Först upp på länge

Efter praktiken igår åkte jag hem o käka lite sen åkte jag till Eslöv för o tatuera mig! Blev färdig lite senare än väntat så mamma och pappa kom lite sent till boulfesten :)  Och vid 20:00 var jag så jäkla trött så tänkte får hålla mig uppe till 22:00 i alla fall, så man inte vaknar allt för tidigt idag. När klockan är 22:00 börjar jag fixa för o gå o lägga mig och ser att mamma & pappa glömt både nycklar och mobilerna så fick snällt hålla mig vaken tills dom kom hem vid 23:40 :/ Det är så typiskt när jag för en gång skull blir trött i normal tid o vill sova så glömmer dom nycklarna alla andra gånger när jag är hur pigg som hälst så glömer dom inte nycklarna :) Men men var inte så mycket att göra åt. Är skit trött nu med, så man har nog kommit tillbaka i rätt sömnrytm.
 
Jag var först uppe i dag så jag satt på kaffe till föräldrarna och släppte ut vovvarna sen satt jag mig o käka frukost efter en halv timme kom mamma med. Och i efter middags grillade vi och mamma gjorde sin potatissallad var länge sen sist så det var riktigt gott.
 
Fick bli denna bilden på denna hunken som utfyllnad  :) 
 
Puss o gnatt

Första doppet för iår :)

Idag fyller min morbror år så vi var o firade honom! Det blev smörgåstårta som vi hade gjort och lite kakor. Fick lånat en t-shirt och boxershorts så tog jag mitt första dopp för detta året, var skönt 18 grader är inte för kallt för o bada :) Blev en varm dusch när jag kom hem så nu har fingrarna fått tillbaka sin funtion xD
 
 
Bjuder på en ny tagen bild på mig! Den blev ganska bra :)

Jävla skit daag!

Denna dagen har ju inte varit den bästa! Började redan i morse när färdtjänsten inte kom förens 08:40 när dom ska hämta mig 07:50 det så jag kom ju 30 minuter för sent till praktiken. När jag väl kom till jobb så hade jag, chefen och handläggare på arbetsföremedlingen möte. Fick reda på att där inte fanns några pengar, så jag skulle kuna bli anställd så blev ju besviken och ledsen. Man går från praktik till praktik och det leder aldrig till jobb, så börjar tröttna på o kämpa och vara glad. Kommer ju aldrig komma vidare i livet! Kommer ju kännas jäkligt hårt att lämna alla trevliga och underbara människor man lärt känna på Häggenäs! Så nu är det bara och försöka hitta en annan praktik medans man fortsätter på Häggeäs sommaren ut. Så allt känns förjävligt nu, allt man gått o hoppats på om man skulle få jobb är borta. Förstår inte varför just vår familj ska behöva kämpa så in i helvete för att något litet ska gå åt rätt väg. När där finns andra som inte gör ett jävla skit och får allt serverat på silverfat och inte behöver kämpa något alls.  
Men men så är livet antar jag!!
 
 
 

Eurovision Song Contest 2014

Ja va säger vi först o främst grattis till Sanna Nielsen (Sweden) till en tredje plats är ju inte så illa pinkat! Var ju en del i tidningar o så som trodde vi skulle komma bland dom sista med Sannas låt. Så jäkla fel ni hade!!!!
 
 
Men hade ju mer sett oss mer som två för nederländerna var ju inget att hänga i jul granen precis! Dom var så jäkla dåliga. Men vi får ju säga STORT grattis till Conchita Wurst och Österike som vann hela Eurovision song contest :) Jag tyckte det var en ganska bra låt, men det har ju vart mycket snack om att hon/han har skägg o klänning på scenen och det ena o det andra. Men va fan vi snackar ju varje jävla år om att det ska vara något annorlunda som vinner och det fick vi! 
 
 
Alla tycker att vi ska se ut och va precis som alla andra, men fuck that shit! Va som du är, vill du vara en skäggig dam så var det e du kille och vill gå i klänning just do it. Att vara annorlunda är skit bra, varför ska man vara som alla andra??
 
 
 

Är trött redan

Det är fredag och man är ledig i morgon så då kan man sitta uppe längeee idag! Trodde jag ja, är riktigt trött redan så får bli att lägga sig o glo på tv innan det är dags att sova. Men ska bli skönt att sova lite längre nu i två dagar, man uppskattar helger och fri dagar när man jobbar o är igång hela veckorna.
 
 

Då är det bokat

Tankarna har gått ända sen jag gjorde min senaste tatuering för 2 år sen, att det är nått som fattas! Så på onsdag blir det dags att göra en tatuering som gör mina kina tecken och den nya blir till en :) Och så blir det fylla i den tappade färgen på kina tecknena.
 
 
Kommer förmodligen bild när tatueringen är gjord och har läkt ;) Längtar som fan till onsdag :)
 

Mys med Maja

Idag har vi haft dunbollen Maja på vår avdelning på jobb! Hon är så mjuk o gosig så man nästan dör, har varit svårt att hålla fingrarna ifrån henne :)
 Sen efter jag fixat klart med frukosten, till dom boende så kom min sius konsulent från arbetsförmedligen. Vi skulle ha möte med en av sjuksköterskorna angående om där kanske fans möjlighet till anställning. Fick inget rakt NEJ & JA men det lät bra i alla fall. Dom skulle kolla upp lite grejs om lön och sånt och så skulle vi träffas igen om en månad, så då får vi se vad som händer om det blir mer praktik eller kanske en anställnig :) Vågar inte ha några större förhoppningar för då blir jag bara besviken om det skulle bli ett nej. När jag kom ut från mötet alla bara FÅR DU STANNA?? Maybe, maybe not.. Men tycker det är så kul att mina arbetskamrater också är så engagerade och hoppas på att jag får stanna! Har toppen kolleger kunde inte önskat mig bättre kollerger :)
 
 
 
Men nu är det dags för sängen!! Good Night!!

Peppad och inspirerande helg

Har suttit en bra stund nu och läst och kollat igenom min och Sandras gamla tränings blogg. Det är kul och sitta och se hur det gick för oss på den tiden, ska jag va ärlig så gick det ju bara bra ett tag sen råkade vi släppa greppet om både vikten och bloggen. Men nu har vi bestämt oss för att starta upp bloggen igen och börja peppa varandra i målet att gå ner i vikt änu än gång! Den här gången kommer vi lyckas!!!
Blev riktigt glad igår när jag träffade Sandra och se att hon gått ner i vikt, det peppar mig att fortsätta med min viktnedgång som tyvärr ståt stilla 2-3 veckor det brukar ju vara i denna perioden som jag brukar släppa tänket och börja käka godis o chips igen. Men nu har jag fått lite tips på vad jag kan äta och när och att jag måste ut och röra på FLÄSKET :) Men nu är det vår så nu är ju igentligen den bästa tiden att vara ute på promenader det är inte för kallt och inte för varmt :) Så nu blir det att höja några växlar och köra på så länge jag är igång kan det ju inte bli värre i alla fall :)
 
 
Här är några bilder från min o Sandras blogg! Denna sista bilden på mig älskar jag tycker den är så fin!
 

Im back för 511 gången :)

Då var man tillbaka igen efter typ 3-4 månader med blogg pause :) Har väl inte hänt så mycket sen sist, men jag har fått en ny praktikplats där jag trivs jätte bra! Är ju ca två mil från där jag bor så är ju skönt att inte behöva åka så långt varje dag! Igår var det 1 maj och då var jag ledig men sen var det på det igen o jobba idag, tyckte ju först att det kändes lite bull att jobba idag! Men det gick skit bra idag jobbade ju med dom jag trivs bäst med, vi skojar och små jävlas med varandra utan att man tar illa upp. Sen berätta dom jag jobbade med att dom vill nog förlänga praktiken/jobb ett tag till! Så blev jätte glad och att dom trivs med mig också, så man har kanske äntligen kommit upp ur oturs brunnen nu och kan komma vidare i livet! Men vi får väl se vad som händer på nästa möte :)
 
Men nu ska jag kolla på Let´s dance och heja fram Benjamin och dricka min Loka!
 
 

RSS 2.0