Hatar den jävla restskatten!!

Fick inbetalningskortet till min restskatt idag på 1885 kr. Då står där att det ska vara inbetalt till 12 november, pappa brukar säga att man har till februari på sig :( Var helt inne på att jag skulle önska mig pengar när jag fyller år i November! Men det skett sig! Jävla helvetes mög!! Gissa om man blir deppig asså!!
Då får man se om man lyckas lösa det :( 
 
 

Lugn och trevlig helg!

Tjenare!
I helgen var tanken lite att gå på rixfm festivalen, har ju varit lite tradition vart år nu i nått år! Men folket som jag brukar gå med eller träffa där inne skulle inte ditt i år. Så jag skett i det o stanna hemma och käka middag med våra middags gäster. Sen åkte jag och Sandra o handla för lite kvällsgott till filmen hemma hos henne. Det blev "sleep over" fast hon skulle jobba dagen efter :)
 Och i Söndags när Sandra slutat jobb kom hon hem o lagade mat! Hon hade lovat sen länge att hon skulle bjuda på knödel (kokt bröd) och grytta för hon ÄLSKAR det. I början var jag ganska tveksam, liksom KOKT BRÖD låter ju som det bara skulle vara en degklump.  MEEEN det var godare än jag trodde. Ganska skönt när man förväntar sig att man inte ska gilla det och sen är det tvärt imot vad man tänkt :) Så prova det om ni får tillfälle till det :) 
På kvällen/natten spelade vi lite Gin rummy innan Sandra skulle hem igen. Hon åkte till Stockholm i går och är borta i två månader, så det blir tomt här hemma i skåne nu! 
Men blev en skön o lugn helg med trevliga människor! 
 
 
Gammal bild på oss! Gud där hade jag ju knappt någon dubbelhaka xD Men den ska försvinna ;)
 
Puss & Kram <3

Säg inte att det är hösten som är på väg nu!

Va tråkigt väder vi haft dom senaste dagarna! Kallt o blåsigt o regn :( Hoppas verkligen att det inte är hösten som kommer redan!
 Tog denna bilden härom veckan när jag var på väg hem från Malmö! Blev ganska najs bild, hade varit bättre om jag tagit med systemkameran :)

Några bilder från dopet!

Hejsan hoppsan på er!
 
Nu är det ju typ 2 veckor sen jag skrev att jag skulle på dop och vara kattvakt! Så tänkte slänga upp några bilder från dopet. 
Oliver har verkligen en skön sovstil <3
Det var ett jättefint dop! Blev lite överaskning att min super duktiga kusin skulle sjunga på dopet! Blev lite tår i ögat så vakert det var. Efter dopet fick jag lift av Robin och Sonja hem till mitt boende under en vecka framåt. 
 
 
Var ju kattvakt till (Djävulen) som nu mer heter kissemissen!
 
Förra året var han ju en djävulskatt som bets! Men detta året var han en snäll kissemiss, det var bara kvällen då jag kom som han nafsade mig lite i vaden. Och detta året kom kunde jag tilloch med klappa han och han trivdes med det :) Så vete fan va ägarna gjort med han  ;) 
Sista kvällen var det Bigslap i pildammsparken, var tyvärr inte där hade inga pengar! Men vid 22:00 kunde jag höra musiken så jag låste ut mig på balkongen och öppnade alla fönster och låg o lyssnade på det till slutet :)
 
Får se till så man har pengar till nästa års Bigslap festival! Så den vecka gick ganska snabbt, men var ju ganska ensamt :(  
 
Puss o Kram <3
 
 

RSS 2.0