Årets första dopp :)

Ikväll var det 22 grader  och jag passade på att ta årets första dopp i poolen. Det var väl inte så jätte varmt men 18 grader. Så det var ju lite kallt men ganska skönt ändå :) I eftermiddags fick vi veta vad det är för kön på syrrans bebis :) Är kul o veta vad det är för kön så jag vet om jag ska köpa blått eller rosa :)
 
Med risk att pappan till barnet kan läsa min blogg, så skriver jag inte ut vilket kön :)

Pöss o Kram

YAHOO!!

Syrran kom ner från Göteborg i går, för vi ska på spa på fredag. Innan vi skulle sova låg jag o lyssna på Lindas mage och kände lite sparkar :) Jag börjar längta till den lille parvlen kommer ut :) Har ju gått o väntat på detta ögonblicket i några år nu. O nu i slutet av juli början på augusti så är jag moster till en fin flicka eller pojke :) Det får vi se på torsdag vad det är för nått. Jag tror det blir en flicka, men så klart huvudsaken är att det är friskt :)

På Fredag är vi några stycken brudar som ska åka på spa i Ystad. Det blir Ann (Jag), Linda, Malin, Annica, Sonja, Gunsan och Inga - lill. Så vi blir ju en del :) Jag ska mest ligga o bubbla i bubbel poolen, så jag o Malin ska ha vars en pool för oss själva :) Så får dom andra göra nått annat ;) Det ska bli skit skönt och bara att träffa allt folk igen :)

I dag är jag skit trött, vet inte om jag ska lägga mej o sova en timme eller vara vaken.. Men får väl bli att man håller sej vaken. Så jag kan gå o lägga mej tidigt i kväll, för vi ska åka här i från 07:15 (GÄSP).

See you soon :)


Tisdag

I dag åkte jag in till Eslöv för o simma.. Blev 62 längder (lite mer än 1,5 km). Sen gick jag o kolla i lite affärer blev lite babie kläder till syrrans lille knodd :) Sen blev jag akut dassnödig, så för att lätta på trycket sprang jag in på stationen för att gå på deras dass. Men så klart så hade den man betalar en femma i gått i sönder, så det blev ju ingen toa besök. Satt inne på stationen o kolla på folk. O ja det var kul :) Där var en gammal gubbe han var antingen packad eller så vara han bara VÄLDIGT trött :) Han sov när jag gick iaf.. xD

Sen börja klockan närma sej 15:15 så det var bara att gå till bussen. Sen när man väl åkt en bit så kommer Herr Dellgren oxå. Han gnälde hela vägen till Löberöd och till och med när vi hade kommit fram.  Allt från hur åk sjuk han blir om han åker bak o fram till hur tråkigt det är att åka buss. Sen drog vi till fritidsgården, där det sen blev kubb :) O vi girls vann ju första :) Sen blev det lite mario kart som alltid på  frittan :)

Ju mer av kvällen som går känner jag av min jäkla träningsvärk :S Men känns bra ändå, då vet man att man gjort något som gör nytta..

Det var en del av min dag.. Nu ska jag gå o slänga mej i bingen!
Natti natti :)

Söndag

Nu har jag precis kollat klart på M Best Friends Girl, den var helt okej. Så nu sitter jag bara o lyssnar på lite musik innan jag ska lägga mej.  Blir upp tidigt i morgon, så jag kan åka o träna. Det var ju en evighet sen sist. Men ska försöka bättra min kost och börja motionera.

Mitt motions schema:

Måndag: Styrke träning på aktiv

Tisdag: Simning

Onsdag: Ledig eller något av det ovan

Torsdag: Simning

Fredag: Styrke träning

Lördag: Gå en halv timme

Söndag: Ledig eller gå ut o gå

Så här hade jag tänkt mitt schema..

Men jag o hålla vad jag bestämer  funkar inte alltid.. Men ska verkligen försöka.


Två saker jag verkligen suger på är..

* Spara pengar

* Göra vad jag bestämt mig för, t.ex träna regelbundet o äta rätt kost.

Men ska verkligen försöka nu...
 
Om det nu blir att man kan spara så man kan åka till USA.. Så vill man ju ha en nice kropp oxå, så det måste jag ju försöka fixa.  Men kan ju behöva lite pep..

Nu ska jag sova

Natti natti


Bilder från Borås!

TeklaLillan och BönanBönanHouse

Dessa är lite av dom jag tog


Längtan efter en varm sommar!

Våren har kommit till Skåne! Nu väntar man ju bara på en riktig varm sommar med många äventyr. Denna sommaren ska jag försöka toppa  föra sommaren. Längtar till rix fm festivalen, står ju inget på rix fm sidan när den sätter i gång :/ Men håller koll för det ska jag inte missa, bara hoppas där är några bra artister :)  Sen har vi ju Malmö festivalen som jag inte tänker missa. Malmö festivalen 2008 var ju bara toppen :) Var inne några dagar med brosan och Anders och sen var jag inne några dagar med Jessie o Sandra. Men i med Sandra åker till USA så kommer det ju inte bli lika kul :(  Och sen ska ju syrran ha bebis i slutet av juli, så då blir det kanske att man kan åka upp där o hälsa på under sommaren.

Sen får man se vad sommaren 2009 har att erbjuda. :)

Så kom nu sommaren!!!!


Bild sen Borås!


Sandra kom in på sin fotoutbildning i USA :)

Läste på Sandras blogg att hon kommit in på fotoutbildningen i Santa Barbara (USA)! Är jätte glad för hennes skull, men kommer sakna henne. Ett HELT år utan Sandra va ska jag ta mig till?. Men  som sagt är glad för hennes skull. Så det är bara att börja spara så man kan åka ner o hälsa på henne. Har ju länge sagt att jag ska hinna åka till USA en gång innan jag dör iaf. Så nu har jag chansen :) Så tar man med kameran så man kan ta lite bilder :) Och hela hollywood vimlar ju runder med kändisar. Så kanske man hittar någon rolig  att ta foto på :) 

Så nu får jag hoppas att jag kan spara lite pengar så man kan åka till det stora landet  :)

See yaaa!!

Väntan!

Nu är snart väntan över! När som helst kan lille Bastian komma till världen. Har för mej att han är beräknad att komma den 28 april.

Det roliga är ju att Jim (bror) & Helene ska ha i april och sen ska Linda (syrran) & Mathias ha den 29 juli. Men jag tror att syrrans lille bebis blir ett augusti barn :) I med  det är första barnet :) Vi vet inte än könet på syrrans lille bebis än.. Men det kommer i slutet av månaden :) Men jag gissar att det är en flicka.


Bye bye..


På väg till Borås!

Nu efter att allt är in packat i bilen, är vi på väg upp mot borås. Bilturen är mycket trevlig, med musik o internet och färdkost så klart :) Det kommer bli massa okänt folk men, har ju Nettan, Kim o tre hundar som jag känner. Men det ska bli riktigt kul :)  Bara att komma utanför skåne ska ju bli skönt :) Hade jag inte följt med till Borås hade det blivit moster i bjärred. Jag har ju längtat efter 1 ½ person, som kommer him i dag :) Men om MALIN  läser detta så säg inget till någon.. Det är en överasknig :)

Så nu ska jag fortsätta färden upp i landet.. Ha en trevlig påsk på er alla :)


Puss O kram på er :)


Söndag!

Söndag den 5 April.

Nu kom den Söndagen som jag väntat på i några veckor! Annis (jag) , Sandra och Jessie åkte till Center syd för o kolla på Måns Zelmerlöw, 14:00. Vi anlände två timmar innan han skulle stå på Scen, sen sprang vi runder o kolla lite i affärer. Sen plötsligt när man går mitt inner i folkhavet så känner jag en hand på min axel.. Då är det moster (Erna) som gick bakom. Sen mötte man på moster ( Gun) och Affeman. Sen gick Sandra o vi andra vidare till  mcdonkan för lite mat, innan Måns. Sen märkte vi att tiden börja springa i väg så det var o gå mot scenen o förbreda kameran :) Blev ju många bra låtar. Efter han sjungit stod vi kvar o fotade lite, väntan på att kön skulle bli mindre, men vi märkte att kön blev aldrig mindre (skratt)

När vi stod i kön hittade kusin (Malin) oss, så stod vi o snacka lite innan hon skulle fortsätta jobba. Efter lång väntan var vi äntligen uppe hos Måns, fick min ( HEJA MÅNS) tröja signerad och skivan. Sen blev även en kram :)
Sen träffade jag även min andra kusin (Annica) och en kompis till henne som jag inte kommer ihåg vad hon heter. Sen bar bilen hemåt igen..

Tack för en trevlig dag töser!


Det var större delen av denna söndag..


RSS 2.0