Ny mobil

Tjena!
Igår beställde jag en ny mobil sony ericsson X10 så den kommer väl förmodligen i veckan :) Men skulle flytta över mitt nr till telenor, men dom säger att halebop inte godkänner det. Men halebop säger att det ska funka :S Så har mejlat halebop halva dagen, så för modligen skiter jag i det nu och tar ett nytt nummer i stället.  I går var jag hemma hos lill peter vi gjorde pannkakor och sen blev det fläskfile till middag.. Och vi kollade på SATS = Sex and the city ettan.. Han skulle gå och se tvåan med sin flickvän så han fick se till och se ettan först :)
Så längtar tills den kommer :P
Puss o Kram

Hello Kitty

Jag är med och tävlar om ett par svarta fina Hello-Kitty hörlurar. 
Vore jätte kul om man kunde vinna dessa snygga hörlurar, så slipper pappa och mamma gnälla att man spelar för hög musik :)
http://www.hellokittyshoppen.se/p/hrlurar/hello-kitty-hrlur-svart/

Info om lördagen :)

Imorgon blir det upp vid 10:00 så man hinner käka frukost. För sen är det dags för kalas nr1 brosans son (Bastian) fyllde 1 år den 10 maj, så dom skulle ha lite kaffe och kaka. Efter det så blir det att köra till kalas nr2 i annelöv, Ove blir 64 år :) Så det är full rulle :)
Men nu är det dags för sängen..  Puss o Kram

Fredag 14/5

Tjena!
I dag kom jag inte upp 09:45 som jag hade tänkt mej, var så trött och ville sova längre :) Så jag sov till (våra bästa år) började.  Satt i gång virus programmet innan jag sprang ner och käkade frukost.  Sen ringde jag upp lite folk som ringt på morgonen när jag sov. Sen satt jag igång med vad jag bestämt mej för o göra. Stoppade in en maskin tvätt. Sen börja jag leta upp påslakan och örngott men hitta fan inte örngotten till påslakanet :S Så fick tvätta mitt MIF- Redhawks påslakan. Så det kunde bli rent i sängen :) Och har dammsugit mitt rum, skulle dammsugit lite ute vid pappas kontor oxå men vid 22:00 när jag skulle börja dammsuga så skulle dom sova.. Så det blir dammsuga ute på pappas kontor i morgon. Och nu har jag hunnit duscha oxå innan  sängen.
Finns inget bättre än att vara ny duschad och gå och lägga sej i en ren bäddad säng :)

Städ och tvätt dag!!

Tjena!

I morgon hoppas jag att både mamma och pappa åker och jobbar.  Så jag får va ensam :)  Ska försöka komma upp vid 09:45 så jag hinner upp o slänga in en maskin tvätt och käka frukost innan våra bästa år. Sen blir det att dammsuga mitt rum och plocka undan lite och bytta säng kläder. Ska även hinna vika lite tvätt oxå i morgon.Så det är va jag ska göra i morgon :) Sen får vi se vad som mer händer, antagligen inte nått roligare.

Pöss <3


Köpt en foto skrivare :)))

Tjenare!

Har varit så glad nu i några dagar :) Har köpt mej en foto skrivare (Canon MP560) den har allt som jag kan tänka mej.

* Foto skrivare
*Scanner
*Kopiater
*Wifi (trådlös) 
Jag tycker om och fota så då är där möjlighet att skriva ut lite foton :) Sen hade vi ingen skrivare i här hemma så jag var tvungen att skriva ut lite viktiga papper så jag kan få tillbaka lite pengar. Det kändes så rätt när jag köpte den.. Bästa köpet på länge :) Så halva kvällen igår satt jag och packade upp och installerade den. Sen var man ju tvungen att prova att skriva ut ett foto, så det blev ett på Sandra som hon själv redigerat.


Och bilden blev skit bra :) Så smånig om ska jag fylla dom få vägg yter jag har med snygga bilder, mesta dels med foton som jag själv tagit. Se i slutet av månaden när man får pengar om man kan köpa foto papper (13x18) och sen åka in på IKEA och handla lite rammar :) Så man börja fylla väggarna lite :)

Puss <3

Man skulle leva baklänges

1. Man skulle starta med att dö och få det överstökat.

2. Så vaknar man upp på ett vårdhem och får det bättre dag för dag.

3. Man blir allt piggare och smidigare och till sist är man för pigg för att vara där, då får man flytta därifrån och börja njuta av sin pension.

4. Efter ett antal år börjar man arbeta. På sin första arbetsdag får man en guldklocka.

5. Så arbetar man i 40 år tills man är ung nog att dra sig tillbaka från arbetslivet.

6. Man dricker, festar och har sex och förbereder sig för att ta en paus.

7. Så börjar man skolan, blir barn igen, leker, har inga förpliktelser - tills man blir baby igen...

8. De sista 9 månaderna tillbringas flytande runt i fridfullt lyx. Det är centralvärme, roomservice m.m. och till sist lämnar man denna världen i en orgasm...RSS 2.0