Äntligen klar med städningen :)

Tjenare!
Idag har jag fått städar klart det sista, dammsugit och tvätta golven. Så här luktade frächt av citron doft en stund nu har doften lagt sig. Men är jätte skönt att fått klart och första gången sen jag flyttade in som jag tvättat golven, så det behövdes. Nu ska jag mysa ner mig i soffan o titta på Greys och dricka en kopp te och två wienerkorvar till middag.
 
Puss ♥

Dagen blev inte som planerad!

Tjenare! 
Dagen blev inte riktigt som jag planerade igår, hade ju planerat städa klart det sista idag. Men fasan ringde när jag kommit upp i middags och sa att jag skulle få min födelsedagspresent två dagar förtidigt. Blev utbjuden på Eslövs bästa resturang "enligt mig" Castrum. Jag valde alá cart black & white som var super gott som vanligt. Innan middagen så kom mamma och pappa in om, så pappa hjälpte mig att damma och torka av luckorna och på andra ställen där jag inte når. Sen hade vi en halvtimme tills resturangen öppnade så då körde vi till ÖoB, Jysk och Netto så jag kunde handla lite julgrejer till och några julklappar. Har fått lite dille på mjuka tomtar detta året köpte 5 nya tomtar idag :) 
Så detta är en del av mitt julpynt! Är nöjd hur jag fått det i lägenheten nu efter jag fått julpyntat, är lite mysigare nu. Kommer verkligen bli deppigt när man ska behöva plocka ner allt igen fast det dröjer ju två månader tills dess :P Skulle haft sommar kläder till tomtarna så jag slapp att plocka ner dom efter jul ;) 
När jag kom hem igen så satt jag igång julmusik och börja plocka upp det jag handlat och ställt allt rätt. Så dagen blev ju inte som jag planerat men blev mysig och trevligt ändå. Det jag skulle göra idag får jag göra i morgon istället. :)
 
Puss ♥

Julstädning

Godkväll på er!
Idag har det varit städning på schemat fått dammat så gott det går och gjortvid toaletten. Sen blir det fortsätta med dammsugning och tvätta golv i morgon. Och har fått upp dom julgrejerna som jag köpte igår. Stjärnorna som ska stå i fönsterna hade korta sladdar så där får jag köpa två förlängningssladdar i morgon, men fick upp den lilla stjärnan i sovrums fönstret i alla fall :) Fick beställt julgardiner igår så hoppas på att dom hinner komma tills torsdag när jag fyller år. Så jag kan få hjälp att sy till dom. Blir att försöka komma upp i hyfsad tid i morgon så man kan ta en sväg på ÖoB och kanske handla lite julgrejer till. Sen hem och fortsätta med det lilla städningen som är kvar.
 
Här är min kompis som ska pryda mitt hem under jul :)
 
Puss ♥
 

RSS 2.0