Mys i höstmörkret

Nu blir det hänga lite tvätt, sen blir det Lördags mys! Finns ingen roligt på tvn i kväll, så blir att sätta på filmen Croodarna om en stund. Den såg ut att vara rolig så den måste man se :)
Blir pringles och en burk coca-cola och så blir det tända en massa doft ljus :) Nu när hösten är här så blir det även kallt här inne, vi har bara värmepumpen igång här hemma. Strömen är så dyr, så det är billigare att tända ljus nu tills det blir kallare ute. Trodde inte det skulle ge någon värme direkt för några stearinljus och blockljus men det blir ganska behaglig värme :) Funkar väl ett tag till, tills vintern är här iallafall. Älskar ljus och doftljus nu i detta höst mörker.
 
 
Puss o Kram <3

Happy B-day to lilla My!

Idag fyller denna goa bruden 23 år! Grattis på henne!!
 
Bilden tagen från födelsegrisens FB!
 
Älskar verkligen denna bilden, tycker den ser så proffsig ut! Dom första gångerna jag såg bilden la jag inte märke till att det var min vän Sandra på bilden. Trodde det var någon bild hon hade tagit på någon i USA! Ja ibland öppnar man ju inte ögonen ;) 
 

4 veckan påbörjas i morgon!

Ja då var det Söndag igen! I morgon är det dags för fjärde veckan på praktiken. Tiden går så fort och jag har just idag 5 veckor kvar av denna praktiken. Om det inte praktiken blir förlängt eller dom anställer mig, hoppas ju på att dom vill anställa mig. Har gjort mitt aldra bästa och försöker snabba mig så gott det går med det jag gör, fast jag vet att det kanske inte är jätte nödvändigt. I fredags så sa en av föreståndarna till mig att jag kunde komma upp i personalrummet innan vi börja i stället för att sitta där nere. Så jag gick upp till dom andra, och då kom den frågan som jag fått 25miljoner gånger :) hur jag trivs där med personalen och arbetet i sig. Och jag svarade att jag trivdes bra och har aldrig blivit så väl bemöten på mina praktikplatser förut. Alla kom fram o hälsa och alla är väldigt hjälpsamma o trevliga, så har inte kännt att jag passar in så bra någon stanns föut. Sen fråga hon va jag tyckte o pendla så långt! Föreståndaren frågade vad jag skulle göra efter min praktik där? Jag vågade inte säga att jag hoppades på att få jobb där!! Så sa att typ att jag får väl fortsätta leta jobb eller praktik som jag hoppas leder till jobb. Hon sa att praktiken blir förmodligen förlängd, vet inte riktigt vad jag tycker om det :/ Praktiken ger ju inte så mycket pengar :( VILL JU HA JOBB DÄR!!! Så jag får mer casch och kan åka upp till Stockholm o alla 08or :) Hälsa på min bff och se lite andra delar av sverigen en lilla skåne :P Hade ju varit kul o komma upp där nu innan vintern slår till, innan snö,is och slask kommer för då vill jag inte ditt :S Men vi får väl se vad som sägs när vi ska ha möte med AF och handledarna på praktiken den 22 oktober. Håller tummarna för att det blir jobb där och att dom är lika nöjd med mig som jag är med dom. Men har inga förhoppningar för då blir jag bara besviken! Som en del människor har sagt till mig "Så länge du gör ditt bästa och har ett bra bemötande till folk så kan du inte göra mer"  Då har du gjort vad du kan och är inte det bra nog så är det ju synd!
Borde väl finnas någon arbetsgivare som uppskattar det man gör??
 Bara för jag saknar och längtar efter sommaren!
 
Puss o Kram <3

RSS 2.0