MOBILEN DOG UNDER NATTEN!

Tjenare!
I morse vakna jag strax över elva och låg kvar o kolla facebook på den gamla mobilen och ett o tre så knackar det på fönstret i storarummet. Drar på mig en tröja o gå o kollar då är det mamma " Kan du öppna, vi har försökt o ringa dig innan vi körde hemma ifrån och ända tills nu" OPS... min mobil hade blivit urladdad under natten :/ Vi hade ju snackat att dom skulle komma in en dag och att det kanske skulle kunna bli som i dag. Men lite isglass till dom medans jag kläde på mig så var dom glada igen ;) Sen åkte vi och åt lunch på kina resturangen, är ju ganska gott. Men vi prickar aldrig in torsdagen då dom ska ha min favorit rätt Red curry kyckling :( Men men får väl gå ditt och käka en torsdag så jag kan få min red curry :)  Mätta och belåtna åkte vi vidare till Netto för lite inhandlig av nödvändigheter får passa på när man kan få skjuts.
 
I går kväll hitta jag en super gullig chihuahua på blocket mitt hjärta smälte lite mer än vanligt. Den hade den täckningen som jag tycker är jätte fin och som är ganska ovanlig här i Sverige i alla fall.
Visst är hon fin!?
 
Men har tyvärr ingen ekonomi för en hund i dags läget. Men någon gång när det är bättre ställt som vill jag ha en hund med denna täckning och kanske till och med en chihuhua. Chihuahuor dom är små och gosiga och det är lite lättare att ta med sin lille bebis. Men har redan min bebis hemma hos mamma och pappa så blir nog ingen ny vovve förenst PleXus har blivit tillräckligt gammal för o lämna jordlivet. Men man blir ju sugen när man ser en sån här liten dunboll.
 
Puss & godnatt ♥
 

Im back :P

Tjenare! 
Det var ett ett lååångt uppehåll, inte för jag brukar skriva så flittigt här inne men fem månader är ju alldelses för länge sen. Så det får vi bättra på :) Sist jag skrev här inne så gick jag o räknade ner tills dagen jag skulle flytta hemifrån och den dagen kom ju 28 april. Så nu har jag bott i min egen lägenhet i morgon blir det fyra månader, tiden går ju alldeles för fort hela denna sommarn är ju snart över. Men nu har jag bott in mig lite ska köpa tavla och lite hyllor och få det lite mer "hemma mysigt" känns som jag har det väldigt enkelt, är något som saknas :/ Men det får komma när det kommer eller man hittar det rätta. I början när jag flytta va jag lite ledsen att man skulle sakna vovvarna men det har gått bra, har varit hemma hos föräldrarna en del i sommar och passat vovvarna medans mamma & pappa spelat boule. Så har träffat mina vovvisar ganska ofta ändå ♥
 
Och det här med att bo själv har sina för och nakdelar, man bestämmer själv vad man ska äta till middag så nu kan man äta så nyttigt/dålig som man vill. Dock får man laga maten själv :/ Försöker tänka smart och oftast laga mat så det räcker till dagen efter också. När man bodde hemma, blev det ingen mat ena dagen tog man en macka eller nått annat lätt men nu lagar jag mat typ varje dag :) Så på mat fronten har jag blivit mycket bättre och äter nog lite bättre nu än när jag bodde hemma.
Detta tycker jag om saftigt kött från dagen innan och sallad med lite sås till riktigt gott.
 
Puss o godnatt ♥
 

RSS 2.0