Flyttning i morgon

Tjena!

I morgon blir det upp tidigt, ska in till malmö och hjälpa brosan och flytta :) Så där finns väl alltid något som man kan bära så han får upp sina grejer :) Tråkigt att där knappt är någon som vill hjälpa han.. Men tur han har mig o pappa iaf :) Sen kommer där ju några andra med. 

Men nu blir det nog film eller nått..


Ciao!!

Underbar söndag med familjen från Göteborg :)

Godkväll!

I dag var syrran, Mathias och Alicia och hälsa på innan dom skulle åka hem till Göteborg igen. Det var ända sen julas man träffa dom senast så det var skönt och träffa dom nu :) Så Gun och Alf kom oxå hem till oss för och träffa Linda, Mathias och Alicia. Vi snackade en massa och sen grillade vi, har ju varit underbart väder. Sen vid 16:45 kom Uffe oxå för o hälsa på dom. Tog lite bilder på Alicia idag :) Var ju ett bra tag sen jag fota med den systemkameran, men ska bli mer nu igen :)

 
Denna bilden blev hon super söt på  ♥

Puss ♥


The cutest baby in the world!!

Längtar till helgen nu :) På lördag morgon åker jag och 20-23 stycken andra till tyskland för att inhandla lite sprit och öl. Men bara turen kommer bli skit kul.. Sen kommer vi hem igen på kvällen. Men längtar mest till söndag för då kommer syrran och mathias och ALICIA hem till oss :) Dom är nere från Göteborg i helgen.. Ska bli kul o träffa dom igen.. Var ju ända sen nyår vi såg dom sist :(  Ska bli kul o se så mycket Alicia har växt :) Hon blir bara sötare o goare för varje gång jag ser henne..


Kolla så söt mosters prinsessa är ♥
Hon är det finaste i mina ögon :)

I kväll betalade jag själv mina räkningar :) Det gick skit bra :) Lite mindre pengar bara :)

Puss ♥


Utkast: April 21, 2010

Goddag på er alla!

Idag körde mamma och jag till eslöv. Jag skulle träna och sen passade mamma på o gå o kolla i lite affärer. Jag gick in en snabbis på lindex och kollade barn kläder :) Hittade ett fint sätt till Alicia :) Sen innan vi åkte hem sprang jag in på kappahl och köpte pyamaser till Alicia.



 Så blev två pyamasar 74/80. Så dom är ganska stora nu men slutet av sommarn passar dom nog lite bättre :) Så får vi hoppas att syrran och Mathias tycker om kläderna  :)

Puss o kram ♥

Shoping

Godkväll på er!

I Tisdags åkte jag och mamma till entré till brosan för jag skulle shopa lite, på intersport. Jag köpte nya träningskor och ett par vardagsskor och 2 t-shirts. Så jag är jätte glad för allt jag köpte. :)

I Dag har det inte hänt så mycket.. Efter maten åkte jag och mamma ner till affären för jag skull köpa vaniljsås till jordgubbs smulpajen.. Den blev riktigt god, speciellt med den goda smuldegen. Lite godare än den vanliga smuldegen. 

Bilder på inköpen från tisdag kommer senare..

Puss ♥


Påsk helgen!!

Tjena!
 
I Torsdags så åkte jag hem till moster Gun.. På eftermiddagen kom resten av folket, kusiener med respektive och Alf och Daniella och sen vid 15:00 kom farfar.. När alla hade kommit så fick vi ungdomar gå ut för Gun skulle gömma våra påskägg. Vi hinner inte mer än in så hittar Johan sitt ägg på första stället han letar.. hehe..  Sen hittade vi andra våra ägg på löpande band.. Sen blev det påsk middag (Varm Kon) potatis o sås.. MUMS.. Till efterätt blev det marängswisch (STAVNING). När vi sitter o snackar gammla hyss så knackar det på dörren så där 21:00, jag bara hallå vi väntar inte folk.. Då var det en dam som hade kört fel skulle till dalby och hamnar i bjärred. Så Alf och Gun fick förklara vägen. Medans vi alla andra sitter i köket o lyssnar på denna dam..  Sen börja folket dra sej hemmåt. Men Annica och Johan sov över :)

Fredag..
På morgonen kom det en in smygande Annica och sa hejdå, för dom skulle vidare. Sen gick jag upp vid 12:15 och käkade lite frukost. Sen var det in på facebook (Café World) o servera maten.. hihi.. Jag och Danny (Daniella) satt på Alvin och gänget 2. Sen hämtade Alf sina andra barn för vi skulle käka påsk middag här hemma. Blev samma som torsdags men det var så gott så det gjorde inget.. Vi hamnade framför tvn med harry potte 1, sen körde Gun, daniel petra och danny till Lomma.. När Gun kom tillbaka satt vi och snacka lite roliga och tråkiga minnen.. Klockan blev 01:18 när jag kom i säng :)
Sjukt trevliga dagar med god mat och gott sällskap :)

Lördag..
I Dag har jag mest gott upp och käkat frukost o suttit vid datorn.. Ska snart ut o kolla va Gunsan och Alf gör.. Det är så fint väder i dag så vi ska grilla idag. Första gången detta året för mej..

Hade gött nu ska jag ut o skutta runder på min fot, så den kan läka :)

Puss♥





RSS 2.0