Kropps måtten har minskat lite!

Tjenare!
I morse tyckte jag det var dags att ta om mina kroppsmått, för o se om det hade blivit någon skildnad sen sist jag mätte mig. Det var ju några månader sen sist! Men det här med att gå ner i vikt har ju gått lite upp o ner, MEN det hade gett resultat dom få kilona jag gått ner. 
 
Minskat
* Midja -3 cm
* Byst -8 cm
* Stuss -5 cm
* Lår H -7 cm
*Lår V -6 cm
Inga mega resultat men några cm mindre har man blivit i alla fall! Så nu blir det att försöka att gå ner änu mer :) så länge det sakta neråt och inte snabbt uppåt så kan jag leva med det :) 
 
Puss <3
 

Dag 2 av 2

Tjenare!
Då var man ny duschad och fräsch :) Har gått runt o frusit hela dagen, men nu har man fått upp värmen efter den varma duschen. Den senaste veckan har jag kännt mig helt trött och klen i kroppen, men jag känner mig pigg annars :( Men förhoppningsvis så blir det väl bättre! 
 
Dag 2 sista dagen för fastan, så i morgon blir det käka mat igen. Kan ju säga att fasta och sitta och kolla på "Grillmästarna"  på tv gör ju att man blir skit sugen på grillat :P Under dessa två dagarna har man druckit en del vatten, så man går o kissa hela tiden. Men då rensar man ut kroppen från en massa skit i allafall!
 
Puss <3

Dag 1 av 2

Den här utmanningen med min farbror kommer gå åt skogen. Nu har det varit midsommar och det har varit lite förmycket av det goda :/ Så har inte riktigt kommit igång med att käka som jag skrev i tidigare inlägg och motionen ska vi ju inte snacka om. Vikten den står kvar på detsamma som när vi startade utmanningen :/ Och nu är det väl typ fredag eller måndag, som vi ska väga oss igen. Har jag tur så går det åt skogen för farbror Mats också.. Men nu den sista veckan, har jag startat på samma viktnedgångs sett som han. Så idag har jag fastat och det blir imorgon också om jag inte blir allt för hungrig! Så nu längtar jag bara till torsdag så man kan få börja käka igen, och sen blir det förhoppningsvis bio också på torsdag.
 
Gud va jag är sugen på en Grilled Chicken wrap!
 
Fy fan va gott det hade varit! Men vatten och buljong är också gott.
 
Puss <3

Skön låt

 
'
Avicii "Hey Brother"
 
Älskar denna låten! Får sån härlig feeling av den, riktig sommar låt :) Kan inte sluta lyssna på den, kan man få för mycket av något som känns så bra? Tror inte det ;)

Midsommardag 2013

Då var dagen man längtar efter varje sommar här!
Vaknade vid 10:15 då var det bara att palla sig upp! För att hinna hjälpa till med maten vi skulle ha med till midsommardags firandet hos moster. Detta året tog jag med Sandra som också fick vara våran chaufför! Mamma och pappa brukar vilja åka hem så tidigt så vi körde själv. Lagom när Sandra kom hem till mig så var jag färdig med förberedelserna. Då var det bara klä på sig och borsta tänderna, sen åkte vi mot bjärred. Det såg ut som det skulle bli regn och skit väder på ditt vägen, men det blev sol och fint väder iallafall. Vår middag blev hemma lagad potatissallad och inner/ytterfilé var sjukt gott. Fick myst några gånger med lille Oscar också under dagen :)
 
 
Fick tagit några bilder oxå under dagen, så tänkte vissa några :)
 
 
Jag och mina älsklings kusiner <3
 
Me and my BFF <3
 
Stolt morfar kan jag säga
 
Stolt mormor :)
YODA
 
Det blev en mycket trevlig dag med trevligt folk! Sandra fick träffa på min knäppa/knassig släkt! "Släkten är värst" eller hur är det nu "Familjen är kanske värst" ;)  Jag o Sandra åkte hem strax efter mina kusiner åkte, då åkte vi hem till mig o spela lite spel :) Så det var den dagen :) Hade super trevlig träffa folk man inte träffar så ofta och kul att Sandra hängde med.
 
Puss <3
 
 
 

Midsommarafton 2013

Denna midsommarafton spenderades i Annelöv hos morbror Ove, med mamma o pappa och några till. Blev ett midsommar dopp med kusin också 24 grader i vattnet helt okej, inte förkallt för o bada :) Det regna lite och blåste en del just innan och under middagen, men sen lagom tills vi skulle åka hem då kom solen och fint väder. 
 
Tolv liter jordgubbar blev det också! Vi åt inte upp riktigt alla men nästan :)
 
 
Max var också med på midsommar firandet och även Shanti och Boss! 
 
Vi skulle grillat också, men alla avlägsna så tidigt och vi behövde komma hem till våra hundar. Lite tråkigt men så är det väl, blir att ladda upp för morgondagen istället!
 
Hoppas på att vi får fint väder i morgon! För då blir det den traditionella midsommardag hemma hos moster, med släkt och vänner! Vi brukar ha jätte kul unga som gammla, så det får vi hoppas vi får i morgon med ;) Det är ju bara vädret som kan sabba dagen :)
 
Puss <3
 

Glad för mina nya kläder

Tjenare! 
 
Igår var jag och shoppade med Sandra. Vi åkte till Nova Lund för för jag skulle köpa byxorna som jag velat ha ett tag nu. Jag shoppade lite t-shirts på Gina tricot, kappahl och på kappahl skulle jag köpa mina efterlängtade byxor. Men min storlek var tyvärr slut, så fick blir ett par kortbyxor och sen fick jag reda på att dom hade min storlek kvar i på triangeln i Malmö. Så Sandra var snäll o körde mig ditt med. Dock hittade vi inte riktigt ditt någon av oss, så vi körde på mobil gps :S Och jag fick ju kolla på GPSn jag sa att vi skulle svänga typ en innan eller så var det en efter så vi körde mot Göteborg/Stockholm xD Det blev lite extra körning men var ganska mysigt för det åskade och blixtra ganska mycket. Men när vi väl var framme på Triangeln så märkte vi ju att det var ju inte så svårt att hitta om man bortser från avkörningen på fel avfart.. hehe..
 
Detta var då mitt inköp, är skit nöjd och glad :) Blev ju lite mer än jag planerat men är nöjd ändå för det blev bra köp, kläder är ju det jag inte handlar så ofta.
 
Innan shoppingen började, käkade vi på MAX! Något jag tyckte var lite irriterande men ändå roligt var en man som gick före ALLA i kön, så frågar han oss vilken kö vi står i?! Så jag sa typ att man tar den som är ledig när man kommer fram. Han: OKEJ. Sen när det är vår tur, och biträdet säger nästa, så går han framför oss hmm.. Vi blev bara vafan.. Men det var något konstigt med han så snälla som vi är så sa vi inget. Vi skrattar och säger va vi tänkte samma sak att mannen var lik Morgan i Ullared xD  
 
Puss <3
 

Blev simning idag :)

Idag blev det det simning, blev typ 400 m. Kan ju säga att min kondition är inte den bästa :S Och märkte ju när man simma att poolen var ju dubbelt så lång som innomhus poolen, där jag tidigare simmat. Man var ju lagom slut efter 25m xD Blev lagom mör i benen efter simningen, men det gick bra ändå! Sen blev det en kvällspromenad med Sandra och vovvarna idag igen :) Så det har blivit lite träning idag iallafall :) Det är skönt!
 
Puss <3

Denna kväll/natt slutade ju bra! :)

Vid 22:00 tiden blev det kvällsmat och undertiden  får jag sms från min bästis, som fråga om vi skulle ses?! Så hon kom hit. Vi tog en kvälls/natt promenad med vovvarna i den underbara sommarkvällen. Det var super mysigt vindstilla och inte allt för kallt :) Blev ca: timmes promenad, skönt då förbrände man väl kvällsmaten iallafall :) Så det blev en trevlig kväll/natt med promenad, trevligtsällskap och kortspel. Kan säga att det var mer än jag som har saknat Sandy pandy när hon varit i huvudstaden. Mina hundar blev super glada när hon kom innanför dörren :) Dom vet att när Sandy kommer då blir det oftast att gå ut :) 
 
 
Puss <3
 

Utmaning!

I middags var min farbror här och han är sån som gärna vill jämföra sin vikt med andras. Så frågan blev ju vad jag vägde!? Och jag vägde 1 kg mindre än honom,så nu blev det en utmaning mellan han och mig! Den 28/6 om två veckor ska vi väga oss igen o se vem som gått ner mest eller rättare sagt vi ska se om han har kommit under min vikt. Om han inte kom under min vikt tills dess så skulle jag få 200 spänn :) 
 
Våra sätt att gå ner vikt!
 
Mats: Fasta 2 dagar och ät vad du vill resten av veckan och promenader
 
Annis: Skipa läsk,chips och choklad! Äta mindre och dricka mycket vatten, eller så kan man kalla det äta som en mus och skita som en elefant xD Men sen blir det förhoppningsvis snart simning igen och sen får det bli promenader på det. 
 

Så det ska bli kul att se om han pallar med fastan i två veckor (4dagar) :) Ska bli kul att se om jag håller mig under honom ;) Så nu får jag försöka skipa potatis och sånt onödigt. Får bli mycket omelleter/äggröra o sallader och kanske en o annan skiva skinka/kalkon. Och kanske bytta ut frukosten eller kvällsmaten med kvarg och funlight =P
 
DET HÄR SKA JAG FAN VINNA!!
 
 Bild: google
 
En peppande bild!!
 
Puss haj <3
 
 

Städning :S

Godkväll!
Ikväll blev det städning av rummet! Har dock dammsugningen kvar, en kompis ville att jag skulle komma o snacka och umgås lite så det fick det bli en stund! Måste dammsuga sidan på sängen har blivit en massa hundhår så det får göras i morgon istället!
 
Nu blir det snart sängen, ska upp i tid i morgon!
 
Puss <3

Vilka är snyggast?

Har hittat en sida här på nätet som säljer dom skorna jag vill ha "Nike Free":) Och dom är hälften så billiga än om jag köper dom ute i butik! Så det är ju skit bra då blir där ju kanske lite pengar över så jag kan köpa dom t-shirtsen som jag vill ha :P 
 
Vilka är snyggast?
 
 
Skriv gärna vilka ni gillar bäst! 
 
Så får se om det blir o köpa några av dessa när jag har lite mer pengar på kontot :)
 
Peace <3

I Want these!

 
Jag vill ha alla dessa!! Men ska jag ha alla blir det dyrt, nästan 800 spänn. Hur ska jag kunna välja :/ Men det lutar väl på dom två översta eller den vita och den blåa. Får se efter jag köpt byxorna och kanske skorna om där blir några pengar över :)
 
Peace <3

Tjabba, Tjena, Hallå!

Det var inte igår! Närmre 3 månader sen sist :) Men ska försöka att uppdatera lite oftare nu, inte låta det gå 3 månader i mellan iallafall ;) 
 
Men vad som hänt sen sist jag skrev, är väl mest att jag och min vän Sandra har skaffat badkort! Jag har väldigt svårt att aktivera mig att röra på mig. Har ju alltid älskat och simma/bada ända sen jag var liten så det blev kanon med badkort för min del :) Sandra har även lärt mig att simma crawl, det är roligt nu när man lärt sig det. Är väl dock långt i från proffs men det går snabbare än både bröst och rygg sim! Men händer ju i bland att man glömmer andas ;) Vi försökte få in så vi åkte o simma 2-3 gånger i veckan och det har funkat ganska bra :) Dock har vi lite uppehål just nu för Sandra är i huvudstaden och jag har lite svårt att ta mig till badet själv :/ Men hon kommer hem om någon vecka o då blir det förmodligen full fart igen :) 
 
Har nu dom senaste två veckorna sålt undan lite grejer, så när min "privat chaufför" kommer hem igen ;) så ska jag ut och shoppa byxor och träningskor som jag velat ha en evighet nu :)
 
 
Gamal bild men väcker roliga minnen! 2008 var ett sjukt bra år med bra minnen!
 
/ Xoxo

RSS 2.0