Mys fredag!

I dag var det meningen att jag skulle åka hem, men det är roligare här hemma i sitt 2 hem. 
I kväll åkte jag o Kim med Blixt in o mötte upp Nettan på Nova.. För Kim skulle köpa lite bandy grejor. Så medans dom var inne på stadium. Så gick jag o shopa lite själv, blev ju nnågra köp. Blev ett par jeans, 2 randiga t-shirts och MZW skivan :) Inför nästa helg, då vi ska åka o kolla på han på center syd. Efter shopingen åkte vi hem o laga lite Taco.. Det blev ju lagom gott :) Efter middagen blev det lite tv tittande. Det blev lets dance, o den stora babyn vann :)

Så nu ska jag lägga mej ner o sova..

Natti natti..

Natten till Måndag..

Nu är klockan 02:09 och vi är trötta som fan.. Men kände ändå att jag skulle blogga lite, fast jag är trött. Nettan o jag har  för en stund sen kollat klart på Twilight. Den var skit bra, verkligen o rekomendera.. Nu sitter jag bara o lyssnar på vinden som  kommer in genom springorna i huset och väntar på att det ska börja ta fart i brasan, så man kan stänga spjälet..  Nu ska jag dra täcket över huvet o sova..

Natti natti...

Lördags Skratt & Fnatt

Två ormar träffade varann. Då sa den ena:
- Vet du om vi är giftiga?
- Varför vill du veta det?
- Jo, för jag bet mig just i svansen.


- Varför blir det krig mellan Norge och Sverige om tusen år?
- För det är då dom fattar skämten.

Norrmannen till svensken:

- Om du kan gissa hur många kakor jag har i påsen, så skall du få alla fyra.



Hahaha...


Kul för mej med:P

Är hemma hos extra mamsen (Nettan), ska vara här nu några dagar :) Mamsen var på jobbintervju i dag. O hon fick jobbet.. Hon var ju skit glad, så när hon kom hem sa hon bara a då kan du övningköra med mig!.  Så det är ju skit najs. Så då får jag kanske mitt körkort innan sommaren 2010 iaf :P
Nettan är ju snäll o tänker på mej :D Föräldrarna tycker ju att jag ska skriva in mej på bilskola o övningköra med dom.. Men jag som inte har kört innan vill ju köra med mamma och pappa först ju.
Men nu får jag ju övningköra med Nettan i stället :D

Nu är jag trött som fan.. Så det blir soffan nu. 
 Nattit natti :)


Hem & Villa mässan! Med Kim och Nettan.

Igår (söndag) var det Hem & Villa mässa i Malmö! På väg till Malmö  upptäckte ja att Nettan inte hade foten på gaspedalen. Hon har ju farthållare på bilen, det var ju ganska nice. Trodde inte man hade sånt på gamla bilar. Hon visade hur hon i bland kör när det är långa streckor.. Haha..  ganska soft :) När vi äntligen kommit fram o fyllt i våra fri biljetter. Sitter där en vakt  som fråga bara hur gamal Kim är? Vi bara 11, ja men då kostar det bara 20 kr för honom.
Men vi lämna in biljett som var för en vuxen, Nettan bara hallååå ni har ju tjänat på det! Han bara jaså  ok..
 
Denna vakten var STOR som ett hus, skulle gissa på typ mer än 2 meter lång och  ungefär 50 i sko stl.. Så han var ju inte en person man vill hamna i trubbel med! :) Väl inne på mässan gick vi bort  där Mattias & Jonnie från Roomservice höll till. Mattias gjorde en hyla som var till salu, för 500:- och Jonnie lärde ut hur man tapetserar. Sen efteråt fick vi chips o autografer. Men jag fick kram oxå :D

Sen gick jag o Kim en runda själv. Vi såg en stor älg liggande på en saab, vet inte riktigt vilket företag det var.. Efter en runda själva så hitta vi tillbaka till Nettan. Dom hade lite man kunde pröva, så kunde man vinna en lite blombukett. Där var att man skulle balansera en krona eller en femma på en citron som låg i vatten. Det var ju helt omöjligt kunde ju vi tycka. Men så pröva vi på bowling, käglor och klotet var gjort av grenar och sen var där morötter i..  Man skulle då kasta  klotet på käglorna men var tvungen att studsa i marken en gång innan den träffade käglorna.. Varken  Nettan eller Kim lyckades men efter jag sett hur dom kastat så jag tog i för kung och fosterland.. Lyckades att  få ner alla o vinna en blombukett. Men om jag minns rätt så studsade aldrig mitt klot i marken, och som tur var kolla  killen som hade hand om det bort just när jag kasta.. Så han såg ju inte den lilla missen :) Men sånt som händer ;P

Sen gick vi en runda till o kollade och sen gick vi mot bilen.. 

På vägen hem körde vi inom Lund o kolla upp adressen, som Idioten som blåste mig på pengar hade angett..
Men det var något hem av nått slag, kommer inte ihåg vad det var för hem...

Sen körde vi hem i dimman..

.. Ner vägen!Några som väntar på sommaren! Såg denna oxå i början av mässan!


Hemma i mitt andra hem!

Dagen började med  att man tog en dusch,  var helt oljig sen gårdagens massage. Så det behövdes verkligen:) Efter jag duschat, mitt hår var strävt o man likna en popad popkorn :S.. Sen var det möte med j på försäkringskassan. O det gick ju bra, men mycket av det hon sa tyckte jag lät klyddigt, men det ska nog gå bra  efter ett tag :) Efteråt  åkte vi o käka på anderssons O snacka lita med S. Efteråt åkte vi o handla lite, för jag skulle till mitt andra hem ;) Åkte hem till Nettan & Kim och vovarna :)

När jag kom hem så började jag elda i spisen å´ det var svårt o få fyr i skiten, men det tog sej efter ett tag.. Så nu blir det o elda så länge jag är vaken.. Så glöden inte hinner slockna allt för mycket.. Så lägger Nettan in i morgon innan hon drar till jobb. Kim kom o sa att han hade läst att energi drickerna innehåller häst piss.. men i den åldern tror man väl på allt man läser, vet hur jag själv var.. Kim satt o googla o skulle se om han kunde hitta någon info om det, för o övertyga mej. Men han hitta annat nasty skit, hitta bilder o på människor som har sex med djur :S
Hur lågt kan man sjunka med o sex med djur?? Då måste man ju va desterat.. eller??

Kände mig faktist snäll och duktig i dag, lagga mat till Nettan kom hem.. Tyckte ju att jag o Kim kunde äta nått annat än det VANLIGA... som är nudlar :) Så det fick bli körv o pantofflagröt :)

Och i kväll har jag bara suttit o snackat lite med lite folk på msn.. Så nu sitter jag bara o bloggar lite innan jag ska sova..

Natti natti..

Sleep well my friends  <3

Frissan!

Pappa väckte mig innan han åkte till jobb, så jag inte skulle försova mej. Låg o försökte somna om o klockan bara ticka allt närmre 09:00. Så det var bara att gå upp o äta frukost o borsta tänderna.. Sen bar det av till frissan o bli torterad.. :) Men som det gamla talesättet sägs (Vill man va fin får man lida pin) o det stämmer ju :) Blev slingor och klippning!

Har haft ont i min axel nu i några dagar, så jag åkte på mer tortyr, hehe.. fick tid hos min privata massör, ;) Var skit spänd överalt så massagen var inte hel skön.. Men den hjälpte ju, o det var det som var meningen.. :)

I morgon blir det o åka till mitt extra hem, o hålla Kim sällskap.. Eftersom mamsen (Nettan) jobbar sent.. Stannar där sen till fredag eller lördag.

Nu är klockan 0:56, så nu blir det ner o borsta gaddarna och sen ner i bingen.



Godnatt o sov gott blogg!

Glöm inte o komentera om ni är o hälsar på i min blogg :)


Dagens Skratt & Fnatt

Skillnaden på en professionell fotbollsspelare och en bankrånare är språkbruket.
Bankrånaren säger gärna:
- Hit med pengarna annasrs skjuter  jag!
Fotbollsspelaren säger:
- Hit med pengarna annars skjuter  jag inte!



- Varför häller du vatten i över PC:n?
- Jag tvättar Wndows!


Svårt för o sova!

Har svårt för o somna är inte så jätte trött. Så det blev o kolla på avsnittet av Andra avenyn som jag missat sen Tisdags. Kommer ju ett nytt avsnitt imorgon (Tisdag). Så  i morgon dagens avsnitt kommer vi nog få se från syrrans jobb om allt blev som dom planerat. Då Markus kommer köpa en motorcykel från JohansMc. Tyvärr var det ju inte syrran som fick va tv kändis, det blev hennes arbetskamrat Olov (Olle) i stället. Så det ska ju bli kul o se :)

Nu får det bli sängen o försöka sova, så man inte ser ut som en alien i morgon..
 
Natti natti..

 Olle


Pimpad blogg!

Idag vakna man 12:30, var trött som f*n men jag kom upp till slut :) Fick gjort lite denna dagen, fick bokat tid hos frissan. Har inte klippt mej sen slutet av sommaren,  :S så håret behövs verkligen klippas. Sen fick jag ringt o polisanmält kräket från tradera, nu ska han fan åka fast. Sen på kvällen åkte jag hem till Sandra, så vi pimpade bloggen.. Blev ju skit bra, blev nöjd. :)Så det är bara o komentera.

Nu sitter jag bara o snackar med lite folk på msn och lyssnar på Martina Mcbride.
Detta är första veckan på väldigt länge som man har lite att göra varje dag..

Måndag: Polisanmälan, Hem till Sandra.
Tisdag: Bara det vanliga fritidsgården
Onsdag: Frissan
Torsdag: Försäringskassan
Fredag: Hjälpa gamlingarna som håller i fritidsgården på fredagarna..

Det är ungefär min vecka :) Sen kan det ju alltid komma mer :D

Pöss o Kram  ;P


Måndag!

I morgon bär det av till Sandra för fotografering och pimp annisj ´s blogg. Sen var det ju ett tag sen vi hitta på något, så det ska bli kul.. Sen under dagen blir det att  ringa o göra en polis anmälan. Och sen blir det att fortsätta att städa rummet, det kan va på tiden :) Börjar bli lik en vänn till mej :)

Sandra!


I HAVE A BLOGG :)

Jessie o Sandra sa i Tisdags, ( Annis du måste  skaffa dej en blogg) Och jag tänkte o fundera ja det kunde kanske va något, o här är man nu. :) Man kan ju skriva när man är arg, ledsen och glad m.m
Så det är ju skönt.

Ha det gött alla smygisar :)


Välkommen till min nya blogg!

Hallå! Välkommen till Annis blogg. Här kan ni läsa en del  av min vardag! Roliga som tradiga saker..


RSS 2.0