Kändis bilder!

Här är några kändis bilder som är tagna av mig :)
Andreas Lundstedt ♥ är en rolig filur som bjuder på sig själv :)



D♥rin



Lena Philipsson



Mika

Söndag som känns mer som en vardag!

Tjenare!
Idag jobbade jag några timmar, började 6:00! Min kollega på pekade att det var lönehelg och att det skulle komma mycket folk. Men det på verkade inte mig direkt :) Det blev inte göra så mycket baguetter och klämmor i dag, i med det är söndag och det går inte fullt så mycket som på en vardag. Så vid 12:00 var jag hemma igen! Då blev det lite fika (Semla och Smultrondricka). Känns inte som söndag imed man jobbat idag :/
När jag satt och glode igenom mina bilder på mobilen så hitta jag denna på min underbara systerdotter!
På bilden har hon lite bebifet men nu ca: 1,5 år senare har hon växt ur det :) Hon är den goaste unge jag känner, hon är regel alltid glad. Hon är lika glad nu som när hon var liten..  Hoppas att hennes lille bror som kommer i april, är en lika glad och snäll som henne :)
♥ Puss ♥

***

Vaknade idag av att där ver en skrikande unge.. Vi passade en trött o förkyld Bastian någon timme, men mamma fick han att somna. Lagom när Bastian vakna kom brosan igen.. Sen har jag bara legat och kollat "Extreme home make over" avsnitt som jag missat. Febern har gått ner idag iallafall, så ska man bara slippa förkylningen och det tunga huvet.  Så hoppas det är bättre på söndag för då ska jag jobba några timmar.
♥ Puss ♥

Bläää!!!!!!

Hej hej!
Nu i kväll efter vi hade spelat klart pokern så kände jag mig helt hängig och ont i huvet. Sen satt jag mig o kolla lite tv. Och känner mig fortfarande hängig o slö, hade lite feber precis. Men förhoppningsvis så förvinner det till i morgon. Vaknade upp med förkylning också, lagom kul! Var ju typ 2 veckor sen jag var förkyld sist, så trodde man skulle klara sig ett tag nu. Jag kan få mer feber och känna mig hängig, bara jag inte får influensa eller mer hosta.. Men nu blir det kolla One tree hill och lägga sig under filten.
♥Puss ♥

Trött dag!

Godkväll på er!
Idag gick jag upp 7:30, åkte o tränade ett tag. Lagom när jag är färdig tränad och man satt sig ner och slappna av så blev jag så in i hel*etes trött. För att fördriva lite tid gick jag in o la mig 20 min på masage sängen och höll på att somna där inne :S Men sen gick jag o duschade och avslutade med en kall dusch! Klockan 13:00 skull jag va på AF, dom ville att jag skulle gå med i en grupp där typ som träffades 10 gånger o snackade. Som hon förklarade så var det inget som jag var intresserad av har varit på flera såna grejer innan och det leder som sagt ingenstans. Man kommer inte framåt. När jag var klar gick jag in o snackade lite skit med dom på jobbet, medans jag väntade på att pappa skulle komma.. Sen nu ikväll har jag kollat lite film.
♥ Puss ♥

Barnvakter!

Tjenare tjenare!
Igår var det fullt upp hela dagen så hann inte in och skriva något inlägg, så kommer nu istället!
Igår eftermiddags satt jag och mamma o kollade på handbollen sverige - polen. Sverige spelar en super bra första halvlek och går in med elva bollarsledning och kommer tillbaka och börjar spela andra halvlek.. MY GOD!!! Dom spelar uruselt riktigt dåligt och matchen slutar med LIKA.. Så nu kan dom inte vinna EM iallafall.. Så hoppas dom är "SUPER NÖJDA" med sin insats. Blev så jäkla arg, spelar en sån bra första halvlek och sen spelar dom skit dålig andra halvlek.. Men det var bara att släppa det.
På kvällen skulle vi passa brosan barn för dom skulle på lundaspelenfest! Så pappa skulle köra dom dit och hämta dom sen på kvällen/natten. När ungarna kom så började vi laga chilli con carn, ungarna fick va med o hjälpa till o laga maten, Bastian var lite föräldrasjuk men det gick funka skit bra :) Vid 20:00 var det dags för gladiatorerna så då dukade vi fram lite chips & cola 21:45 så somna Sandra. Sen var det bara den minsta parveln kvar att somna men han däckade inte förrens 23:00.  Båda ungarna somnade intill pappa, Sandra i knät och Bastian mellan mamma och pappa på soffan. Vi hittade en dyna som vi fick lagt ner Sandra på golvet, och Basti fick ligga kvar isoffan. Klockan 00:30 ringde Jim, så pappa skulle hämta dom då, han hämtade dom i lund och sen körde han först hem Tobbe o hans tjej och sen Jim och Helen. Vi bestämde att ungarna sov över för att slippa väcka dom när dom sov så gott. När pappa väl kom hem gick vi o la oss! Pappa la sig på soffan hos Bastian så han inte skulle bli rädd om han skulle vakna. Jag frös som en gris när jag la mig! Vid 3-4 somnade jag, sen vid strax innan 8 vaknade ungarna så då vaknade jag med. Kämpade mig in i sömnen igen och 30 min efter man somna så skriker pappa att jag ska vakna för Bastian ville ha tuppakam. Så det var upp o fixa det och sen åkte vi o lämnade ungarna. Sen har man bara slöat framför tvn resten av dagen, tills nu ikväll då man satt sig framflr datorn.
Den som borde sova först somnar sist :)
♥ Puss ♥

Kvällis och one tree hill

Nu blir det kvällis bestående av thé och två makrill mackor och kolla på one tree hill avsnitt 2.
Puss ♥

Minnen som kommer med vissa låtar!

Dessa låtarna med Bryan Adams har man trevliga minnen av! Lyssnade mycket på dom när man var hemma hos moster Gun, hon har ju ett stort fan av han och har sett han ett antal gånger. Sen dom fredagarna som den vinröda volvon med reg: JUX554 skulle ta sig till lilla löberöd så brukade man få åka med, så kom man hem tidigare den fredagen. Då brukade Bryan Adams gå varm i cd spelare.


När jag hör Rihanna - Unfaithful så tänker jag tillbaka till tisdagen i juni 2006. När jag och några skolkamrater och 2 leklärare åkte till köpenhamn över dagen. Och kollade på 3D bio med någon naturfilm med spindlar som jag försökte slå ihjäl och sen gick vi till vaxkabinettet. Vaxkabinettet var skit roligt när vi var nere i den läskiga delen, så öppnar någon av oss en kistan som det går värsta lamet på när man öppnar, så vi alla andra höll fan på att skita ner oss. Chanette en i vårt gäng, öppnar en dörr som det står TOALETT på, som dörren är typ halvt fast kedjad innifrån, så hon blev skit rädd. Hon trodde där stod någon o höll i dörren.. Sen käkade vi mcdonkan. Dum som man var denna dagen då det var skit varmt, så tog man med sig en tjock tröja som inte alls hade behövts. Som jag bara sprang o bar på.. På tåget hem så satt vi oss alla i en vagn utan airkondition och vår leklärare gnällde o gick in o satt sig en stund i den kalla vagnen.. Vilken mes han var ;)
♥ Puss ♥

Suget efter S*M*A är botad med en S*M*A

Tjenare!
Nu den senaste veckan har jag varit riktigt sugen på en semla, efter man sett att flera stycken sitter o mumsar på det. Så idag när vi var i Eslöv gick jag in på jobb och köpte  vars en till mig & pappa och en munk till mamma.. Så nu är suget stoppat. Då klarar man sig ett tag till nu!
När vi kom hem så var Mats och Richard hos oss så det blev några runder poker och så missa man första perioden av handbollen :( Men kollade andra halvlek och fy fan va dåligt dom spelade, sjukt irriterad att dom inte kunde skärpa sig. Tycker man ska kämpa varje match fast att man redan är klar! Man behöver ju faktist inte komma med till sista omgång, men minsta marginal. Kan ju hoppas att dom skärper sig så vi kommer top 3 iallafall.
♥Puss♥

TIPS!!

Tips till alla ungdomar där ute!


Se till att använd kondom så ni inte får oönskade sjukdomar eller barn..
Puss ♥

Halv tråkig onsdag!

Tja! Har faktist inte så mycket att skriva till er idag! Har mest tagit hand om lite tvätt till idag, där var enormt berg tvättad och otvättad tvätt som skulle vikas och tvättas i förra veckan. Så har tagit lite varje dag! Ska försöka komma upp vid 9:00 - 9:30 i morgon och få in några maskiner tvätt så blir man kanske färdig med all tvätt snart :)

Puss ♥

Operation here we go!

Då har man fått sin remiss till doktorn! Då blir det mini operation, för o få bort den äckliga vaglen. Tradigt att den inte försvinner själv :(



Roligt namn doktorn har iallafall :)




Idag åkte jag in till Eslöv och träna. Blev ju dock inte så tidigt som var bestämt, imed  mamma skulle till doktorn i Lund. Så för att pappa skulle slippa köra så mycket så släppte dom av mig i Eslöv innan dom körde till Lund så kunde jag träna under tiden. När dom var klara så åkte vi o käka på castrum. Dom har väldigt god mat!

Puss o godnatt ♥

Blir så jävla lack på vissa föräldrar!

Sitter och kollar på mammor & minimodeller! Att låta barn modella för barnkläder är ju helt ok men att förändra barn till tonåring/vuxen är inte OK. Tycker det går lite väl långt när man börjar sminka och raka benen på 8 åringar.. Och vissa vuxna lever sin egen dröm igenom sina barn som kanske inte alls vill hålla på med modellande. Tycker barnen ska får hitta sina egna intressen och sina egna aktiviteter inte att vuxna bestämmer åt dom! Inte konstigt annars att barnen inte vill prestera sitt bästa..

Söndaag

Tjenare!
Kollade handbollen innan, sverige - makedonien! Det var ju verkligen ingen höjdar match som sverige gjorde men dom fixa ju iallafall så det bliev oavgjort. Men iallafall nu är träningsväskan packad och imorgon bär det av till jobb o snacka lite skit innan man går bort och tränar. Ska försöka va duktig och göra motionen också som regel alltid brukar hoppas över :/ Men ska bättra mig!!  Blir att inviga mina adiddas byxor som jag fick av bror med familj i julklapp, dom var tajta uppe till men resten av byxan satt skit bra. Så håller tummarna nu när jag ska gå ner i vikt att kilona går väck på rumpa och midjan först så sitter dom änu bättre sen!  Ska upp vid 7:45 i morgon så man får väl gå lägga sig snart så man orkar upp i morgon..
Puss ♥

Idag för 7 år sen föddes min lille påg!

15 Januari 2005 föddes min lille vovve, så han blir 7 hela år idag. Kan inte fatta att det har gått hela 7 år, tiden går så fort.. Men ialla fall fick han namnet PleXus efter den charmiga gladiatorn i Gladiatorerna.



Liten blir stor!



Det firar vi med massa hund godis!


Puss ♥

Rensar datorn och lyssnar på musik!

Hallå på er!
Sitter just nu sitter jag o rensar bort lite bilder och musik från datorn och lyssnar på Robin Stjernbergs platta, på spotify. Ska snart gå o lägga mig, molly ligger redan i min säng så hoppas att hon inte springer ner till mamma o pappa i natt.. Är så mysigt att ha hennes värme så man slipper frysa.
Bjuder på en bild på Danny Saucedo, som jag tog på malmöfestivalen 2010.
Puss och godnatt <3

Ge mig era bästa filmtips!!



Poker

Goddagens!
Mina farbröder kom in och spelade lite poker med oss idag! Jag vann 2 av 3 SWEET.. Så man blev några kroner rikare :) Det roliga när man vinner över Richard är att han säger alltid när någon annan än han vinner så är det TUR och när han vinner är det SKICKLIGHET..  Yeah right!! Så gått plus idag :P
Puss ♥

How you can change the language on the blog!

Hello everyone! Now can you also from other countries read my blog! The upper left corner you can see Google Translate, which is the only change to your language.Thanks for visiting, please leave a Commented:) Peace



Mål med att gå ner i vikt!

Mål med att gå ner i vikt!


  • Kunna använda kläder som jag tycker är snygga
  • Slippa va rädd när jag är ute för att jag ska trilla och inte komma upp
  • Kunna gå upp på tåg/buss utan några problem
  • Känna mig säker med mig själv
  • Kunna röra mig och må bättre
  • Kunna resa sig från golvet utan någon möbel tillhands
  • Känna sig snygg om kroppen
  • Inte känna att man är en belastning för andra
  • Kanske få barn någon gång
  • Att surfshortsen jag fick av Sandra ska sitta lite lösare
  • Kunna springa upp o ner för trappor utan några problem
Detta är mina mål med att gå ner i vikt! Återstår att se om man lyckas hela vägen ditt man vill komma eller en bit på vägen ialla fall.




Kanske någon gång i mitt liv jag kan ha en liknande kropp! Ska man drömma ska man drömma STORT!!




Puss ♥

Tvätt!

Tjenare!
Idag har jag tagit tag i tvätten. Vikt en hel del och tvättat några maskiner tvätt så i morgon blir det att fortsätta tvätta och vika.
Jag börjar känna mig bättre nu med förkylningen och hostan! Hostan är där fortfarande och lite snuva på morgonen. Så det skönt att det snart är borta :) Så i slutet av veckan eller början på nästa vecka blir det sätta igång med träningen igen. Snodde en väns tränings lista tog bort någon låt och + på någon, så nu börjar man känna sig peppad. Så ska man försöka äta så bra så möjligt oxå, så ska jag försöka min miljonte gång nu att gå ner i vikt igen.
Puss ♥

Några av 2012´s filmer jag vill se :)

Journey 2: The Mysterious Island


Jack and Jill

Battleship- Rihanna och Alexander Skarsgård


The Lucky One - Zac "snygging" Efron

The Hunger Games



Detta är några av dom filmerna jag vill se i år :) Har jag tur så blir det kanske någon av dessa filmer som jag ser på bio i år.. Har ju en biobiljett så den får man ju utnyttja :) Går på bio alldeles för sällan :(

Puss ♥

Favorite fredags underhållning!

Då börjar snart Gladiatorerna om 30 min. Det är nog min favorite fredags underhållning genom tiderna, fast dom har ändrat till lördagar nu stället. Jag kommer sitta bänkad varje vecka :) 8 År sen dom sände gladiatorerna sist, så var ju på  tiden att det kom tillbaka nu :) Kommer sakna Gunde och Agnetha.
Min brors flickvän skickade in o skulle ha med min bror som tävlande. Men tv4 ringde upp och tacka för ansökan men dom hade redan tagit ut sina tävlande. Men där fanns något mini gladiatorerna istället där förälder med barn kunde va med o tävla tillsammans. Men brosans låsas dotter var bara 7 då, och barnet var tvunget att va 8.. Så det skett sig..  Mohaha..
Puss <3

Onsdag, Torsdag och Fredag!

Tjenare!
Har blivit en pause här på bloggen sen tisdags.. Så tänkte berätta vad som hänt dom pausade dagarna :)
Onsdags!
Var jag hemma hos min vän Sandra. Vi gjorde daimglass och  sen klippte hon mig :) Jag tyckte det var dags att bytta frisyr. Sen förskte Sandra att få mig att bli ett "Glee fan" och nja hur hon lyckades återstår att se längre fram ;) Men vi satt o kollade några avsnitt. Så man har blivit lite sugen på att kolla på några till. Vid 23:oo åkte jag hem, så när jag kom hem orkade jag inte sätta i gång datorn. Blev sätta sig och kolla på One tree hill säsongen i stället.
Torsdags!
Då fick jag gå upp 7:30 för hade fått tid hos doktorn, för o kolla upp min hosta. Tur nog så var det inte lunginflamation. Men doktorn sa att det var bra att man kollade för för säkerhetskull, det hade varit många som hade kommit in med lunginflamation. På eftermiddagen gjorde vi oss klara för att åka på middag hos min moster. Men på vägen till bjärred åkte vi inom Eslöv för jag skulle hämta min julklapp från mina kolleger och så skulle vi handla lite på willys. När mamma o pappa gått in på willys så knackar det på bildörren, ja då var Sandra oxå inne på willys. Sen kom mina föräldrar tillbaka så vi åkte vidare till bjärred. När jag kommer hem till moster blir jag helt förälskad i hennes filtar som hon fick i julklapp.
Det vita på filten är jätte mjukt o gosigt så sån måste jag ju bara ha :P Vid 22:30 åkte vi hem efter en trevlig kväll med middag o efterätt. När vi kom hem satt jag mig o skypa med Sandra medans hon packade, hon skulle försöka hålla sig vaken till flyget gick 9:00 idag, så hon kunde sova under flygresan. Hon var ganska trött när vi slutade skypa vid 3:00 någon gång. :)
Fredag!
Idag vaknade jag när Richard och Mats kom och ville spela poker. Dom hade med sig frukost så blev de först sen poker. Sen har jag mest suttit o kollat på one tree hill hela dagen, så nu har jag bara sista skivan kvar att kolla på :S I Want to see more!!
Puss <3

Nyårslöften vs Känslor!

Tjenare!
Här är det fortfarande förkylt, hostan kommer o går och den rinnande näsan börjar bli bättre, som det känns nu iallafall. Så ska drar en filt över mig och sätta på lite thé och sätter mig o kollar några avsnitt på One tree hill innan sängdags. I natt blev det inte mycket sömn låg o tänkte på mina nyårslöften, som kanske inte är nyårslöften ens. Är väl bara mål som jag vill försöka uppnå under 2012! Och hur jag ska kuna uppnå mina mål!
Jag är glad för den delen av familj som jag har i Göteborg! Dom finns alltid där om jag behöver prata eller hjälp med något och framför allt puchar dom mig alltid när det gäller träning och viktnedgången. Fast det alltid slutar med att jag ger upp efter ett tag när vikten stått stilla för länge. Känner att jag sviker dom när dom verkligen tror på mig och pushar mig..
Men jag är glad för att dom tror på mig när jag inte själv gör det.
Puss <3

Nostalgi!

Hittade en skiva  med dessa låtarna med systrarna Graaf! Tycker om dessa låtarna lika mycket fortfarande :)

Puss <3

NYÅR!

Igår var vi hem bjudna till grannarna, Lennart och Anna! Dom bjöd på enkel, men god middag. Detta bjöds det på!
  • Räkmacka till dom andra o kalkon smörgås till mig
  • Klyftpotatis, fläskfile, bearnaisesås och grönsaker
  • Kola pannacotta
Det var själva middagen sen blev det detta resten av kvällen!
  • Ostbågar
  • Chips
  • Hemma gjorda kakor
  • Hemma gjord kola
Och sen strax innan 23:00 frågar Anna om vi vill ha jansson, vi andra ropar ut i kör NEEEJ TACK! vi var ju mätta som fan.  Sen sprang vi ut o smälde raketer, jag o Lennart var dom ända som hade. Pappa fick nöjet att hjälpa till med Lennarts raketer och efter en stund ute i kylan, så var mina fingrar så kalla o frusna så pappa fick tända på mina stora raketer.
Kan ju säga att kombinationen! Att gå på toaletten med frusna fingrar och ha jeans med skärp o knapp är ingen höjdare!!

Sen blev det en kokt korv till nattamad!  Så vi hade en jätte trevligt Nyår..  Lennart drar roliga skämt/historier och Anna försöker gödda oss.. Haha.. Så det var trevligt! Vi gick hem sen vid 02:30 och gick o la oss medesamma..
Puss <3

ÅRETS NYÅRSLÖFTEN

  • Bli en bättre människa
  • Gå ner i vikt
  • Äta hälsosamare
  • Ändra tillbaks min sömn
  • Lära mig spela gitarr

Gott Nytt År på er alla!!


RSS 2.0