Jäkla skit dag!!

Denna dagen har fan varit en katastrof! Börjar i morse när färdtjänst gubben knappt hittar hit när pappa ändå förklarar vägen, så det leder till att jag kommer 15 minuter försent. När jag sen kommer till praktiken kommer chefen och frågar om jag kan stanna kvar någon timme för min hanläggare från arbetsförmedlingen skulle komma! Så jag stannar kvar och strax innan hon kom så kallade chefen in mig på kontoret och förklarade att jag inte skulle få fortsätta min praktik där. För att dom hade satt mig på dom lättare grejerna och när jag kom upp i typ klass 2 så fixade inte jag den grejen för att jag har min muskel nedsättning. Är alldeles för klen i mina händer och armar :(  Så han sa att jag kommer inte fixa maskinerna heller, o det skulle bli något strull med dom så måste man ha lite styrka i armarna.
 
När jag satt där inne försökte jag hålla tårarna inne men till slut gick det inte längre! Hade verkligen varit positiv till detta och hoppades så innerligt att det skulle ge mig jobb :(  Men det skett sig som alla andra gånger!  Känns som man kämpar o kämpar men det leder aldrig framåt eller till något bra. När vi snackat klart, så bjöd företaget på fika i med vi var färdiga 40 minuter tidigare än vad min färdtjänst skulle komma. Så vid 15:00 kom färdtjänsten o hämtade mig då skulle vi köra o hämta upp en till någonstans vid ekeröds matstället o det var mitt ute i ingenstans och när vi är typ 300 meter från huset så ser vi att där är 1.5 decimeter snö om vi skulle fortsätta fram så hande vi fastnat!  Så vi kunde inte göra så mycket så han tog bort den turen, så vi börjar backa tillbaka dom ca 100 meterna och vi fastnar i snön och jag är verkligen jätte kissnödig och som tur är så lyckades vi ta oss loss. Vi chansade sen på vägen hem att våra små vägar inte skulle vara igen snöade, och vi hade tur där var en del snö men vi kom fram så, efter allt velande o rund körningar så var jag hemma igen vi strax över 16:00. 
 
Nä så denna dagen har inte alls varit speciellt rolig! En SKIT dag helt enkelt!!
 
Puss o Kram ♥

Torsdags film!

Jag kollade precis på den nya disney filmen "Frozen" tyckte den var skit bra! 
 
Och dessa två kan man ju inget annat än älska Sven och Olaf ♥
 
 
Så har ni inte sett den än så tycker jag att ni ska se den :)
 
Sen skulle jag bara säga att ni är en del som är inne o läser min blogg varje dag, ni får gärna lämna ett spår i mitt komentarsfält :)
 
Puss & Kram <3

Grattis på min bebis!!

Idag fyller min bebis 9 år! Grattis PleXus <3

Första dagen på praktiken!!

Godkväll! 
Nu blir det strax att krypa ner i sängen och kolla på paradise hotel, blir ju upp TIDIGT i morgon. Ska gå upp vid 05:50 och då får jag ändå sov morgon för pappa kör mig till praktiken i morgon, för jag råkade ringa o ändra mina färdtjänst tiden för sent.. Så får fixa det medesamma i morgon när jag kommer till praktiken :/ Sen kommer jag få gå upp vid 05:00 *GÄSP* dom andra dagarna. Är ju igentligen ingen morgon människa men tycker sen att det är skönt att komma upp, så har man arbetet gjort sen :) 
 
Detta är vad jag gjort på praktiken idag! Började med lite enkla grejer för o komma igång, men ack så viktig del detta har endå. Det blåa är en sorts plat slang som ska skäras av efter speciffica mått! Som man senare sätter på och smälter på dialys slangar så dom håller tätt. Så alla delar är viktiga handlar om liv o död! Blir väl göra detta också i morgon sen skulle jag nog få prova på nåt annat. Nu blir det sängen jobbar 7-11:20 i morgon!
 
Puss o Kram <3

Nervös inför imorgon!! :S

Då var man ny duschad och så har jag byttat rent i sängen, finns ju inget bättre än att gå o lägga sig i en ren bäddad säng :) Innan maten så kleta jag in en ansiktsmask det var kletigt o mysigt men att ta bort den var inte fullt så skönt :P Men jag blev några pormaskar mindre i alla fall! Så nu är man len som en baby rumpa :)
 
 
Strax blir det kolla på "Så ska det låta" sen får man ta fram kläder tills i morgon! Blir att ha klockan på strax innan 7:00 i morgon, färdtjänsten ska vara här 7:45 så dom får gärna vara lite sena för tar inte mer än 10-15 min till hörby och jag börjar 9:00. Jag är nervös inför i morgon, mycket som kör runder i mitt huvud, kommer jag klara det o kommer det gå bra? Men men hoppas allt går bra, och så får vi se vad som händer!!
 
Puss o Kram <3
 

Trött morgon

Godmorgon eller middag ska jag kanske säga ;) Hade ställt klockan på 10:00 men jag var så jäkla trött då, så jag sov vidare till 11:00. Det var så kallt i rummet så låg kvar under täcket en timme till och kolla aftonbladet, facebook och instagram :) Och nu har man fått slängt in en maskin tvätt och hunnit betala min färdtjänst för förra månaden. Så nu blir det ner och hjälpa till med maten! 
 
Puss o Kram <3

Fix innan praktiken!

Tjenare!
Innan idag skulle jag ringa o fixa med färdtjänst till måndag, jag tänkte ju att dom har ju öppet typ 17-18 så jag stressade ju inte direkt så jag käka frukost o sånt innan. När jag väl ringer så skulle jag tydligen ha något godkännande av min handläggare där, så jag ringer ditt jag skulle och givetvis har dom bara telefontid mellan 9:00 - 13:00 så ringde jag 13:10. SÅ JÄVLA TYPISKT!!! Men tur nog så är där en morgondag med, så får ringa dom direkt i morgon. Igår så skulle det ju jag skrivit på papper om det skulle bli praktik, men min person på AF var tvungen att gå innan mig igår så det skett sig lite :/ Så nu måste papperna fyllas i direkt och skicka tillbaka med vändande post så jag blir försäkrad om något skulle hända. 
 
Puss <3

Mitt nya motto!

Oj det här blev ett sent inlägg :/ Tänkte väl mest berätta att mötet på Samhall idag gick väl ganska bra tror jag! Jag fråga min handledare om man skulle lämna med referenserna med CVt men hon sa nej det räcker nog med CV. Men sen när mannen på samhall börja snacka om hur viktigt det var att komma i tid o så, så tänkte jag då lämnar jag med referenserna för o komma i tid det har jag varit duktig med på tidigare arbetsplatser/praktiker :) Jag var den ända av oss i gruppen som lämna CV undra om jag ligger på plus då ;) Ska snacka med min handledare på AF i morgon, så går allt som planerat så börjar jag praktik där på måndag! Så då hoppas jag bara att jag kommer lära mig och komma in i arbetet hyffsat snabbt, så att det blir jobb där sen! Och så hoppas jag ju att jag kommer trivas med mina arbetsuppgifter och mina arbetskamrater. Blir kanske att man kör lite truck också :P Men det här är nervöst men känns ändå som min otur har vänt så det här kanske blir super bra :)
 
Detta ska bli mitt motto! Don´t worry, Be HAPPY :)
 
Godnatt o sov gott <3

Hoppas på morgondagen!!

Helloo!
Nu har jag fått hjälp med att uppdatera mitt CV så nu finns även sopstationen med. Så nu är CV och mina meriter utskrivna! Så nu hoppas jag att allt går bra i morgon att det leder till praktik/jobb! Ska man tro va horoskopet säger så kommer det inte gå bra i morgon, så det återstår att se :/ Men jag vill ha jobb eller en praktik som leder till jobb! Jag behöver PENGAAAR!!  Behöver ju pengar till det jag planerat att göra under 2014, det här ska ju bli det bästa, roligaste och mest minesvärda året i mitt liv :) 
 
Puss o önska mig lycka till!!
 
 

Middag hos moster Gun :)

Då var man nästan precis hem kommen från moster Gun! Vi blev bjudna på oxfilé, potatisgratäng och murkelsås det var super gott det var bara svampen jag inte gillade. Till efterätt blev det en jordgubbstårta och kladdkaka med lime, jag tyckte jordgubbstårtan var godast :) Monica hade med sig sin lille Max han har verkligen energi den hunden, han vill busa och kela hela tiden :)
 
Han är så go lille Max! Nu får jag se om mn hittar något kul på tvn och kolla på :)
 
Puss o Kram <3
 

Vill till värmen!!

Nu är man ganska taggad att försöka spara till en resa till varmare bredgrader :) Sandy hittade en resa till florida med båttur till bahamas och lite annat roligt för ca:10 tusen, men då är inte mat och flygresan inräknas :S Så får ju räkna typ 20 tusen till :/  Det hade varit skit najs att åka iväg på en sån resa, men tror tyvärr inte pengarna kommer räcka så långt om det inte händer ett mirakel eller vinner pengar! Så det blir nog en biligare resa istället :/ Men vi får se hur långt pengarna räcer :)
 
Sitta med en sån här drink i handen varje dag i värmen hade ju inte suttit helt fel!
 
Man kan bada med grisar också i bahamas hade kanske varit något :)
 
Puss o Kram <3
 

Nu har min BFF lämnat skåne :(

Tjenare!
Igår var jag, Sandra och Linus på kina resturangen i Eslöv! Vi hade ju tänkt att vi skulle ta kvällsbuffén men det hade dom bara fredag-söndag så vi fick ta lunchbuffén i stället. När vi kom hem igen igår så satt jag och Sandra o spela massa spel, vi spelade ett som heter " Mad " det spelet var roligt men helkäppt xD Det var något liknande monopol, men i detta spelet skulle man bli av med alla sina pengar! Och helt plötsligt hamnar man kanske på en ruta som säger att man ska byta pengar med varandra eller byta plats. På något kort stod det att man skulle sitta ner på sina händer o skrika som en höna och en massa andra konstigheter. Men vi fick några skratt med det knäppa men roliga spelet :) Sen fick vi maräng med citron cream och hallon och blåbär, det var super gott!
 
 
Och idag var jag hos Sandra någon timme, innan hon skulle åka hem till stockholm igen!  Känns så tråkigt att hon åkte hem idag :( Men börjar ju vänja mig vid att hon åker i väg hela tiden! Men nu ser vi fram i mot det kommna året det ska bli ett bra år och minnesvärt! Är ju redan lite roliga saker som kommer hända under detta året som man ser fram i mot :) Och sen blir det kanske en resa efter sommaren om där finns pengar! Allt handlar om PENGAR :P
 
 
 
 
Puss o Kram <3
 
 

Gott Nytt År!

 
 
GOTT NYTT ÅR!!

RSS 2.0