30 April

Tjena!
Jag hostar och näsan rinner lika mycket fortfarande, trodde det skulle sluta snart men tydligen inte. I morse var vi ute o hämta in posten sen igår, och jag hade fått min film som jag hade beställt, (Peter och draken elliot). Filmen är  en disney film från 1977, spelades in 10 år innan jag föddes, så det kallar vi gammal film. Men jag tyckte den var ganska okej :) Nu ska jag städa mitt rum och dammsuga och bytta sängkläder, så man kanske kan sova lite bättre i natt.
See Yaa!!
Min älskade syster dotter! Hon är helt underbar.

Rosslig hosta och förkylning

Godkväll på er!
Igår kväll började det med att jag fick hosta och börja bli förkyld. Har fått en riktig rosslig hosta och näsan rinner, skit drygt. Men sist jag hade hosta så använde jag aldrig host medicinen, så jag har börjat använda den nu, så får se om några dagar om man blivit bättre annars får man kanske uppsöka läkare. Kan ju hoppas man slipper, så man inte behöver lägga pengar på det.
Dom ringde i morse från jobb och sa att jag var tvungen att komma ditt en dag o fylla iett papper så dom kunde betala ut lite lön. Pappa skulle ändå till coop i lund, så vi åkte inom Eslöv först för att  fylla i pappret.  Så idag blev det nyttig middag för mig, en oxbiff med sallad och en skvätt vitlöks sås. Riktigt mumsigt :)
Nej nu ska jag springa ner och ta tempen och nässpray och lägga mig o glo på Big brother.
See Yaaa!!

Tjena! I dag har jag tvättat och packat, f...

Tjena! I dag har jag tvättat och packat, för i morgon bär det hem till moster Gun! Ska va där hemma några dagar! Så har kollat på Of the mapp medans jag packade. Nu har man precis duschat, så nu har man landat i sängen, ska upp 4:30 så dags att sova.. Natti <3


Tandläkaren! :S

Tjena! I morgon skulle jag på möte med  AF men då hade min handläggare blivit sjuk. Då skulle jag även in till jobb och skriva upp mitt sommar schema, men mamma kör mig in så jag kan fixa det så jag slipper vänta på bussen i flera timmar.  Längtar till slutet av månaden då jag får lönen för dom tre dagarna jag jobba för veckan, om man blir besviken eller man får va man ungefär räknat med!
Fick kalleslse till tandläkaren i dag :S Jag hatar att gå till tandläkare tycker inte alls om det. Sen kostar det ju en förmögenhet.. :S Har fan knappt några pengar nu och så ska man gå till tandläkaren.. JIPPI... Bara hoppas att man inte har så många hål.

Lite sommarplaner :)

Nu när jag jobbar lite extra, så har jag skaffat busskort (reskassa 20% rabatt) så fyllde jag på med 300 kroner igår, men sen så glömde busschaffören att säga att jag skulle hålla fram kortet för att betala min resa. :) Så det blev 33,40 kr som jag spara igår och idag så tog jag fram kortet men han sa att jag kunde gå o sätta mig för han visste att jag hade busskort :) Men han visste väl inte att jag hade reskassa där man får 20% på priset av enkel tur som är 42 kr, så då tjänade jag 33, 40 kr i dag med :) Allt som man slipper betala är ju sjukt najs :) Så då spara man två reser ju :)
Får väl förmodligen kolla mina dagar/tider för det jag ska jobba i sommar i morgon när jag kommer till jobb.. Hoppas att det blir någon vecka  så man får lite cash iallafall :) Är skönt att man får några timmar så man får lite mer pengar i sommar :) Det är ju oftast på sommarn som jag har saker uppbokat som tex

* Va hemma hos brosan några dagar, för att gå på Malmöfestivalen

* Midsommardag hemma hos moster tradition :)

* Hitta på nåt skojigt med Sandra, passa på innan hon drar tillbaka till SB, Usa :)

Det brukar vara det som är STANDARD  dom senaste åren :)

Men vi får se vad Summer 2011 har att erbjuda, blir kanske bästa sommarn på flera år? Who knows .


Natti allesammans <3

If you give a little love, and you will get some love back!

Tjena på er!
I dag var första dagen på jobb ( gammla praktiken), det gick riktigt bra. Allt som jag varit orolig för innan släppte när jag kom ditt, då min kollega sa att dom redan fixat allt det. Kom till jobb 6:15 då var det dags att dra fram alla grönsakerna, och börja göra ost/skink halvor, 5 min efter jag lagt ut dom i butiken så var där en inne o köpte alla halvor :) så det var bara att göra några till. Sen blev det att göra klämmor/ baguetter med olika pålägg. Efter klämmorna/baguetterna var klara så var det dags att ta tag i salladerna, =

Kp = Kyckling pasta
K = Kyckling
Rp = Räkor pasta
R = Räkor

Sen fick jag fylla på grönsaks boxarna så man slipper stå o skiva grönsaker direkt man kommer på morgonen. Sist blev det att sopa och tvätta golvet. Sen var jag klar med det jag skulle, så då stod jag i kassan lite inna det var dags att åka hem.  Något som jag tycker är viktigt när man står i kassa, är att man är trevlig till ALLA kunder, fast dom i bland kan vara riktigt otrevliga. Men sen blir man ju själv änu gladare när folk kommer in i butiken och är glada och trevliga.
Så tänk på att när ni jobbar med människor att va trevlig och kanske ge ett vänligt ord, det kan va det som gör den personens dag lite bättre :)

Ha en trevlig kväll allihopa <3

If you give a little love, and you will get some love back!

Movie time

I går kunde jag absolute inte somna, somna vid 04:30. Så hade väntat mig att sova länge idag, men vakna vid 10:00 idag. Kunde inte somna om, var piggare är någonsin. Så det var lika bra att gå upp o ta vara på dagen. När jag kom ner från trappan mötes jag av en lite pigg valp som var skit glad.  I eftermiddags ringde Richard o fråga om vi skulle spela lite poker. Så då kom både Richard och Mats, så vi spelade några runder poker, jag vann en av tre.
Nu blir det myskväll!!  Släcka ner lite här och tända lite ljus (spara ström) hämta en glass och sätta på en film Charlie st cloud med Zac Efron.
SHIT! SO FUCKING HOT!

RSS 2.0