Trött måndag

När jag vakna åkte jag med mamma ner till byn o handla bullar till frukost. Och nu har jag precis kört virus programen :)

Kiss AND Hugs :)


Ny blogg :)

Har skaffat mej en blogg på metrobloggen oxå. Den är ju inte lika snygg som denna men känns som där är fler besökare. Kommer skirva om allt där. Lite  vad jag gör på  vardagarna och om roliga eller tråkiga minnen. Så besök gärna den :)

metroblogg.se/annis87


Fredag!

I dag gick man upp hyffsat tidigt (09:30). Peter kom efter han varit hos tandläkaren och hade bullar med sej. Så det blev o käka framför våra bästa år.. Den serien är bara bäst :) Sen i kväll blev det o  kolla på College den var så där..
Och nu klockan 01:10 är jag trött som f*n så nu blir det sängen..

Natti nattii...

Natten till Fredag :)

Denna dag har det inte hänt så mycket. I kväll kollade jag på film med mamma & pappa, det blev Benjamin Button filmen. Den var bra men gillade inte att den var så jäkla lång (2 tim 32 min)  Men helt klart att man ska se den :)

See yaa!


Helgen!

I fredags eftermiddags åkte jag till trianglen för o kolla runder lite o vänta på Annica.  Efter en stund kom Annica och då gick vi o handla lite kläder till mej, som jag kunde ha på mig på  lördag då det var ( Examensfest) för  Malin och Kim. Det blev ju en del inhandlat, 2 linnen, t-shirt , kjol, bh och strumpor. Det är alltid lika kul o gå o shopa men med Annica eller Malin, för dom har god smak och kan se vad som sitter bra. Sen gick jag till mcdonkan och Annica till mat affären, sen gick vi hem till Annica o käka. Efter bara någon minut efter vi kommit hem kom även Johan hem. Senare på kvällen typ 21:20 så behövde Annica en bröllopstidning, så vi begav oss ner till stationens pressbyrå. Sen blev det åka med bussen hem till Annica igen och så blev det lite klipp o klistra för henne. Sen blev det dax för sängen o jag intog den fina  tältsängen.

Examensdagen..

Lördag: Hade klockan på 09:00 men vaknade strax innan, då hade redan Annica varit uppe en eller två timmar. Så det blev dags för lite frukost. Vid strax innan 11:00 åkte jag, Annica och Kira till Åkarp för o hjälpa till inför festen. Så det blev att skära lite grönsaker o lite sånt.. Med gott sällskap är allt kul :) Någon timme senare var det dags att fixa till sej inför festen. Malin sminka mej o sen locka tjejerna mitt hår. Var ju riktigt fin för en gång skull :) Sen blev det ju en o annan drink som smaka mums. Kim är ju duktig på drinkar, den första var god men sen när hon var lite onykter blev den ju LITE starkare, men fick dricka lite sen bjuda runder på andra så jag kunde fylla upp med läsk. Blev ju oxå riktigt god mat, grönsaker i många varianter och lite pasta o kyckling och kassler.  Jag börja ju sno lite kassler redan när vi skar upp det, o dela med till mina vänner Casey o Kira, sen råkade ju Kim komma på mej :)  Det kom en massa trevligt folk.
Sen började klockan bli mycket så vi tog vårt pick o pack o drog hem, vid ca: 1:00.  Så det var sängen direkt sör man var ju lite trött.

Söndag: Vaknade att pappa ringde mej vid 10:15 o fråga när han skulle komma o hämta mej. Så det var att gå upp o äta frukost och packa ner sina grejor. Sen kom pappa o hämta mej så vi åkte hem, sen var det bara hem till datorn :)

Tack för en trevlig helg till framför allt  Malin o Kim för den trevlig fest. Och även till Annica & Johan för jag fick sova hos er :)

Lite bilder från helgen..Johan CedervallJohan Cedervall.Annica & MelleEn av examens brudarna :)Sara Ceasy :)


Varm dag!

Nu håller jag på o tvättar så man har rena kläder till helgen. Så ska väl så fort tvätten är torr börja packa inför i morgon. Ska åka hem till Annica & Johan i morgon, ska sova där för sen på lördag blir det åka på Malins och Kims examens fest.. Ska bli skoj :)

Var inne hos Peter på jobb idag o köpte byxorna som han lagt undan till mej. Sen var vi hos  Yvonne och Kattis i Oxie.
Dom bor där jag o min familj bodde innan vi flytta till sebbarp. Så jag fick se uteplatsen där vi bodde, var ju faktist ganska mysigt..Nästan så man skulle vilja flytta ditt ;) Men jag kan inte lämna Sebbarp -Eslöv. :) Har ju mina vänner här :) Sen stack Kattis och Daniel till stranden, så satt mamma , Yvonne och jag på gården. Gammlingarna drak kaffe och Ungdomen drak saft :) Så det var riktigt trevligt. Vi har ju inte träffat dom på flera år så det var ju jätte kul :) Sen körde mossan o jag o hämta pappa på jobb.

Så när jag kom hem var det så varmt på mitt rum så fick öppna några fönster på ovanvåningen o hoppades på att det skulle fläkta lite, men det ville det visst inte. Men nu 22:00 har det böjat o fläkta lite skönt med en svalkande vind :) 

Så det var dagens händelse. Nu blir det ner o ta tvätten och packa lite..

Pöss o adjö <3


RSS 2.0