Godmorgon på er! Här är det fortfarande fö...

Godmorgon på er! Här är det fortfarande förkylt, hade ju hoppats på att det skulle va bättre idag men så klart inte. Försökte att somna om innan men gick inte! Så nu blir det ner och gör någon dunder kur för bihållorna! Får se om vi har lite ingefära, så dunder kuren blir komplett.. Puss <3


Ägnar detta inlägg till Jasmin Alvarez!

Denna blinda 15 åriga tjej hade en dröm! En dröm att få träffa en av världens största artister, Justin Bieber! Så för 10 månader sen gjorde hon ett youtube klipp, i hopp om att det skulle nå fram till honom någon gång.
Och en massa människor twittrat länken till hennes klipp till Justin. Så till sist såg Justin klippet! Och hennes dröm skulle bli uppfylld! Snäll och omtänksam kille som Justin är så såg han till så hon fick komma till disney world för att träffa honom.
Eftersom hon är blind och inte kan se honom lät han henne känna på hans ansikte, så hon kan bilda sig en bild av hur han ser ut..
Gud tog hennes syn men gav henne rösten!

Vilken talang full tjej!

NEVER SAY NEVER <-- Tryck här! För att komma till hennes youtube!

Förkyld och hes

Usch så tråkigt! Har blivit lite förkyld och helt hess.. :S Kom ner till ica i byn där min kompis jobbar, han sa något så svarade jag med min hessa röst, han började skratt.. Kände mig mobbad!!
Men nu när jag varit vaken ett bra tag så låter det ju lite bättre. Skönt nog! Hoppas det är bättre i morgon när det är nyår! Och att jag blir frisk väldigt snart så jag kan träffa Sandra några gånger innan hon drar tillbaka till USA..
Puss <3

Dagens film!

Skrev ju i förra inlägget att jag skulle kolla på film! Det blev "Monte carlo" med Selena Gomez. Har velat se den ett tag nu :) Handlar om att Grace -  selena gomez och syster och vän sparar i hop pengar och åker till Paris. Men av olika anledning hamnar dom i Monte carlo.. Jag tyckte den var helt okej :)
Killen i filmen som blir kär i Grace han är ju bara för söt :P Från och med nu ska jag bara tycka om mörkhåriga killar ;)
Gud så söt han är!!

Puss <3

Trött & hängig

Hej på er!
Idag har jag kännt mig små hängig och trött! Mina farbröder kom eftermiddags, så vi har suttit och spelat några runder poker. Så klart så vann jag inte :/ Men om en stund blir det en mugg varm choklad och en film. Sittter i min onepiece men fryser lite ändå, så får dra filten över mig.
Puss <3

Försöker lära mig en barnvisa på gitarr!

Tjenare tjenare! Är ni vakna? Jag har inte gått o lagt mig i allfall :) Men ska väldigt snart!  Sitter o för söker lära mig Broder jakob på gitarr! Provade blinka lilla stjärna, men där var 2 ackord som jag inte riktigt kunde. Så satsar på att lära mig broder jakob bara fingrarna som ska flytta sig snabbare :) Men i morgon går det kanske bättre om man är lite piggare och övat lite mer än 10 min :)

Broder Jakob

(Barnvisa)

g d7 ackord diagram

G
Broder Jakob, Broder Jakob
D7    G   D7    G
sover du, sover du?
D           G
Hör du inte klockan,
D           G
Hör du inte klockan,
D7        G     D7        G 
ding ding dong, ding ding dong.

Puss o godnatt <3

One Tree Hill Season 9

One tree hill season 9 börjar den 11 Januari! I USA :( Lite tråkigt. Dröjer ju länge innan serien kommer till sverige.. Så då får man ta nöd lösningar försöka hitta en site som sänder dom.. Eller ladda ner dom :) Lucas kommer tillbaka för ett avsnitt eller så.. Vår söta Lucas :P  Tråkigt att det är sista säsongen, får njuta så länge den varar!

Kolla trailer!! Lucas är lång hårig igen... Tycker att han passar bättre i den korta frillan med ruffs :P
Puss <3

Ute ur duschen!

Har precis kommit ur duschen och hoppat i min sköna onepiece!
I måndags beställde jag One tree hill säsong 8 och en gitarr bok! Så i dag kom min efterlängtade One tree hill box :P För om jag minns rätt så stängde dom ner den americanska siten som jag kollade på..  Så missade nog större delen av det resterande! Blir kanske sätta sig ner och börja kolla några avsnitt i morgon :)
Puss <3

Film on tv4!

Nu börjar 27 Dresses på tv4! Det blir att kolla på den! Har filmen men har aldrig fått tummarna ur röven att sätta mig ner o kolla på den! Så det får bli nu istället :)
Puss så länge <3

Köpt gitarrställ till min nya gitarr!

Somnade vid 4:00 någon gång i natt och vaknade vid 10:35 idag! Var ganska pigg. Så sprang ner kolla när vi skulle på middag hos Erna & Leif och då kommer mamma också upp så det blev att sätta på kaffe till dom, sen satt vi oss o käka frukost. Vi skulle va på middag 15:00 så det var duschen för vissa och jag gick o kläde på mig och gick o slöade tills vi skulle åka. På vägen till bjärred åkte vi inom nova, jag skulle köpa raketer och gitarrställ! Så man slipper ha den ståendes mot en väg eller liggandes på bordet.  När vi kom till Erna så var kusin och kusinbarn där, så vi käkade god middag! Stek, potatis och sås, Mums va gott!!! Sen blev de risalamalta och saftsås till efterätt. Men ska jag va ärlig tyckte jag att grannens  hemma gjorda saftsås och risalamalta var godare som jag åt på julafton :) Efter all mat satt vi oss i stora rummet o började på gottebordet isället :) och kollade på shrek 3 tror jag det var :/
Gitarr och gitarrställ!
När jag kom hem eftermiddagen satt jag upp mitt nya gitarrställ :) Och satt o förskte lära mig lite akord och vad  akorden heter.. Man lärde sig ju något nytt akord sen va dom heter det minns jag ju inte.. haha.. bra man vet va man ska spela xD Så det är typ vad jag gjort idag :)
Puss <3

Fastnat för!

Läste precis en väns blogg och nu har jag fastnat för denna låten med Safura som var med i Eurovision Song Contest 2010!
Mysig video! Har bara hört låten innan, aödrig sett videon förens nu!
Puss <3

JUL AFTON!

God fortsättning på er!
Igår vaknade jag redan 6:30 och kunde inte somna om. Låg o vände o vred mig hela morgonen! Vid 9:00 kom pappa upp med min strumpklappen. Jag låsades att jag sov men som sagt hade varit vaken tag då.. Vid 10:00 orkade jag inte ligga o rulla runder längre så jag gick upp och käka frukost och la ner alla julklappar under granen.  Vid middag körde pappa o hämtade P, brosan i malmö och senare kom även den andra brosan med familj o bytade lite julklappar. Hade inte förväntat mig att få något från dom för vi har inte bytat julklappar på något år. Men fick ett par adidas byxor och en puma keps.. Så det blir att ha dom när jag tränar :) Sen lagom när kalle anka började satt vi oss att käka! Vi var trött på den traditionella julmaten, så vi bestämde oss för att äta tre rätters i stället.
  • Gratinerad hummer och sparris pannacotta
  • Oxfile, potatisgratäng och grönpepparsås
  • Vanilj pannacotta med hallonsås
Det var mycket godare än julmaten, äter bara julskinkan, köttbullar o potatis på julbordet ändå.. Så jag var nöjd :)
Vi var lagom färdiga till kalle anka skulle vissa den nya filmen som skulle komma under 2012. Efter kalle började vi att dela ut julklapparna.
Detta fick jag! Byxorna är inte med som jag fick av brosan!
Mina julklappar!
  • Gitarr
  • Gitarrstämmare
  • Trosor
  • Toffifee
  • Presentkort på Entré
  • Puma keps
  • Adidas byxor
  • Glass maskin
  • Paradis ask
  • Sopskyffel hahaha
Så jag blev skit glad för mina julklappar! Bara en sak som jag inte fick som jag önskade mig (One tree hill box 8) så den får jag köpa själv.. :)
P. Brosan fick kontroll till sitt wii av mig, så vi gick upp o spelade lite mario kart och passade på att prova kontrollen. När pappa körde brosan hem, så gick jag till lille Peter! Tog med min gitarr och stämmaren så han kunde hjälpa mig att stäma gitarren. Man måste ju stäma den ofta när gitarren/strängarna är nya. Han stämde den 4-5 gånger under kvällen när jag var där. Och så  visade han mig hur gitarrstämmaren fungerarde, så jag själv kan stäma den.. Så jag slipper gå till han o få stämt den stup i kvarten. Vid kvart över elva åkte vi till kyrkan på gudstjänst som började halv tolv. Tog nattvarden oxå!  Var ju ända sen man gick o konfirmerade sig som man gick på gudtjänst och tog nattvarden. Sen åkte vi hem o kollade film och käkade julgodis, nötter och kakor som Peter bakat. Så det var mycket lyckad julafton! Klart hade ju varit roligt om syrran med familj också var här men får vänta till nästa år då kommer dom väl förmodligen och med en ny familje medlem :)
Puss <3

GOD JUL!


Dom tre låtarna jag lyssnar mest på just nu!


Hos Sandra!

Tjenare!
Idag har jag varit hemma hos Sandra! Hon kom hem från SB, USA i tisdags kväll. Så idag blev det dags att träffas :) Vi bytade julklappar, Sandra kom ihåg vad jag sa i somras att jag skulle vilja ha o det var surfarshorts. Så det var en av klapparna jag fick, sen fick jag en chimpans mugg, USA t-shirt och en stor USA flagga.. Blev skit glad för mina julklappar :) Tack än en gång Sandra!!  Jag hade med mig en choklad kartong till hennes familj och jag deras hemma lagade müsli.
Flaggan är typ dubbelt så stor! Fick ett hemma gjort kort som Sandra har gjort :)
Hon har talang den där rumpnissen :)
På kvällen åkte jag, Sandra och Linus till ica kvantum i Eslöv o handla lite, bland annat en kokosnöt. När vi kommit in och fått fatt i en kokosnöt så ska Linus skoja lite med mig och har kokosnöten ovanför mitt  huvud  och råkar tappa den rakt ner i mitt huvud.. Så blev en bula rikare :)
När vi kom hem bjöd Sandra på pina colada mycket god smakade inte så mycket sprit precis som jag vill ha det :) Vid 23:00 åkte jag hem så Sandra kunde gå och sova hon var fortfarande ganska jetlagd :) Så det var en trevlig dag med familjen Öhman :)
Puss <3

Sista julklappen inhandlad :)

Goddagens!
I eftermiddags åkte vi till center syd jag skulle hitta min sista julklapp och mamma o pappa skulle köpa en julagran!  Jag har fått tips om vad jag kan köpa till denna person så det blev vad båda tipsade om :) Sen köpte jag lite en tröja och 3 trosor till mig själv också..
På vägen hem så ringde syrran från götet, och sa att dom hade hämtat lådan med julklappar som vi skickat! Jag hade köpt bland annat en silvrig paljett kläning till Alicia så när hon öppna paketet fick hon pröva kläningen och sen ville hon inte ta den av sig! Är det ett tecken på att hon gilla den eller? Tror det iallafall :) Sen fick hon nicke nyfiken film och två böcker :)
Har jag precis duschat, så nu sitter man här och lyssnar på musik och kollar facebook!
Puss <3

Farbror fylla 50 år!

Godkväll på er! Igår kväll var jag på 50 års kalas hos min farbror Pontus! Blev lite smörgåstårta och någon sorts kaka efteråt med sylt o grädde. Smörgåstårtan var inte så jätte god, mammas är ju mycket godare men gick att äta. Så vi var inte där ifrån förens halv tolv på kvällen, pappa erbjöd sig att vi kunde köra ett par hem, för det var inte så jätte stor omväg. Damen var suratanten, när vi skulle åka ville hon inte åka hem :/ Hon ville väl säkert stanna o dricka mer vin, hon var lite rund under sullorna xD Så vi var hemma vid 00:30 typ.. Men var trevligt att träffa dom alla.. Farbröderna och deras fruar. Och kul att träffa kusinerna Sofie och Sara, var ju ända sen dom tog studenten föra året.
Puss <3

Abduction

Kollade precis på Abduction! Den var sjukt bra, tycker jag iaf :) Taylor är ju så riktigt najs riktigt söt o go! Blev lite förvånad att svensken Michael Nyqvist oxå var med i denna filmen. Har gått och längtat efter att få se filmen nu ända sen sommras när jag såg att den skulle komma :)
Puss<3

Fredag med julklapps inslagning!

Godkväll på er! Idag när pappa kom hem från jobb, åkte jag och mamma till hörby för o handla lite! Jag hittade några små julklappar! Kännade 45 spänn på Netto i dag, köpte två lika danna julklappar men hon i kassan hade bara tagit betalt för en :) Så det var 45 spänn rikare :) Hittade julklappspapper inne på netto med Blixten Mcqueen och nalle phu på så blir att slå in Bastians pressent i det med blixten mcqueen, han är helt såld på blixten mcqueen och bärgarn så blir han lite glad iaf och sen blir det pappret med nalle phu till Alicia :) När vi kom hem satt jag mig ner och slog in lite julklappar. Köpte en karda som man borstar hundar med! När jag prova borsten på PleXus så var där lite hår som trilla av när jag borsta Molly så var hela borsten full :) Så blir ut & handla dom sista klapparna på måndag när vi får pengar. Och in på jobb och lägga mina timmar! Så jag får några hundringar efter jul :)




Puss <3

Humor!

Tjenare! I morse/middags när jag gick upp så kom Mats med bullar :P Så det var riktigt mumsigt, lagom när vi var klara så kom pappa hem.
  • Har ni hört denna vitsen! Det var två kukar som skulle gå på bio, då den ene säger hoppas det inte är en erotiskt film för jag vill inte stå!! Hahaha..
Kul va :)
Puss <3

Julen närmar sig!

Tjenare! Dagen har varit allmänt tråkig. Betalt räkningarna, man sitter varje månad o väntar in i det sista att betala in räkningarna..I hopp att dom ska vara betalda nästa gång man tittar på dom.. :)
Nu börjar det ju närma sig julafton :/ Och jag har inte köpt några julklappar än, så får bli ut o shopa snart :) Är typ 7-9 julklappar som ska hittas! Det är roligast att shopa julklappar till barnen för dom är lätta att köpa till om man bara kan bestäma sig för vad man ska köpa :) Pappa är också enkel han tar lixom vad han får. Han önskar sig alltid det vanliga som pappor önskar sig, kalsonger, strumpor eller standarn 7 rätt på hästarna eller lotto xD
Min önskelista är ganska kort i år!
  • Gitarr
  • Pengar
  • One tree hill box 8
  • Presentkort på center syd eller entré



Puss <3

Söndag!!

I morse hade jag ställt klockan på 10:00 i med vi skulle på kalas, men låg o drog mig till 11:00! Blev upp och äta frukost, när jag satt o käka frukost sa jag att får snabba mig att duscha för om en timme måste vi åka! Mamma bara nej vi ska inte va där förens 15:00 men jag hade för mig 14:00. Så moster hade sagt till mamma att det var 15:00. Så jag ringde ju o hörde vilken tid det var o klart det var klockan 14:00. Så vi fick bråttom! Även moster som stod och gjorde bryttbröd till kalaset, fick lite fart :) Som det kan gå en kall söndag i december :) Nu sitter man här i soffan o kollar lite tv, fryser lite grann fast jag sitter i min onepiece.. Så nu blir det nog se om man kan hitta en film att kolla på och sen mysa lite med en filt :)
Puss <3

Robin vs Amanda, Sverige-danmark

Nu sätter jag mig upp i soffan och värmer upp för sista idol final.. Nu är ju frågan vem som ska vinna? Jag vet ju redan vem jag vill och tror ska vinna (Robin). Vad tycker ni?? Blir att flippa mellan tv4 och tv4 sport, dom har ju lagt sverige-danmark i handboll oxå samma tid.. :S Så jäkla drygt när man brukar följa sverige i handboll och man tvingas missa det :( Men hoppas ju verkligen att sverige tar danmark i kväll..
Puss <3

Gunonepiece

Mot mina principer att vissa hel kropps bilder!! Gör det bara för o vissa den sköna onepiecen!

Yahoo fick en biobiljet idag!

Jag var med och svara på lite frågor på "Mr Deal" s facebook! Men sen så klydda det så det såg inte ut som man skickat iväg svaren. Så jag skett på det.. Men sen hittade jag en biobiljett i brevlådan idag :) Har varit med o svarat och på såna här grejer innan då dom lovat att man ska få grejer eller biobiljetter, men aldrig fått det.. Så trodde detta skulle bli precis som alla andra gånger.
Puss <3

Soffa+Onepiece+Film = Myssssssssss

Tjenare! Idag har pappa hämtat min ny tillverkade Gunonepiece! Det var den jag fick i födelsedags present, av kusinerna och moster. Så den är super najs :) Hände en lite olycka innan bara :/ Skulle ta upp en kniv som jag tappa på golvet, så det slets upp en bit i röva typ 1cm.. Men jag älskar den ändå :P
Nu har jag precis duschat och hoppat i min Gunonepiece. Så nu blir det lägga sig i soffan och kolla en film :) Får se vad jag hittar för någon :)
Puss o Kram <3

Falsksång!

Godmiddag!
Har käkat frukost och sen suttit vid datorn nu ett tag! Hitta detta klipp på Beyonce när hon sjunger "If i were a boy" live. Det låter inte Riktigt så bra som det brukar.. Så även en storstjärna kan låta som en klämd gris..
Lyssna o njut, försök iallafall xD


Inbrott på jobb!

Usch.. det här har varit en trött eftermiddag/kväll! Har frysigt ända sen jag kom hem i eftermiddags. Gick o tog en VARM dusch och hoppade sen i tjocktröja och underställs byxor + vanliga mjukis byxor ovan på. Men nu i skrivande stund så börjar man bli varm, så blir snart att klä av sig igen :P
Fick reda på idag på jobb att vi hade haft inbrott efter julskyltningen den 27/12.. Dom hade tagit alla pengarna (30,000 kr) och min kollegas glasögon. Blir så jäkla arg, att folk inte kan skiljas på vad som är ditt och mitt... MEN.... Det sjukaste är att dom gått in med NYCKEL, kunde koden till larmet och visste var kassanycklen fans. Så det ser ju ut lite som att det är någon på jobb som är tjuven :S I med att dom kunde koden och visste var kassaskåps nycklen var gömd. Så nu är alla på jobb misstänkta tillsmotsatt bevisats. Hoppas dom får fast den/dom som gjort det! Kan inte förstå hur man kan riskera att hamna i fängelse för 30.000.. SANNINGEN KOMMER ALLTID FRAM, FÖR ELLER SENARE. Bara hoppas att där är någon som försäger sig, så dom åker fast.

Puss <3



2 Advent!

Fick för mig idag att rensa i mitt nattduksborde, fick slängt en massa kvitto o annat skräp. Så nu är där också tomt o fint :) Ska rensa lite till i lådorna i morgon efter jobb, om jag orkar.. Som sagt, så blir det jobb i morgon! Carola sms á o frågade om jag kunde jobba för henne. Efter som jag gått o lagt mig sent och gått upp sent dom senaste två dagarna, så ska bli kul om man kan sova innan det är dags att gå upp igen :)  Får bli sängen ganska snart så får man läsa lite skvaller, så man kan bli trött ;)
Puss <3

Skön fredagkväll :)

Igår var mamma & pappa på julmiddag hos någon boul vänner. Så då passade jag på att städa klart mitt rum, pausa när det var dags för idol men sen fortsattes det med storstädning på rummet :) Blev lagon färdig vid 2:00, så då var det bara att slänga sig i duschen. Hade lagt i mitt nya chrismas påslakan, finns ju inget skönare än att lägga sig ny duschad i en ren bäddad säng.. Första gången på 100 år känns det som att jag hade vita (creám) färgade lakan i sängen. Återstår att se hur länge dom får va vita :) Mamma o pappa tyckte att jag kunde väl vänta att duscha tills i morgon (idag), klockan var ju så mycket?! Men då hade ju inte sängen varit ren bäddad längre ;) Så kom i säng vi 4:00! Precis när jag lagt mig så kom jag på måste släcka julstjärnan, sen när jag lagt mig igen och släckt ljuset så låter det i musfällan så det var bara upp o ställa in musen på toa. Sen kunde jag äntligen somna :)
Tycker denna bilden är så söt på alla valparna!
Puss <3

Justin Bieber vs Mariah Carey Premiär


1 December

Glad 1 december! Idag gick jag ur sängen så riktigt sent :S Så det är pinsamt. Så idag har jag äntligen börjat städa mitt rum :) Allt är mer organiserat nu, så ska bara bära ner tvätt o damsuga o lite sånt sen är det klart :) Damsuger i morgon sen ska jag tvätta mitt nya påslakan och lakan innan jag bäddar rent i sängen :) Får se om vi ska ner till byn i morgon så jag kan panta min säck med pant flaskor/burkar så man blir av med dom.
Puss <3

RSS 2.0