Lördag 16/2-13

Igår var jag nere hos min farbror på lite familje kalas! Fick träffat kusinerna, är ju inte så ofta man träffar den sidan av släkten så det var roligt att ses :) Det bjöds på flyggande jakob till middag, hade aldrig käkat det förut! Blir ju inte sånt här hemma när man har en mamma som är allergisk mot nötter/mandel :( Men det var riktigt gott, så det får man käka igen :) Sen blev det två olika kladdkakor till efterätt med vanlig grädde och hallongrädde. Så det var mycket gott under kvällen :) Jag började dock få sjukt ont i magen ett tag under kvällen, men det gick över efter en stund.. Skönt nog, hade trevligt så ville inte åka hem. Pappa kom o hämta mig vid 23:30 han hade sagt till mig innan att jag skulle se till o va klar då, men när han kom stanna han också o snackade lite skit så vi var hemma 00:15 istället :)
 
Puss <3

Movie friday!

 
Nu får det bli en fredags film Twilight Breaking Dawn part 2 står redo att se på :) Har hört så mycket om filmen, vissa säger att den är skit bra och andra att den är skräp :/ Så får väl se va man själv tycker :)
 
Puss <3

Nattens arbete klart :)

Kom på sent igår kväll att jag hade lovat att jag skulle ha bilderna från (kusins) bröllopet klara tills på lördag! Så det fick jag ägna natten till, kom i säng vid 03:40. Fick ägnat en stund nu i eftermiddags också till att få klart dom och brännt ut både mina o pappas bilder på en skiva! Men nu är det klart ialla fall!
 
Så nu hoppas jag att dom blir nöjda och glada, blev ganska nöjd själv  :) 
 
 
Puss <3

Blev mycket finare och rent nu!

Gokväll på er! Idag fick jag rensat ur våra skafferilådor från en massa utgånget mjöl och kryddor. Efter man fått kastat allt gammalt fick jag ner alla mjölsorter i samma låda, hatar att inget har sin plats här hemma och allt är utsprit!
 
Så här blev det efter! Lite mer plats nu :)
 
 
Så i morgon blir det väl att fortsätta med dom andra lådorna kanske :)
 
Puss <3

Happy Valentine´s Day

 
 
 
Hoppas ni alla får en underbar Alla hjärtans dag med en massa kärlek!
 
 
 
Puss & Kram

SKÖN DAG!

I bland känns vissa dagar bara så jävla bra! Och idag är en sån dag! Igentligen har det inte hänt nått speciellt som utmärker denna dag från alla anda dagar! Men nu lagom till det är dags att gå o lägga sig så blir man så pepp, av den gryma musiken i mina lurar och dom stört sköna bloggar jag läser som gör att man blir lite extra glad =) Allt känns så jäkla bra i bland sen vaknar man nästa dag och då är det braiga känslan borta!
 
 
Puss <3

Seriöst det här med Melodifestivalen..

..det är samma sak varje jävla år! Artisterna som borde gå direkt till final antingen åker dom ur tävlingen eller så går dom till andra chansen. Precis som igår! Jag och Sandra satt och kollade igår och blev lika besvikna över hur resultatet slutade, eller jag blev mest arg. Så jag tog ut min vrede på facebook över bland annat hur resultatet blev och hur fan Sean äckliga banan kunde gå direkt till finalen. Tycker mest han är irriterande och äcklig.  Förra året då kund man peka ut Looren som vinnare av melodifestivalen direkt! Men det är fan inte ofta man kan göra det..Men detta var hur jag tyckte det resultatet skulle slutat igår!
 
Direkt till final
 
 
Andra chansen
 
Felicia tyckte jag var helt okej, kunde stått mellan henne och Sean Banan till andra chansen. Men han skulle verkligen inte direkt till final. Han är en BIG baby! 
 
Men kvällen blev rolig trots allt, med alla diskussioner på facebook! Vi kollade Glee efter mello för o dämpa min ilska. Men det slutade med att vi satt och snackade och höll på med diskussionerna på facebook, så det får bli och kolla dom senaste 2 avsnitten igen, med full attention :) Sandra svek mig och åkte hem typ vid 02:30 =) Så då var det bara att gå och sova, dock fick jag två mysiga hundar som valde att dela säng med mig :) Sen kom pappa strax efter jag somnat och fråga om hundarna var hos mig :)
 
Puss <3
 
 

Vilka är snyggast?

Vilka tycker ni är snyggast?
 
Igår kväll satt jag o Sandra och kollade på internetsidor, då kom vi in på converse! Vi hittade våra egna små favoriter :) Dessa är mina <3 Får se när man får tillräckligt med pengar så man kan köpa någon av dom :) Säg gärna vilka ni tycker är snyggast!
 
 
See Yaa!!

Söndagsstek!

Godkväll på er!
 
Det har varit fullt hus halva dagen idag! Brosan o hans flickvän o barn kom och sen kom en vän till dom med sin son. Vi käkade söndagsstek, jag älskar verkligen den här maten man äter alltid till man blir proppmätt! Blir så när det är gott :) Nu ikväll har det varit "Så ska det låta" idag tyckte jag det var tråkiga artister, mest gamla låtar så tittade bara med ett öga. Så nu sitter man o funderar på om man ska se en söndagsfilm? Blir nog nått sånt :) 
 
Puss o Kram <3

Idag fixade jag fredags middagen!

Tjenare!
Mina farbröder var här innan idag, så vi spela en runda poker! Jag vann så klart så jag gick 80:- plus ;) har vunnit några runder i rad nu. Jag åkte med pappa till Hörby innan idag o handlade, mamma hade tänkt sig något med fläskfärs till middag idag. Men jag var inte sugen på det för tycker vi har typ spaggeti och köttfärsås flera gånger i månaden och jag är inte så där jätte glad för det. Men mamma ÄLSKAR DET så hon hade kunnat äta det 7 dagar i veckan! Jag var sugen på fredags middag :) (schnitzel, pommes och bearnaisesås) Köpte en packet schnitzel så gjorde jag rgna klyfft potatis och bearnaisesås till! Super gott, kunde dock haft mer krydda på. Så det gick och äta ialla fall :) 
 
  
 
Så nu blir det lägga sig och slöa framför det nya avsnittet av Hart of Dixie!
 
Puss <3

RSS 2.0