gick riktigt bra Frida som klipper klorna på Öresunds veterinärerna i kvarnby är riktigt duktig. Det tar inte många minuter alls och så det gillar hundarna. Sen åkte jag med föräldrarna hem så blev det lite frukost tillsammans. Sen började jag rensa lite i skafferilådorna där hemma men hann bara med en av dom stora lådorna så ska ditt i veckan o sova över. Och rensa i dom andra lådorna i den radan sen får det bli att börja rensa deras garderober också. Är ju en jäkla massa kläder och annat skit som inte använts på evigheter så kan behövas rensas ut nu. Och i kväll när man kommit hem så har man flippat mellan handbollen Sverige - Norge där Sverige vann och sen idol finalen.
Jag tyckte både Hanna och Chris var riktigt grymma, men tyckte Hanna skulle vunnit vinsten att åka till Los Angeles hade passat henne bättre. Men tror hon kommer lyckas skit bra internationelt och ska bli spännande och se vad som händer nu efteråt och Chris kommer dö ut som dom flesta andra idol vinnare gjort eller han håller sig kvar i flera år :) Och se hur allt går för Hanna.
 
Puss <3
 

Massa tankar och oro

Tjenare!
Det var evigheter sen sist man skrev här inne, ett år sen. Men nu är man här något inlägg till iaf. Denna julen december och julen känns ju inte alls rolig, lever lite i ovishet hur allt ska bli, om allt löser sig eller allt går helt åt helvetet. Mycket tankar och oro som går i kroppen, får jag rätt besked från FK och allt löser sig eller fel beslut och behöva gå till soc och hoppas på att man får hjälp. Att leva i detta samhälle med funktionshinder och svårigheter är inte lätt och man försöker kämpa sig tillbaka till ett gladare jag. Och man har ju varit lite gladare och så när man äntligen för ca 1.5 år sen fick egen lägenhet. Kuna känna att man klara sig själv och ekonomin gick runt i alla fall. Då var man ju lite gladare. Men nu vet man inte vad som händer och var man ska ta vägen om allt skiter sig. Människor runt om kring säger att " DET LÖSER SIG " oftast har det väl löst sig på ett eller annat sätt. Men när   man har bostad och räkningar som ska betalas och du står utan pengar. Känns förjävlig känns som hela ens värld ska braka loss. Det man har sagt till sig själv och lärt sig är att man inte vill/skal hamna hos kronofogden är rädd att hamna där. Visst är inte där än men är ju orolig för att det ska komma tuffaste tiden i ens liv. 
 
Har känt på mig ett bra tag nu när man har skullat söka nytt efter man blivit 30 att det skulle bli massa strull och klydd. Efter allt man har hört att regeringen vill att FK inte ska bevilja lika många, så är det vissa som hamnar i kläm som borde bli beviljade ersättning och sen är där dom människor som utnyttjar systemet som ändå får ersättning.
 
Jaja.. får hoppas allt löser sig är ju någon vecka till tills det är dags att betala räkningarna och hyran.
 
Puss ♥
 

RSS 2.0