Mosters present <3

Då har man precis kommit hem, så nu tänkte jag vissa kortet som jag gav i present.
 
 
Bild på mina kusiner och min underbara syster dotter Alicia <3
 
 
Moster bjöd på lite kakor och den här lilla gobiten :) Har haft super trevligt där hemma hela dagen :) Och nu sitter jag och chillar framför " ROCKBJÖRNEN "  och så börjar " Dallas " om en stund, så får se om "ROCKBJÖRNEN" har hunnit sluta tills dess.  
 
Puss så länge <3

Då har man kommit hem till moster

Tjenare!  
Blev uppdragen från sängen i middags, vi skulle åka tidigare till moster för hon var ledig hela dagen! När det var dags för moster att öppna paketen så säger pappa lite diskret " Ann kolla" jag bara vad och ser att fotot jag ska ge har hon redan fixat fast i mindre bild.. Men det gjorde inget hon blev riktigt glad för fotot det var ju typ 3 dubbelt så stort som det hon själv fixat :) Så det var kul att hon blev glad :).. Lägger upp bild när jag kommer hem igen. Så ska jag gå och va lite social :) 

 
Puss <3
 
 
 
 

Satt och funderade och kom på vad moster ska få i present :)

Tjena! I morgon fyller min moster år och jag har inte vetat vad jag skullat köpa.. Så när jag satt vi datorn innan idag, så kom jag på något. Blev inte som alltid annars att köpa något, jag gjorde något i stället, fick bara kolla så jag hade grejer till det först :) Sen hoppas jag bara att hon tycker om det ;) Vissar er i morgon! Moster får sin present inslaggen i fint "Hello Kitty" papper :) Tänkte att hon ska känna sig lite yngre ;) Hehe.. Nä  ärligt talat hade jag inget vuxen papper så Hello Kitty fick gå  :)
 
Mamma och pappa åkte o boula ikväll så jag hade några timmar själv, vilket är skönt ibland :) Filmen "Mighty joe young" började på TNT klockan 21:00 så satt och kolla på den, när föräldrarna kom hem satt sig mamma också och kolla på slutet.. Och nu blir det snart dax för sängen..
 
Godnatt på er! Puss <3

Instagram bilder :)

God eftermiddag!
Det var verkligen trögt att gå upp idag, var sjukt trött men nu är man uppe och vaken :) Tänkte lägga upp några bilder instagram bilder jag tagit nu under sommaren. 
 
 
Moster Gun och jag i bilen på väg ner till skåne från Göteborg!
 
 
Alicia, jag och syrran <3
 
 
Mosters prinsessa <3
 
 
Syrran och prinsen <3
 
Mosters lille prins <3
 
 
Jag och Molly var lite trötta den morgonen :)
 
 

Kul att inläggen inte kommer upp!!!

Kul att inläggen man gjorde i morse inte kommit upp :S Piss... 
Men i alla fall i förmiddes kom farbröderna och hade köpt med sig bullar, gott med nya bakade bullar. Sen i eftermiddag åkte jag och Mats ner till byn och handla lite middag. När Richard hade jobbat klart spelade vi några runder poker.. Vi tog en kort pause för och göra och käka lite tacos! Sen efter fjärde rundan poker så orkade jag igentligen inte spela mer, men dom övertallade mig att va med på en sista. Som jag så klart vann :) Gick +-0 så det var ju bra :) Men nu blir det gå och lägga sig försiktigt, så man får ha kvar min lille vovve i sängen :)
 
Natti <3

Älskar när folk bjuder på sig själv!!

 Haha.. En del har kanske redan sett den men jag älskar den, precis min humor xD Älskar när folk bjuder på sig själv till MAX..
  
 
Men nu är det dags att gå och lägga sig! Tilloch med med ett leende på läpparna <3 Puss och godnatt

Tradig överaskning

God eftermiddag! 
Hade ställt klockan på strax inna elva, för o komma upp och få ut hundarna. När jag precis vaknat hör jag att där är någon där nere, trodde det var mina farbror som var inne om o kolla om vi var hemma. Kläde på mig och kom ner då är det mamma & pappa som är hemma :/ Lite besviken.. Dom skulle boula i stadsparken (Lund) idag men pappa hade inte orkat så dom skett i det.. Jag som hade sett fram emot att va ensam några timmar :( 
 
                             *PleXus och Molly*
 
 

Project X

Ska sätta på en kvälls film nu! Blir Project X, var någon som sa att den skulle va rolig. Så det blir o kolla på den och käka en kvällsmacka och sen kryppa ner till sängs. 
 
 
Puss & godnatt!

Lördag vs Söndag

I Lördags åkte jag och min vän Sandra till Malmöfestivalen för att se Rixfm! Vi satt uppe i öltältet med mina kusiner och lite vänner. Kusinerna hade fått tag på dom bästa platserna, vi såg scenen jätte bra och så slapp vi ju stå och trängas i publiken och risk för att inte se något. 
 
 
Dom flesta var bra men mina tre favoriter var ändå Agnes, Danny och Norlie & Kkv.  Dom sist nämnda var ju bättre än förväntat hade hört dom typ två gånger innan och tyckte inte det var något. Men att höra dom live var bättre, blev sånt drag med dom på scen. 
 
Efter rixfm drog jag och Sandra vidare till gustaf adolfs torg, Sandra skulle ha en langos, medans hon gick o köpte det så paxa jag bord. Jag satt och väntade på henne, när jag tyckte nu borde hon vara frame och fått beställt så hade hon bara kommit halvvägs xD Efter ca: en halv timme så kom tillbaka med sin langos, jag smakade lite. Langos är ju så sjukt gott upptäckte det föra året på Helsingborgs festivalen :)  Efter vi hade gott och kollat runder lite så bestämde vi oss för att åka hem. Blev lite omvägar hem, efter vi hade missuppfattat Sandras mamma, som skulle kolla buss/tåg :)  Blev åka från Malmö till Lund och sen fattade vi det som där fans en buss som skulle gå till Hurva e22 men det var inte förens typ 1,5 timme senare, så det var bara att sätta sig på tåget till Eslöv istället, sen kom Sandras föräldrar o hämtade oss. När vi väl kom hem satt vi oss och drack lite kallt och kolla på stjärnorna. Jag sov över till söndagen! I Söndags var det ganska varmt, så jag fick lånat badkläder så  låg vi och guppa i poolen ett tag :)  Efter så satt vi oss o solade lite, jag blev en tomat i ansiktet, axlar och bröst. Men nu några dagar senare så tycker jag att färgen är så klen, vill ju ha mycket färg :) Efter ha käkat grillat och spelat kort åkte jag hem.. Så denna helgen blev lyckad :)
 
Puss ♥

Lite coolt men hel knäppt!!

Seriöst hur jävla långt får man gå? Operera in magneter för att sin Ipod ska sitta på armen.. 
  
 
Tycker det är hel knäppt!! Eller va säger ni??

Tydligen skulle man jobbat söndag :/

Godkväll på er!
I dag var jag inne på jobb en snabbis, hämtade min lönespec.. Tur var ju det..  Någon på jobb hade satt upp mig på att jobba på söndag utan att ens frågat om jag kan/vill jobba??  Jag trodde dom skämtade me mig, men det gjorde dom inte :/ Och jag har ju planerat annat i helgen så jag kan ju inte ändå.. Så sån tur dom hade, hade varit lite surt för den som jobbar på söndag och stå där söndag morgon och där inte är någon som kommer. Men, men dom löste det ändå. Men fick sms vid 21:15 ikväll och frågan om jag kunde jobba i morgon, så det blir snart att gå isäng ska ju upp 4:45 *JÄSP* är ju inte ens trött nu, hoppas man får någon timmes smn iallafall :)
I kväll tittade jag på en bra film "The Lucky One" med Zac Efron en drama. Handlar om killen som heter Logan som är med i armen! Som hittar ett foto på en kvinna, då bestämmer han sig för att om han överlevde kriget så skulle han söka upp kvinnan på fotot. Sen får ni kolla på filmen för att få reda på resten ;) 
 
 
Zac Efron är så jävla het!! Gillar när han har lite stubb eller skägg han är så het så jag smälter :0)
 
Puss o sov gott på er!!

Kort om sommarn!

Tjenare!
Det var länge sen sist! Var ju ända sen juni jag skrev sist :) Kort va som har hänt sen sist är väl att jag syrran m familj var nere en vecka och njöt av vårt fina väder här nere i skåne. Sen har jag jobbat mina tre veckor nu i sommar, dom första två veckorna gick super snabbt jobbade med dom två kvinnorna som jag jobbar bäst, blir alltid skratt och skoj på jobb då. Så det är väl typ det som hänt dessa veckorna :)

Puss <3

RSS 2.0