Jag har fått lägenhet :)

Tjenare!
Hela måndagen och halva tisdagen gick jag väntade på ett samtal som kunde vara positiv eller negativt. Men på eftermiddagen på tisdagen fick jag det efterlängtade samtalet att jag hade fått lägenheten jag var o tittade på i torsdes. Så jag är så jäkla glad nu! Blir inflytt 1 Maj men ser att det är en söndag så får nog inte nycklarna förrens 2 maj då :) Det här ska bli spännande och kul med något eget som bara är mitt :) Lite tråkigt att lämna vovvarna kommer sakna när dom kommer inkryppandes under täcket och värmer en och deras pussar när man är ledsen. Men kommer ju hem i mellan åt ändå så får mysa med dom extra mycket då :P
 Och i dag har jag varit på nova lund med päronen och shoppat lite nödvändigheter till lägenheten! Blev dammsugare, kaffekokare, galgar och moppset och en wokpanna :)
Så nu har jag väl nästan allt, blir lite shopping på IKEA också och soffa är ju typ det som kostar lite mer så det får vi se om vi får ihop till. Men annars har jag typ allt som jag vill ha just nu. Så det har varit kul och shoppat lite med gott samvete :) Men det här kommer nog bli skit bra :)
 
Puss o godnatt ♥

Härlig helg!

Tjenare!
I fredags och lördags fick jag rensat och städat på mitt rum. Och fick bytt till rena påslakan och gick o la mig ny duschad, finns nog inget bättre än att va ny duschad och lägga sig i en ren säng :) Är skönt när det väl är färdig städat. Och nu till söndagen då den startade väl inte jätte bra :/ Jag skulle bara käka sen skulle vi åka till Jim och lämna några försenade julklappar till en av ungarna. När jag käkat skulle jag sätta in pålägg och sätta bort glaset men jag råkade missa den JÄTTE höga kanten på mattan så jag trillar raklång på golvet och tar i mot med handen på nått sätt, hade glaset i samma hand och det rullade ur handen när jag hamna på golvet. När jag kom upp i sittande position börja det söka mig och fick en konstig känsla i kroppen, så fick lägga mig ner en stund. Men sen lyckades jag ta mig upp på kökssoffan och då säger pappa jag är vit i ansiktet. Drack ett glas vatten och sen kunde jag komma upp på benen igen. Mamma fick ringt ner till vårdcentralen direkt på måndag morgon så fick snackat med sjukgymnasten och tid att komma ner så dom fick kolla upp det. Domen blev att åka in direkt med remiss till akuen i lund för rönken. Medans jag vänta på att få remissen utskriven så åkte mamma hem och hämta pappa. Väl inne på akuten kom jag in ganska snabbt på rönken och sen blev det skrivas in och 1000 frågor. Sen fick jag komma in i ett stort rum och doktorn kom in och sa att gips väntade för jag hade bruttit ett ben inne i handen. Så gips tills nästa vecka då jag blir skickad till handkirurgen i malmö och så får dom kolla så det läker rätt och värsta fall blir det operation :/ Men hoppas allt går bra så jag slipper operation. 
  
Har lite värk och det kliar lite men jag överlever :) Man märker sina begränsningar :P
 
Puss ♥ 

Long time no seen

Godkväll allihopa! 
Det var ett tag sen jag skrev här inne så tyckte det var dags att skriva några rader. Nu har jag väl börjat känna att det är dags att hitta en egen lya och kanske lära mig att jag kan klarar mig själv. Skulle det va att det är något jag är osäker på eller inte fixar så har jag människor att fråga om hjälp hos. Har lämnat intresseanmälan på några lägenheter och har inte fått komma på någon vissning än, men försöker hålla hoppet uppe! Har några lägenheter som jag gärna hade velat ha som jag tycker är bra planerad. Plus att där är tvättmaskin/torktumlare och microvågsugn i lägenheten så det hade ju känts riktigt bra och att jag slipper köpa micro då :) Har en del kvar att köpa när jag får en lägenhet. Hittade förra veckan nersatt pris på bord och stolar så valde att åka o köpa det när det var lite biligare, passade även på att köpa tv-bänk. Det roliga och som gjorde mig glad var att jag hade kollat priserna på jysks hemsida och sen när jag väl kom fram till kassan och skulle betala så fick jag det för 950 kr billigare :) Så dom hade glömt att ändra stycke priserna på hemsidan så jag fick det änu billigare än va jag väntat. Sånt gillar vi :P
Tyckte det var så jäkla fint så jag är super glad att jag köpte det. Nu får jag bara hoppas att jag får napp på mina lägenhets sökningar så man kan få börja använda det någon gång och alla mina andra grejer som jag bara väntar på att få packa upp i min egna lya. 
 
Så visst längtar man en del till att få sitt eget men sen kommer jag sakna mina älskade vovvisar Molly och PleXus känner mig trygg med dom i min närhet och kommer sakna att ligga och gosa med dom och Molly som krypper in under täcket och håller mig varm ♥ Men får åka hem i mellan åt och mysa lite med dom.
 
Sleep well ♥
 
 
 
 

RSS 2.0