Söndags besök och Valborg!

Tjenare!
Igår hade vi gäster på besök det blev fyrarätters ;)
Förrätt
Jordärtssoppa

* Varmrätt
Slottstek med potatis och brunsås

* Efterrätt
Vanilj persikor med vaniljglass och hallonsås

* 2 Efterrätten
Jordgubbstårta gjord av maräng


Efter all denna mat och efterrätter var man proppmät, Jordgubbstårtan var sjukt god den goaste tårtan jag smakat.. Syrrans hemma gjorda jordgubbssmulpaj är oxå underbart god den kommer lätt på andra plats.
Men iallafall denna dag/kväll var verkligen lyckad och trevlig :)

I morse när jag vaknade kollade jag facebook som alltid, då var där någon som skrivit att det var jättevarmt ute så jag drog på mig en t-shirt och sprang ut och det var riktig härlig värme helt underbart.. Kan det va så att sommarn är här :P I eftermiddags åkte jordgubbstårtan fram igen och skulle kolla film men morbror kom så gick ner och tog fram tårta till han och snacka med han.. Så blev ingen film :/ Får kanske bli en nattafilm :P
Fin ros jag tog bild av hemma hos Kim och Patrik!



Hahaha.. Så roliga och söta..


Haha.. så rolig video :P Dom är sjukt söta dom små arbetarna :P

70-års kalas!

Igår innan jag gått upp så kom Jim, Helene och Bastian! Så då gick jag upp o snacka med dom. När vi satt och fikade så satt jag inne på fajsbook och så jag visade en bild på Oliver för Bastian och säger det är din kusin då säger han: Jag älskar han!! Jag var tvungen o fråga igen vad sa du!? Och han sa det jag tyckte han sa.. Tyckte det var så söt..


♥ Oliver ♥


När dom åkte så började jag att byta om och göra mig i ordning. När vi väl var på kalaset så blev det kassler och hemma gjort potatisgratäng och sallad till det. Potatisgratängen var underbart god, bad Peter att ta lite till han bara ska du inte ha kassler och sallad oxå? Så tog det oxå :P Efterätten blev tårta också skit god :) Jag gick hem vid 23:00 när Peters skulle gå och lägga sig. Lennart blev glad för sitt Coca-cola skal som han fick i present :) Han ville ju ha ett skal till sin Samsung galaxy s2 så tyckte jag att coca-cola var ganska passande eftersom han älskar det och typ den ända han dricker om han inte dricker öl..



Godmorgon på er! Då är der lördag igen, va...

Godmorgon på er! Då är der lördag igen, vaknade innan klockan ringde! Så ligger kvar o jäser i sängen en stund.. I dag ska jag och mina föräldrar på 70- års kalas till grannen. Så det är snart dags att slänga sig i duschen. puss & kram


Fredag och ny städat rum :)

Godkväll på er!
I morse gick jag upp lite tidigare för jag och pappa skulle åka till Eslöv! Jag skulle in på arbetsförmedlingen och in en sväng om på jobb och lämna mina timmar jag jobbat. Så man får någon krona mer denna månaden :) Köpte med mig några bullar hem för käkade ingen frukost, så vart ganska hungrig när vi kom hem. Sen blev det dags att ta tag i mitt ostädade rum. Så nu är det dammat och dammsugit och bytat sängkläder.. Och så har jag fått tummarna loss o satt upp min USA flagga som jag fick i julklappa av Sandra :)
Så nu sitter man ner o kollar mejlen och fajsbook ;)
♥ Puss ♥

Kinesen tyckte jag skulle lära mig kinesiska xD

Tjenare! I eftermiddags åkte vi till Lund för att handla och se gick vi in käkade på kina resturang. När vi beställt kom den äldre kvinnan o lämna våran dricka, så såg hon mina kinatecken på armen. Och hon frågade om jag visste vad det betydde?! Jag säger lite svettigt "Familj" det är de det har stått på alla sidor på internet. Jo det betyder det sa hon :) Hon frågade om jag kunde kinesiska och skriva det? Men det kan jag inte.. Hon tyckte att jag skulle börja lära mig  skriva kinesiska :) hehe.. Hade velat kunna engelska flyttande istället :)
Lite roligt att hon uppmärksammade min tatuering :)
På väg hem så ringde Mats och fråga om vi skulle spela nån poker?! Så vi spelade några runder nu ikväll och nu har jag precis duschat och kollat på hawaii five - o, den serien är skit bra. Bara tradigt att man inte sett den från början.. Men men.. Nu blir det snart sängen..
♥ Puss & gonatt ♥

Träning vs jobb

Nu har man precis budat in ett sportarmband till min samsung galaxy s2 på tradera, så förhoppningsvis får jag väl det på fredag :) Har tänkt att komma igång med träningen igen! Har inga fickor i mina träningsbyxor så fick fixa så jag kan ha mobilen på armen istället :) Och eftersom jag är lite frälst i USA (flaggan) så har jag skickat efter ett USA skal till min mobil..
Gillar den skitiga stillen på skalet :) Eller va tycker ni??
Blir att ta ett pass på gymet på fredag, måste ändå in jobb och lämna in lapp om hur mycket jag jobbat. Som måste göras innan helgen.. Är inne och läser och försöker samla motivation på Milenas blogg så får hoppas det funkar :)
Puss ♥

Nya lurar till den ny mobilen :)

Förra veckan var jag inne på telenor och förlängde mitt abonemang, så nu har man "Samsung galaxi S2" Dom på telenor sa att jag kunde komma tillbaka med en gammal mobil och lämna den så fick jag 200kr att handla för inne i telenor butiken. Så idag när pappa ändå skulle åka o bytta skjorter i Eslöv, så körde vi till löddeköpinge så jag kunde gå in på telenor. När jag kommer in på telenor så säger dom att jag får 250 kr att handla för :) Så jag hittade a-jays one+ hörlurar som kostar 395kr, så efter 250kr av drag så blev det bara 145 kr att betala :P Hade tänkt att jag skulle köpa ett skal men dom kostsde 199:- så då hade jag kanske gått miste om 50 spänn så tog lurarna i stället.  Så blev super glad :)
Hade inte köpt så dyra hörlurar om jag inte typ fått dom nästan gratis :)
♥ Puss ♥

Tattoo!

I eftermiddags åkte jag hem till en kompis i Eslöv och tatuerade mig! Ville ha en tatuering som har en betydelse, så blev (Familj) i kinatecken. Har haft utskrift på teckena ett bra tag men har inte vetat vilken storlek och var jag ville ha den.. Så bestämde mig för handleden och är super nöjd :)
Sen blev det springa in om apoteket på väg hemoch köpa salva och lactacyd att tvätta med. Sen har det inte hänt så mycket idag :) Skriv gärna vad ni tycker om min tattoo :)
♥ Puss ♥

Är stolt moster till två underbara systerbarn!

Tjenare! Har inte skrivit på snart en vecka så det är väl dags att skriva lite :)
Natten till tisdag 3 april, fick jag sms från min syster som berättade att dom var på väg in på KK/BB klockan var ca 01:15 och jag var så glad och uppe ivarv så jag kunde ju inte gå o lägga mig. Så jag satt mig och hade videosamtal med Sandra som är i USA. Tror det var ca 1 ½ timme efter syrran skickade att dom var på väg in som det kom upp en bild på facebook. Så jag har blivit moster en andra gång till en underbar liten kille. Han har en del hår precis som sin syster hade när hon föddes fast Alicia hade mörkt hår och Oliver har ljust..  En stund efter dom lagt upp bild på facebook fick jag bild på prinsen <3
♥ Mosters prins ♥ Oliver ♥
♥ Är stolt moster till två underbara systerbarn ♥

Om installation av dator är nu gjord!

Hela dagen har jag suttit och kollat på pappa när han har installerat om min dator. Lagt in windows 7 istället för vista som jag hade innan och sen har jag fått in det nya photoshop. Så blir att sätta sig ner o försöka lära sig det, är ju mycket att lära sig. Så nu har man själv suttit och lagt in lite program som jag vill ha, blir förmodligen att ladda ner google crome i morgon, tycker att explorer är segare.. 23:00 kom jag på visst fan jag ska ju jobba i morgon 6:00 till 11:00 så det blev att springa in i duschen en snabbis. Blir ju att gå upp 04:30, är nog dags att gå o lägga sig nu så man hinner sova 3-3,5 timme, innan det är dags att gå upp igen.

♥ Puss o godnatt  ♥


RSS 2.0