Skit i nyårlöftena!

Goddagens på er då är det nyårsafton idag! Här hemma händer inget över det vanliga så det är lite trist. hade varit roligare med någon fest o träffa folk! Än o sitta hemma som vanligt! Saknar dom gamla tiderna när det var fester o roligt folk typ till nyår o sommar fester. Men det får vi hoppas att det blir fler fester o roligheter under 2014 :) 
 
Det är ju nyårsafton idag o då brukar ju folk lägga massa nyårslöften, som man oftast aldrig håller. Dom löftena jag hört mest är i mina dar är ju-
 
* Gå ner i vikt
 
* Sluta snusa/röka
 
* Sluta dricka sprit
 
Den första punkten har jag själv sagt till mig själv många år, men några år höll jag det o gick ner i vikt. Men jag vill ju förlora alla kilona på en o samma gång o det funkade inte och nått år gick jag ner 10-15 kilo men sen gick jag upp en del av kilona igen. Så i år tänker jag inte lägga några nyårslöften, tänker bara gör lite saker bättre under 2014. 
 

* Spara pengar så jag kan åka utomlands i år
 
* Inte köpa massa skit saker
 
* Äta mindre godis 
 
* Dricka mer vatten och mindre söta drycker
 
* Röra på mig mer
 
* Tänker slå min farbror i vårt vad :)
 
Så då får man se nästa nyår om man har lyckats förbättra något under det gångna året :)
 
 
Puss o Kram <3
 
 
 
 

Ny, gammal frilla :)

Godkväll!
Idag var Sandra här hon hjälpte mig att göra massa blonda slingor i mitt hår och att dra ut fettigt hår i en slingmössa gör jag ALDRIG mer om, det är inte jätte skönt i vanliga fall men de här var typ som komohjälpmigdö !! Men nu är det skitsamma för nu är det över! Vi klippte även snelugg det passar jag ganska bra i  det är bara mitt hår lägger sig som det brukar ligga, så får bli spray ett tag framöver för o få det att ligga där jag vill :)
 
 Sen blev det lite kort spel innan det var dags för Sandy att åka hem :) Kommer sakna henne när hon åker hem på fredag :(
 
Puss <3

Bowling kväll med den bästa!!

Tjenare! 
Igår kväll vid 20:00 blev det spontan bowling, hehe.. Jag & Sandra blev körda till hörby där käkade vi kycklingkebab och sen blev det drink för mi och cider fär Sandra :) Det var roligt, vi är ju inte så duktiga någon av oss! Sandra låg i ledning i slutet med typ 15-20 poäng och jag lyckades komma upp o vann  nog men bara några ynka poäng :) Men kul hade vi i alla fall :) 
 Maten var verkligen skit god, men jag blev så kräkmätt! Så orkade inte äta upp allt, ser kanske inte ut att vara så mycket men det var det. Så denna bowling kvällen fick jag i present av Sandra, Så tack än en gång Sandy!!  :P 
 
Puss o Kram <3

Äntligen blev det Castrum med Sandra!

Tjenare bloggen!
Idag blev det äntligen dagen då jag, Sandra och mina föräldrar åkte till Castrum o käkade! Dom har verkligen super god mat, tror även Sandra tyckte det va gott :) Jag bjöd henne på midddag det blev hennes julklapp, var skönt att man kunde bjuda tillbaka någon gång :)  I med Sandra gillar o köra bil så fick hon vara chafför, så det tyckte pappa var skönt för en gån skull kuna dricka en öl till maten. Han brukar ju alltid få köra! På vägen hem stannade vi på Ica kvantum o köpte chips & dippa till filmen, det blev monsters inc university den var rolig!  Så jag har haft en trevlig dag och kväll!
Mätta o glada! Vi är ganska bleka på bilden men det bjuder vi på :)
 
Nej nu ska jag gå o lägga mig o spela lite beroede framkallande spel på mobilen xD 
Godnatt på er <3

Min nya baby!

Tjabba tjena hallå! 
Imorse väckte pappa mig 08:30 jag var lagom glad då! För hade nästan precis somnat om efter att legat vaken någon timme, men studsa upp som en studsboll ändå för jag visste vad vi skulle! Vi skulle åka till elgiganten köpa en ny dator till mig :) Jag var lite skraj att datorn jag kollat in skulle vara slut såld, för det brukar vara min tur när jag hittat något bra jag ska ha. Men där fans i alla fall en kvar till mig :) köpte även en kylplatta! Jag sitter ju alltid med datorn i knät så för att unvika att datorn blir så varm och förlänga livslängden på den. Min förra dator blev ofta varm och nu dom senaste 2åren har adapter blivit så varm så stömkablen stänger av sig så man kör på dator batteriet. Nä så det var lika bra o köpa en kylplatta också :)
Här är skönheten! 
Denna är ju bättre än den gamla MEN jag gillar inte det nya operativsystemet (windows 8) men dom säger att man lär sig :S Tycker mest det är klyddigt o jobbigt!
Men ikväll blir det att streama lite film nu när man har HDMI uttag i datorn! Och hoppas på att det inte laggar  :)
Nä men nu blir det fixa med den gamla datorn o spara ner det jag ska ha kvar på hårdisken. I fall den skulle släga in handuken, så grejerna inte går förlorade. Känns som det är nära! 
 
Puss & Kram <3

God fortsättning!

God fortsättning på er!
Igår hade vi det ganska trevligt, brosan var hemma! Och god julmat och för första året tror jag så hade vi revben/kamben eller va det heter. Efter maten och kalle anka blev det julklappsutdelning på det lilla vi hade! 
Detta fick jag :) Pengar och choklad av mamma & pappa och så fick jag One Direction parfymen av brosan :)
 
Jag har funderade innan på att köpa vinter converse men har hört att dom jag ville ha var inte varma dom var mer snygga :) Så jag skiter i dom o köper mig en ny dator i stället, har hittat en på elgiganten som ska vara bra och för ett bra pris! Så det blir förhoppningsvis åka o köpa den i morgon! Då blir jag liksom super glad, min nuvarande dator har jag haft ca 7 år och den är segare än kola och finns inget hdmi utgång. Vill ha så jag streama filmer så man kan se dom direkt på tvn :)
 
I lördags när Sandra kom hem fick jag julklapp :)
Jag älskar ju mysiga kvällar med film och ljus, så hon hade snappat upp att jag älskar ljus! Så jag fick dessa ljusen + 100 pack stearinljus. Så jag är super glad för mina julklappar har fått saker jag gillar och behöver :)
 
Puss & Kram o god fortsättning <3

GOD JUL!

 
 
 

Sista dagen på praktiken!

Godkväll på er! 
Idag var det sista dagen på praktiken, lite sorgset att typ ta farväl av alla man lärt känna! Men har väl igentligen inte smällt att det var sista dagen jag var där idag. Så det kommer väl på måndag när man inte har något att gå upp till eller efter jul när man inte ska gå ditt igen som vanligt. Men av någon konstig anledning så känns det som att jag inte är klar där, att jag kommer komma tillbaka på ett eller annat sätt.
När jag skulle gå hem idag o hade sagt hejdå till alla så kommer chefen med en julklapp "Paradise ask och 2 triss" hade jag verkligen inte förväntat mig, i med jag bara var praktikant. Men det var verkligen uppskattat :)
 
Sen av några arbetskolleger fick jag en handväska och julkort :) Verkligen jätte kul att folk har gillat mig så bra på praktiken och jag har gillat alla där också. Vi har kunat skoja o skämta med varandra och inga sura minner precis som det ska vara :) 
Nä nu blir det gå o lägga sig, så jag kommer upp i morgon o får städat mitt rum :) Min bästa vän kommer hem till skåne i morgon, så får till o städa i morgon för sen kommer jag inte hinna, vi kommer ha fullt upp med roligheter :) 
 
Natti natti!! <3
 

Billig och bra :)

Tjenare! 
Ser att mitt inlägg jag gjorde igår kväll inte har kommit upp som det skulle! :( Men i alla fall så köpte jag en handväska med kina teken på igår på jobb. Kom ju på att jag behövde en väska tills i morgon när det är julbord med jobb, kommer ju inte ha fickor i mina byxor. Det första mamma säger när jag kommer hem med väskan är oohh är den till mig? Jag bar NEEEEEJ den är till mig tills jag ska på julbord, ja  med då kan jag ju få den efteråt NEEEJ! Jävla tiggare!!
Men jag gillar den precis lagom i storlek och 7 kr var den ju absolute värd :)
 
Puss <3
 

Rest in peace Paul Walker

Paul Walker mest känd från Fast and the furious filmerna och Into the blue, dog i en bilkrasch idag. Han skulle delta i ett arrangemang för att samla in pengar till offren för tyfonen Haiyan i Filippinerna. Han blev 40 år gammal!
 
 
 ♥ Rest in peace Paul ♥
 
Efter sjunde fast and the furious filmen hoppas jag dom lägger ner o göra dom resterande filmerna som var planerade, för det kommer aldrig bli samma sak utan dig.
 
 


RSS 2.0