Påsk helgen!!

Tjena!
 
I Torsdags så åkte jag hem till moster Gun.. På eftermiddagen kom resten av folket, kusiener med respektive och Alf och Daniella och sen vid 15:00 kom farfar.. När alla hade kommit så fick vi ungdomar gå ut för Gun skulle gömma våra påskägg. Vi hinner inte mer än in så hittar Johan sitt ägg på första stället han letar.. hehe..  Sen hittade vi andra våra ägg på löpande band.. Sen blev det påsk middag (Varm Kon) potatis o sås.. MUMS.. Till efterätt blev det marängswisch (STAVNING). När vi sitter o snackar gammla hyss så knackar det på dörren så där 21:00, jag bara hallå vi väntar inte folk.. Då var det en dam som hade kört fel skulle till dalby och hamnar i bjärred. Så Alf och Gun fick förklara vägen. Medans vi alla andra sitter i köket o lyssnar på denna dam..  Sen börja folket dra sej hemmåt. Men Annica och Johan sov över :)

Fredag..
På morgonen kom det en in smygande Annica och sa hejdå, för dom skulle vidare. Sen gick jag upp vid 12:15 och käkade lite frukost. Sen var det in på facebook (Café World) o servera maten.. hihi.. Jag och Danny (Daniella) satt på Alvin och gänget 2. Sen hämtade Alf sina andra barn för vi skulle käka påsk middag här hemma. Blev samma som torsdags men det var så gott så det gjorde inget.. Vi hamnade framför tvn med harry potte 1, sen körde Gun, daniel petra och danny till Lomma.. När Gun kom tillbaka satt vi och snacka lite roliga och tråkiga minnen.. Klockan blev 01:18 när jag kom i säng :)
Sjukt trevliga dagar med god mat och gott sällskap :)

Lördag..
I Dag har jag mest gott upp och käkat frukost o suttit vid datorn.. Ska snart ut o kolla va Gunsan och Alf gör.. Det är så fint väder i dag så vi ska grilla idag. Första gången detta året för mej..

Hade gött nu ska jag ut o skutta runder på min fot, så den kan läka :)

Puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0