Dop vs kattvakt!

Tjenare!
 I middags åkte jag med föräldrarna till Nova Lund! Jag skulle handla pressent till Alicia som fyller år nästa vecka och sen skulle jag handla doppresent till Oscar som döps i morgon. Sen har jag fått tvätta lite tvätt,  för ska passa djävuls katten till nästa vecka. Han är ganska fin o söt ända tills man ska klappa honom då bits den lille fan! Nu i kväll har jag fått packat det mesta, är lite kvar som ska ner men det tar vi imorgon :) Är ju inte dop förens 15:30 så hinner ju vakna o chilla lite innan dopet :)
 
Nu blir det bara glo lite tv innan man ska sova. Så natti på er!
 
Puss <3

Glee vs Cory Monteith

Förra helgen läste jag på aftonbladet att Glee stjärnan Cory Monteith hade dött på sitt hotelrum, Vancouver! Nu i vecka såg jag att han hade dött av en överdos av heroin och alkohol. Det är så tråkigt att näst intill alla kändisar börjar med knark, o en del kommer ju aldrig ur skiten igen :( Man vet ju att det är inget skit att ens vilja prova varför ens börja?!

 Rest in piece

1982 - 2013


Från att totalt dissa Glee när serien kom ut på tv här i Sverige till att älska Glee! Började med att man såg nått avsnitt med Sandra och sen var man fast :) Och nu har man ju missat hela säsong fyra så nu har jag hittat en sida där jag kan se den. Har haft Glee abstinens nu någon månad, så nu blir det kolla dom sista avsnitten i säsong tre och börja på fjärde =) 
 
I säsong fem kommer artisten Adam Lambert att börja i serien. 
 
Puss & Kram 
 
 

Dom är inte så svåra att älska!

Tjenare! 
I eftermiddags kom syrran med familj till oss! Dom kom in en sväng o hälsade på innan dom skulle åka hem till Göteborg igen, efter en vecka här i Skåne. Det var trevligt så jag kunde få pussa och mysa lite med Alicia och Oliver, ja o syrran också :)
 
 Denna lilla tjej älskar jag mer o mer för var gång vi ses <3 Innan har hon varit jätte blyg i början! Men nu när vi har träffats när dom varit nere så har hon inte alls varit blyg. Och när jag sov över hos min moster, där syrran med familj bott. Så kunde vi sitta o titta på film och så kommer såna spontana meningar som "moster Ann" jag älskar dig - Moster du är fin är jag också fin? 
 
Och den här lilla godingen är inte så svår att älska heller! Han är nästan alltid glad, förutom när han har ont någonstans. Och ger en alltid ett leende dock är jag för långsam för o fånga det på bild :) Dom gör att man blir glad! Så nu har jag fått myst med dessa underbara barn dom dagarna jag varit hos moster och även lite idag. Så nu klarar jag mig ett litet tag till :)  Dessa två gullungar är dom snällaste på planeten! Så om jag skaffar barn någon gång så hoppas jag att jag får lika snälla barn som dessa två. Vill inte ha några skrikiga ungar!
 
 Knass bild på mig och Alicia <3
 
Puss o kram!
 

Resultatet av utmaningen med min farbror Mats

 
Hoppsan! Har visst glömt att berätta hur det gick med den där utmaningen mellan mig och min farbror! Inte för det finns så mycket att säga men :) Fredagen vi skulle väga in oss så vägde jag in mig som jag brukar! Direkt när jag gått upp och innan jag klätt på mig. Då vägde jag 97-97,5 kilo och sen blev det frukost, så det var ju  inget mega resultat det var typ 1 -1,5 kilo ner. När Mats kom efter frukost så vägde vi in oss och då vissade vågen exakt samma!!! Men då stod vågen på 98 kilo för min del också, så jag hade gått upp av att klä på mig och käka frukost :( Om jag bara väntat o äta och dricka tills efter vi vägt in oss så hade jag vunnit, men det blev oavgjort! So no money for me :( 
 
 

More of this in the world!

 
 
Det här borde det finnas mer av i världen! Vänlighet och omtanke! 

Sista dagen på fastan!

Tjenare på er!
Nu har jag kört med två dagars fasta igen, är inne på dag två nu! Det har funkat ganska bra, har varit lite hungrig idag men va fan har ju fett att ta av ;) Men grejen är att jag blir så sjukt sugen på Chees burgare, kycklingrulle (torget i Eslöv) och en stor fet köttbit :) Men i morgon får jag äta igen så då blir det kanske nått gott ;) 
 
Fick min räkning idag från när jag åkte färdtjänst :/ Trodde nästan att dom hade glömt, för det har gått typ två månader sen jag åkte. Men det var ju dock billigare än vad jag hade väntat, så ska ju inte klaga. Kommer bli en tråkig månad det här, för nästintill alla pengarna kommer gå till räkningar! Blir väl typ 200-300 kr kvar efter räkningarna är betalda :(
 
 
Puss o godnatt!

Despicable Me 2

Tjenare på er!
Igår var jag, Sandra, Emphilliz och Linus på bio vi kollade på Despicable Me 2! Fy fan va den va bra, bättre än ettan tycker jag! Och sen kan man ju inget annat än älska Minionerna dom är så gulliga och roliga.
 
 
Först gick vi till den "obligatoriska" godis stället o köpte lite godis o läsk. Efteråt blev det Mcdonalds dom hade Minioner leksaker, så fick köpa så man fick en sån :) 
 
 
 
 
Haha.. dom är för roliga xD 
 
Och idag hade var jag hemma hos Sandra vi badade och sen kollade vi på Despicable Me! Sen körde Sandra mig hem, så vi tog en kvälls promenad med mina hundar :)  Så det har varit en trevlig helg,man går ju så sällan på bio så det är kul när man äntligen gör det :) Det får väl bli lite mer bio i framtiden :)
 
Puss och godnatt <3

Safe Haven

Har haft skit tråkigt i kväll :( Så fick bli en film till kvällsmaten, det blev Safe Haven! Med Josh Duhamel och Julianne Hough. Gillade filmen tyckte den var så mysig <3
 
 
Puss <3
 

Dagens händelser!

Goddagens på er!
I förmiddags åkte jag och skulle gymma lite i Eslöv! När jag varit där ca: 30 min kommer dom in o säger att dom stänger :S Ja då hade som sommarstängt  mellan 11:00 - 15:00 så jäkla drygt när man äntligen tagit sig i kragen att åka dit och man var lite pepp. Men fick tränat lite gran i alla fall. Nej så då var det bara att ta sina grejer o gå ut. Så det var bara att gå tillbaka till stationen igen och sitta och vänta på att klockan skulle bli 12:35 så man kunde ta bussen hem igen. När jag kom hem var jag hungrig som fan, så det fick bli kycklingsallad med avocado, har fått dille på avocado nu! När man äntligen smakat mogna avocados, har smakat omogna och dom smakade apa. 
Efter middagen fick det bli duschen i med jag inte hann duscha på gymmet :( Men fy fan va gott jag luktar ;) Älskar schampoot och balsamet jag köpte för ett tag sen luktar underbart. Så hoppas dom har kvar det på ÖoB nästa gång jag ska ditt, 20kr för både Schampoo o Balsam är ju ganska billigt :) 
 
Så det var dagens händelser, nu blir det snart kryppa ner i sängen hos Molly får öppna fönstrena först så här blir lite svalt.
 
Puss <3
 

RSS 2.0