Lördags ilska!

Är trött på denna jävla människa den bara tar o tar men ger aldrig något tillbaka! Efter allt som hände för några år sen, blev jag arg o ledsen och irriterad så fort du ringde. Jag har tänkt länge det är kanske dags att släppa allt och sluta vara så arg, irriterad på dig. Det har funkat ett tag nu! Men nu är det STOPP, du har bevissat va du är för en person. Du bara tänker på dig själv och bryr dig inte om vem du sårar eller gör illa! Där finns inget gott i dig! Önskar bara att du kunde flyttat typ till nordpoolen där det inte finns telefoner. Så vi/jag kan slippa dig!!
 
 
Tur man har en del familj och underbara vänner som man älskar och uppskattar att ha ens liv. För du är inte en av dom längre!
 
 

Måndag & Tisdag

Tjenare! 
Dessa två första dagarna på praktiken har jag varit skit trött, har varit några nätter nu med väldigt lite sömn! Har varit nervös inför nya praktiken, fast jag försökt tänka på annat. Så lagom när man somnat så är det nästan dags att gå upp. :S Färdtjänsten kommer o hämtar mig 06:45 så igår var jag på praktiken 07:20, 40 minuter innan praktiken börjar. Och idag kom färdtjänsten redan 06:30 så var på jobb 07:05, det är lite drygt att behöva stå ute o vänta ända till 08:00. Det är det ända jag ska gnälla på idag ;P Men själva praktiken funkar bara bra alla är snälla och väldigt hjälpsamma o alla kommer fram o hälsar, så jag känner mig väl omhändertagen :) 
 
 
Nej nu blir det tvn en stund innan sängen, så man kommer upp i morgon. 
Puss o Kram 

20-Års kalas!

Godkväll!
Har varit på 20-års kalas hos Peter idag! Det bjöds på fläskfilé och potatis/mos och sen blev det givetvis god tårta också :) Var trevligt o träffa alla, en del kända ansikten men även en del nya folk. Så det har varit jätte trevligt, kom hem för typ 2 timmar sen. Har hunnit slänga i mig lite kvällsmat och betalt in mobilräkningen! Så snart är det dags att slänga sig i bingen för o få några timmars sömn. Klockan ställs på 05:15 så får sätta 2-3 alarm så man kommer upp! Finns annars en risk att jag råkar stänga av dom i sömnen om jag är allt för trött i morgon, som jag säkerligen kommer va för har knappt sovit i natt!  Men annars vaknar jag väl när taxin ringer xD
 
 Naw, goa hund :)
 
Godnatt och sov gott! 
Puss & Kram <3

Goood morning peps!

Gud va jag är trött! Hade skit svårt för o somna inatt, somna vid 04:30 någon gång. Ska på kalas till en vän/granne om någon timme, kommer ju vara halv döende :$ Men nu ska jag försöka dra mig ur sängen och hoppa in i duschen, så jag kan piggna till lite.

Puss o Kraam höres senare :)

Helgen går för snabbt!!

Då var det Lördag igen! Klockan är redan 16:45, denna lördagen bara springer i väg inte alls kul! Sov lääänge idag :) Ställde klockan på strax innan 11 men har råkat stänga av alarmet i sömnen, så jag vakna vid 13:00 istället :) Så nu ska jag slappa mer än vanligt, hoppa ner i min jumpsuit och ligga o glo film några timmar och äta upp sista chipsen o bitarna choklad så det är tomt till veckans start. 
 
Bild tagen för någon vecka sen :)
 
 Puss o kram <3

GOD NATT!

Har precis kollat klart på Filip & Fredrik och nu blir det sova! Sov inte så mycket i natt, så kan för hoppningsvis ta igen det i natt. Näsan bara rinner och killar halvägs ner i halsen så jag önskar nästan att jag hade en flaskborste som kunde riva bort det som killar. 
 
 Så nu säger jag god natt mina vänner!
Puss & Kram <3

Höst förkyldningen..

Ja då har den årliga höst förkyldningen även kommit till mig :(  Håller tummarna för att det går över på några dagar! Ska på 30 årskalas i morgon och sen 20-årskalas på Söndag och sen börjar ny praktik på Måndag! Så hade varit skönt om man kunde vara pigg o kry tills dess. 
 
Men nu blir det städa rummet, inte för där är så mycket o städa men lite dammsugning och damma av lite. Och få lagt i rena säng kläder.
 
Puss & Kram <3

Börjar bli kallt!

Nu börjar man verkligen känna att hösten är på väg. Det har ju varit soligt idag med 16 -17 grader, men sitter inne o fryser! Pappa tycker nog det är varmt för han låter dörren stå öppen :S Jag är inte alls redo för hösten, vill ha sommar ett tag till. Men nu får det bli att värma sig med en filt och en kopp te framför tvn i väntan på att Idol ska börja.
 
Idol är ju veckans höjdpunkt! Är ju så kul när folk som absolute inte kan sjunga kommer in och tror att dom kan sjunga, o gör bort sig totalt xD
 
Puss <3

2 tim på badhuset :)

Tjenare!
När jag vaknade idag så sa pappa att dom skulle åka o hjälpa min bror, så då passade jag på att ta två timmar på badet :) Blev 40 längder x 25 metet = 1km så det var riktigt skönt :) Dock saknade jag mina bad vänner :/ kändes ensamt men va fan får väl börja vänja mig :) Efter simningen blev det ett tag i bubbelpoolen är ju så jäkla skönt med simmning och bubbla lite efter :)  När jag satt i bubbelpoolen så satt man ju o glode på folk, och lägger märke till att där är en unge på typ 9-11 år som gick med värsta hänget vissar näst intill hela röven :S Märker man liksom inte att shortsen sitter en anning för långt ner?? Sen var där en annan unge som var tvärt om han drar upp shortsen så långt det går xD Liksom var är mellan tinget??
Ibland är det ganska kul att glo på andra folk!!
 
Puss o Kraaaaam <3

RSS 2.0