Valentine's day

 Trevlig Alla hjärtans dag på era alla!! 

Nacho Cheddar

Hade satt klockan på 08:30 idag fy katten va tidigt ;) Det är ju inte jag van vid men ska inte klaga gick upp 7:00 i onsdag och det är ju änu värre :) Blev ju att gå upp för vi skulle ju åka och besikta bilen i Malmö och käka buffé! Påvägen hem blev jag sugen på popcorn, kom på att Ica hade fått in popcornkrydda så det blev in på Ica och köpa pocorn och krydda! Denna gången köpte jag så jag kunde popa egna popcorn och inte dom i påsar, har börjat tröttna på dom. Man får alltid ta ut dom långt innan dom är färdiga för att inte bränna dom. 
 
Har inte själv gjort såna här innan, så jag slog i olja och satt på plattan på 9 och dom brändes haha.. Så mamma fick ta över. Men nästa gång går det nog bättre! Nacho Cheddar kryddan var riktigt god så får se om man kan prova en annan smak nästa gång:) Tveksamt att dom andra kan toppa denna :/ 
 
Puss ♥

Förändringen!

Som i rubriken från förra inlägget är det dags en förändring " Time for a change "! I mellan åt är det väldigt deppigt och känns som inget har någon betydelse längre! Jag har kommit underfull med varför det blivit så här. Det har varit för mycket tankar som snurrat runt i huvudet bland annat för att jag varit ute på en del praktiker och att där är ingen som vill anställa mig. Man känner sig värdelös!  Så tankarna har ju varit hur fan man ska klara sig ekonomiskt och ska man leva så här resten av livet? Och sen mår man dåligt över att man är överviktig, satt och kollade igenom lite bilder tidigare i veckan från några år tillbaka och på dom bilderna tyckte jag då att jag var jätte tjock och nu när jag ser dom så är jag ju dock överviktig men är ju ingetting i mot hur tjock jag är nu!
 
Så nu ska jag komma igång med träningen igen! Och sen har det fixat sig så att jag kan börja simma igen i april :) Så blev jätte glad för jag älskar att simma och måste hålla igång mitt Crawl som Sandra lärt mig ;) fast jag måste ändå öva mer. Så nu ska detta bli mitt fokus ett tag framåt och försöka att hålla mig positiv och sen stänga ute allt negativt. Och tänka mer på mig själv! 
 
Puss och godnatt!
 

Time for a change!

 

Go kväll

 Var på 90-års fest igår, fira kusin och hennes kompis som nyss fyllat 30. Det var verkligen skit kul igår massa 90-tals musik och en massa trevligt folk.  Och alla hade fått i order att hitta en bild på sig själv från 90-talet som vi sen skulle försöka efter likna. Sen under kvällen fick alla rösta vem som hade lyckats bäst och min kusin Robin vann överlägset :) Vi hade även lite lekar bland annat "Hela havet stormar" och sen dans tävling. Jag var inte med i dans tävlingen suger på att dansa, men blev uppbjuden några gånger så då får man ju dansa så gott det går hehe.. Men slappna av lite mer under kvällen, så gick upp o dansa lite i alla fall blir mer nästa gång :) 00:00 skulle jag ringa och boka färdtjänst hem och satt i kö 30:min och då hade dom tidigast 01:45 men då tacka jag nej, sen hade jag missuppfattat att dom skulle ju städa på festen efteråt så jag hade kunnat ta den tiden, Men så då var det bara att sätta sig i telefon kö 35 min till, då hade dom inte förrens 02:20 så det fick det bli. Kom hem strax innan 03:00 och då var det två kissnödiga hundar som var överlyckliga att jag var hemma. Så man är lita trötter idag men det är det absolut värt :) Tråkigt nog fick jag inte tagit några bilder under kväller mer än en på min kusin och den är jag inte säker på om jag får lägga upp :) Bjuder på en bild på en gosig och söt vovve!
 
 
Denna hunden är så söt!
 

RSS 2.0