Riktigt trött!!

Godkväll på er!
I morse ringde dom från jobb och fråga om jag kunde jobba. Så det var bara att springa upp och få på sej kläder, & åka ner till bussen. Sen blir man iritterad för att hon jag skulle jobba för, hon ringde 20 min innan hon skulle börja jobba och säger att hon har fått maginflensa. Tycker ju att hon kunde ju ringt tidigare.. Sen när man väl kommer till jobb, så fanns där nästan inga röror :S Så fick göra på det där va och sen göra fler röror och göra fler baguetter. Så det har varit fulltös idag. Trodde även att jag skulle få jobb i morgon, men tydligen så gick maginflensa över på några timmar, så hon skulle själv jobb i morn. Hmmm...
Så man är ju ganska trött,  så blir sängen snart.
See Yaa <3

Tjena! Igår gjorde jag choklad pannacotta,...

mms_img25741 (MMS)

Tjena! Igår gjorde jag choklad pannacotta, har aldrig gjort det innan. Pappa har gjort vanilj pannacotta många gånger innan. Men tyckte det kunde va kul och se hur denna smakade :) Men vaniljen är nog bäst ändå. Men nu blir det BB. See yaaa


Tandblekning!

Tjena!
I går msn:a jag med min vän Sandra som är i Santa barbara, USA. Har neräkning på datorn när hon ska komma hem, nerärkningen stod på 12 dagar. Men så säger hon "Kommer hem om 7 eller 8 dagar"   Så det var super kul att höra :) Har inte träffat henne på 9 månader! :( Han ju inte träffa henne i julas i med jag blev sjuk :( Men blir väl förmodligen att ses lite mer nu iaf :)
I måndags började jag bleka mina tänder och nu börjar jag se lita skildnad :)  Snart lika vita tänder som Andreas Carlsson ;) Jag ville prova och se om jag kunde få vitare tänder och det funkar ju :) Men mamma tyckte bara att det var skit, för brosan hade provat något bleknings gel för tänder innan och han sa att det inte funkade på honom. Mamma tyckte jag skulle lyssna på honom, men där är många på nättet som rekomenderat det och säger att det funkar. Där är fler som sagt att det funkar än folk som sagt att det inte gör det.
Men nu blir det talang :)
See yaa!

Jadå kom vi på tredje plats, är ju inte he...

Jadå kom vi på tredje plats, är ju inte helt fel :-P Men lite drygt att vi precis blir om gående.. Men nu festar vi vidare B-)


Nu har vi anlänt till lomma.. Snart blir d...

Nu har vi anlänt till lomma.. Snart blir det tre rätters och sen blir det lek. & eurovision :) see yahh


Nu har Annica har fått åka vattenskidor, g...

Nu har Annica har fått åka vattenskidor, gick inte så bra, men bytte till den uppblåsta ringen. Det såg skit roligt ut :) Och nu har vi precis haft picnik med roliga lekar. :) Nu är vi på väg till Kim i åkarp.. See yaa..


Dagen började med att gå upp tidigt för at...

Dagen började med att gå upp tidigt för att åka till malmö. Vi alla brudar gömde oss i malins stora rum och sen när Malin, Kim, Annica och killarna kom så hoppa alla brudar fram och överaska :) Annica var helt övertygad att dom skulle måla i Malins lägenhet. Och nu har vi ätit jordgubbar och champang, sen har det varit lite quiz nu. Så det kommer bli toppen.. Mer bloggande sen ,:)


Fredagen den 13

Godkväll på er alla!
I morse var det att gå upp 04:30 för att göra sig redo för att jobba, så här FREDAGEN DEN 13!!
Det första man gör när man kommer till jobb är att slå ner en glas skål med väskan. Så dagen började ju bra :S Men jobbet annars  gick skit bra, dom hade förberätt igår så jag behövde inte göra så mycket baguetter och inga sallader. SKÖNT :) När det sen är dags att åka hem så tappar jag smörgåstårts bottnarna :S Men dom låg i en låda och var inplastade så det gick bra ändå. Kom hem vid 13:30 då satte jag mig bara ner och tog det lungt en stund & vila fötterna, gått mycket idag så hade skit ont i fötterna! Sen skulle jag ta en lite powenap, låg länge men tyckte ändå inte att jag somnade.. Sover väl bättre i natt. Nu i kväll kom jag på att jag behövde tvätta tills i morgon, så nu har man suttit  & passat torktumlaren, så det hinner bli tort innan man ska sova.
I morgon kommer det bli bästa uppdateringen på skit länge, så håll ögonen öppna :)
Natti! <3

Eric Saade i final i eurovison song contest 2011 <3

Eric Saade är klar för finalen i Eurovision song contest! Helt jävla underbart! Många svenskar  gnäller över att han har sån dålig låt, men dom senaste åren har det bara gått skit.  Men just för att alla tycker låten är så jävla dålig. Så tror jag att vi får en hög placering i år, dom låtar vi tycker är bra här i sverige är skit låtar i andra länder, just därför tror jag sverige & Eric kommer fixa en bra placering i år. Håller tummarna på lördag!! Hoppas man inte missar det bara :/
Pöss <3

Bastian 2 år

på er! Idag fyller Bastian 2 år, växer så jäkla snabbt, tycker ju att han var liten bebis i går typ :) Men i alla fall så var vi där i eftermiddags och gratulera. Jag hade inte ätit så jag köpte en pizza & tog med upp till brosan & Helen, skulle prova den pizzerian nedan för dom. Kommer upp och ska börja äta, kommer Bastian "Vill ha" så han fick en lite pizza slice, efter en stund kommer han igen "Mer" så han fick några gånger till pizzan var slut. :) När pizzan var slut gick han & kolla om där fans mer.. Så han var nog ganska hungrig :)
Bastian 2 åringen!

"Både goda och tråkiga nyheter"

Tjena på er alla!
I morse gick jag upp 04:30, det var dags att jobba idag. Så det har gått riktigt bra på jobb idag, vi hade en praktikant,  det var ganska skönt så fick man lite hjälp men sallader och klämmor så  slapp jag jobba över så mycket. Slutade vid 13:15 så jag gick till coop och kollade om dom hade naturdiet drink och dom hade den som jag ville ha, choco och Banan :) Så köpte några såna och en glass och satt mig ute i solen en stund innan det var dags för tandläkaren. 15:00 var det dags för tandläkaren, var lite nervös för jag brukar alltid ha en hel del hål. Men efter vi tagit lite bilder, så sa dom att jag hade bara ett hål längst in i en visdomstand så jag var ju skit glad :) Sen börja han pilla på en tand och sa den tanden börjar bli lite lös, jag bara VADÅ LÖS??!! Han bara ja den ska ju ändå trilla ut,  sen vissa det sig att det var min sista mjölk tand. Jag som trodde alla mina mjölktänder hade trillat ut. Så kosta bara 350 kroner idag sjukt glad :) Sen var det bara att springa  till bussen, kom hem vid 17.
En kompis ringde o fråga om vi skulle hitta på nåt idag, så efter maten skulle jag gå ditt. Och så berättade han att hans flickvän låg på sjukhuset med brutet nyckelben, bruten handled och en reva på levern, hon  hade varit med om en moped olycka. Men det han inte sa var att han själv hade varit med, han hade fått en del skrapsår lite här och var såg inte så trevligt ut. Men är skit glad att dom lever och att det ändå inte blev mer skador än det blev. Plutten hade suttit uppe hos sin flickvän hela natten idag och sovit i en stol, sen åkt till skolan på morgonen. KALLAR JAG KÄRLEK<3
Och nu sitter man bara o väntar på att Big brother ska börja!
See Yaa!!

Godkväll på er! Dagens meny idag på kalase...

Godkväll på er! Dagens meny idag på kalaset var korv tema, vi fick göra korvspett, fans lite olika korvsårter som vi grillade Och åt till potatissallad och vanlig sallad. Sen träffade man lite människor som man inte träffat på länge, så det var trevligt! Strax innan vi skulle åka hem kom brosan och hans polare från småland, super trevlig kille. Så har haft riktigt trevligt idag, bara så tråkigt att mina föräldrar alltid vill åka hem just när allt är som trevligast. :-( But thats life. Godnatt allesammans..<3


Nu är vi på väg på kalas till min kusin An...

mms_img64442 (MMS)

Nu är vi på väg på kalas till min kusin Annica. Älskar när det är släkt kalas, så man får träffa en massa släktingar och vänner :) Nu sitter jag o dunkar britney spears musik i lurarna.. Till the world ends..


Miss you bullen!!

Tjena!
Idag så ringde dom som hade tingat Bullen (valpen) och fråga om dom kunde komma o kolla på honom. Så dom kom och kolla på honom och fastnade för han medesamma. Vi var väl lite skeptiska till dom i med dom hade redan en 1 årig amstaff (hane), man har ju hört och sett i tidnigar att många amstaffar gått till attack mot människor och andra hundar. Och just att två hann hundar inte passar så bra ihop, som vi själva har erfarit från tidagre hundar. Men killarna trodde verkligen inte att det skulle vara några problem men dom båda. Och dom hade varit och ställt ut amstaffen och fått mycket bra komentarer att han hade så bra psyke. Så dom skulle ställa ut bullen oxå :)
Men när det var dags att lämna han ifrån mig så var man lite nere just för att man fäst sig så till honom imed man haft han nu sen han föddes. Jag saknar han så.. Nu när man inte tänker på honom att han inte är här länge och att man inte kan gosa o busa med han :( Känns lite tråkigt. Men har lagt till grabbarna på facebook, och dom har lovat att dom ska lägga upp lite bilder och höra av sig i mellan åt så man får höra hur det går och hur det är med han.
Så jag håller bara tummarna för att det ska gå bra och att han och amstaffen blir polare..
Här är bullen som vi kallade honom men han heter nu mera Göte.

Sommar diet!

Tjena!
Imorgon ska jag göra mig ett försök att börja med (fightline diet fuel), och bytta ut frukosten till det, då man förbränner mer på morgon/förmiddagen. och vara stenhård nu 2 månader fram, hur fan det nu ska gå till  och hoppas att man kan hinna gå ner en 10, 15 kilo tills den 2 juli. Så man kanske kan va fin på bröllopet :)
Har en kompis som gick på detta i 2 månader, ungefär efter detta schema
*Frukost
fightline diet fuel
*Lunch
1 Burk kessela
*Middag
vanlig middag
*Mellanmål
Kessela
sen sprang han en del! Och han gick ner 20 kilo på två månader det tycker jag är lagom :) Så jag sattsar väl lite på det :) Så får se om man lyckas gå ner någonting tills mitten av sommarn.
See yaaa!

Biggest loser

Tjena!
Nu i kväll har jag ansökt till biggest loser sverige!  Man funderar nu i efterhand om man skulle komma med, om man hade fixat det eller man hade skämt bort sig inför hela svenska folket!?  Men hade nog fixat det när där står två coather över en hela tiden. Tror verkligen att det är de jag behöver ha, människor som kan stå o pusha mig, så man gör  vad man ska.. Plus att man kommer hemifrån ett tag..
Puss & gonatt

RSS 2.0