Hoppas hon klarar sig utan allvarliga skador!

När jag kom hem från praktiken åkte jag och mamma ner till byn för handla. När vi är ca 1-1,5 km från byn ser vi 2 bilar och en lastbil, sen ser vi att det sitter en man i vägrenen som håller en tjej i famnen. Vi vet inte helt säkert vad som hänt men troligen har hon blivit påkörd när hon cyklade. Fick ta några djupa andetag för att inte fälla några tårar. Man blir lite orolig när det är så nära, känner ju dom flesta ungdomarna i byn o lite runt om kring. Och sen inte riktigt veta vad som hände, är det livshotande eller inte.. Har försökt kolla runder på aftonbladet, skånskan och kvällsposten men inget står, skånskan brukar man ju hitta det som händer nära en. När vi hade kommit ner till byn hör vi ambulansen komma med blåljusena och när vi kör ifrån affären, så kommer ambulansen i full fart igen! Håller tummarna för att tjejen kommer klara sig utan några allvarliga skador! :( 
 
Puss o Kram

Tordag 28/11

Dagen på jobb har funkat ok. Efter jag halkade på badet i tisdags, så har jag fått lite ont i högra vaden och i ryggen. Känns som man är helt trött i hela kroppen så onsdagens ledighet var väl behövd, så nu är det bara morgon dagen kvar sen tar vi två dagars ledighet till.
Fick ett fin fint blåmärke på köpet när man halkar! 
 
Nej nu ska jag sova o hoppas på att man vaknar upp o mår prima i morgon..
Puss o Kram <3

Yeah Fredaaaag!!!

Yeah!! Då är det äntligen helg och fredagsmys :) Nu har mina Ralph Laurens brallor och fårskins tofflorna åkt på och ljusen är tända. 
 
Och nu sitter jag bara o väntar på att idol ska börja, då blir det lite chips och en coca-cola :) Är sugen på o glo på en bra film i helgen, man har ju kollat på lite gamla filmer nu. Vill se nått nytt!!!!
 
Puss o Kram <3
 

RSS 2.0