Fan va kallt det varit idag!!

Halloj! Idag hade jag planerat att städa mitt rum och göra jul fint! :/ Men blev inte så, gick bort till Lpeter istället och hjälpte han upp med med lite belysning till :) Så har varit ute halva dagen idag och kallt har det varit :S Trodde inte det skulle bli så jäkla kallt så jag skett i att ta på mig understället, ångrade mig ganska snabbt.. Men vi gick in en stund för att käka middag sen var det ut i mörkret och fixa mer med lyssena.. Dom har så mycket julbelysning varje år, men fy va fint det blir! Dom har fått idén från USA. Ska vissa er när allt är uppsatt ska göra ett litet videoinlägg :)
Men imorgon får jag se om man får gjort vad man skulle göra idag i morgon istället :) Längtar ju efter att få lite juligt på rummet :)
Bjuder på lite bilder på Göte! Sista valpen av sista kullen :)
Puss o Kram <3

Gigantiskt diskberg

Tjenare! Idag skulle mamma & pappa hjälpa Peter, så jag stanna hemma. Mamma säger bara ja då tar du hand om diskbänken? Jag bara ja det får jag väl göra.. Men hade verkligen ingen lust, var gigantiskt berg med disk.. Så  det var bara in med allt som gick i diskmaskinen sen stå o diska upp allt annat för hand..Sen ringde Lpeter o fråga om jag inte kunde komma över ett tag, så efter disken så gick jag ditt o hjäpte han upp med lite belysning. Han skulle spela saxophone så jag hängde med och gick lite på ÖoB tills han var klar. Skulle handla jul stjärnor på fot men alla hade tagit slut i helgen :/ Så jäkla typiskt asså...  På vägen hem så skulle jag ta något o käka i thai vagnen men käkade hemma hos Lpeter istället. Så jag har hängt där hemma hela kvällen och snackat lite shit o umgås. Men snart blir det sängen, ska försöka att inte sova till middag i morgon. Och komma igång att storstäda mitt rum och o få upp mina nya gardiner och bytta lakan och påslakan i sängen :)
Godnatt! Puss <3

Mitt kalas är färdigt för detta året!

Nu är kalaset över för detta året. Det blev trevligt folk och sen blev det taco och kyckling paj, var riktigt gott. Fick va jag hade önskat mig också. Blev en Gun onepiece som blir syd efter mina mått och pengar som jag lägger undan till körkort och trisslotter med 75 kroners vinst :) Sen vann jag ju 25 kroner på en av trisslotterna jag fick av mamma & pappa oxå, så det blir 100 riksdaler :) Så får vi se om man vunnit något på lotto också, hade suttit fint med några tusen eller miljoner :) Så har haft super trevlig och lyckat kalas! Får man se om äldsta bror med familj kommer i morgon eller på måndag eller inte alls kanske?! Så STORT tack till alla som kom o firade mig idag :)
Puss <3

Shopping och Idol 2011!

Hej på er!
Idag så har det blivit lite städning i med det är kalajs i morgon! Känns skit drygt att man ALLTID kommer igång med städningen typ dagen innan :S Så jäkla drygt när man är mitt uppe i städningen så tyckte mamma & pappa att vi skulle åka o handla. Då blev det bara att sätta sig ner o kolla vad som skulle handlas en MASSA.. hela kalajset blev väl kring 1000 lappen. Ska bli kul o se i morgon hur mycket mat där bli kvar, mamma o pappa tror att all mat ska gå åt, det tror inte jag.. Vi ska göra en brasspanna med kyckling paj och 4 taco pajer till 13 personer... hmm.. Gunsan tyckte oxå att det lät ganska mycket. Men pappa o mamma blev lite kinkiga så tänkte får väl göra som vi sa från början med alla dessa pajer. Blir iallafall billig och god efterrätt :) wienetta glass bigpack  20 kr :) en vanlig normal stor kostar nog kring 30-35 kroner tror jag nere på ica i byn. Sen körde vi o käka på gamla moussandras i hörby, riktigt gott. Efter käket blev det hem o packa upp alla kassar med mat  och sen fortsätta med städningen för min del.
20:00 Började Idol 2011!  Det var i malmö arena så skönt att ha våra skåningar på hemmaplan :)
Men jag tyckte att Amanda skulle åkt, för Molly är mycket bättre. Sen fattar jag mig inte på BARD han hackar o gnäller på Robin alltid. Fast om så Robin skulle vara riktigt bra, så tror jag inte bard skulle erkänna att Robin är bra när han kritiserat han igenom hela idol.. Så ut med BARD!!!
Här är mina favoriter i kväll iallafall!

Men nu blir det sängen! I morgon är det upp o fixa med maten och dra över med snabbeldraken :)
Puss <3

Två nya favorite låtar :)

Dessa två låtarna lyssnade jag på hemma hos Peter, för någon timme sen!
Först 3 Doors down!

Och sen The lonely island feat Justin Timberlake!
I <3 them :)

DET ÄR MIN FÖDELSEDAG!!

Vad är det för dag idag?! Jo det är ju min FÖDELSEDAG! Hurra på mig :) När pappa kom hem från jobb i dag så fick jag pressent :P Fick ju påslakan set för typ föra veckan men i fick även ett kuvär med 4 triss men vinst på 25 kr och en lotto lapp tills lördag :) Så håller tummarna för att där kan vara en STOR vinst :) Då blir där till körkort :) JIPPI!!
Ja då är denna födelsedag snart över.. :/ Då är det bara 365 dagar till man blir 25 år :) Har fått många gratulationer på facebook, det är trevligt med folk som tänke på en :)
Puss o Kram <3

worktime!

Tjenare! I kväll har man suttit o njutit att ha igång internet igen och sen har man kollat lite på tv och slappat. Fick sms för en stund sen, frågan om jag kunde jobba i morgon?! O jag har ju inget annat för mig direkt, så det blir upp TIDIGT i morgon.. Blir att gå upp vid 04:20 så kan man ligga o dra sig i tio minuter, sen börjar jag jobba vid 06:15.
Nu blir det att stänga ner här och sen springa ner o ta en kvällsmacka innan man går o lägger sig.
Godnatt!!!¨

Puss <3

Godmiddag! Både i förgår och igår var vårt...

Godmiddag! Både i förgår och igår var vårt internet nere! Så var lite abstinens :S Så jag låg o läste teori hela dagen. Mamma och pappa var bort någin timme på kvällen, så det blev några tysta och sköna timmar med lugn o ro att läsa i :) Men nu är jag på bussen in till Eslöv ska in o fixa en grej och sen blir det träning.. Återigen har jag ju inte tränat på någon vecka så får ta tag i det igen nu.. Puss <3


Dumlekakor vs Idol2011

Godkväll på er! Igår hittade jag ett recept på dumlekakor dom såg riktigt goda ut! Så tänkte att jag kunde göra såna till mitt kalas nästa helg. Så jag bestämde mig för att prova göra dom idag, både jag och pappa tyckte dom var goda men inte mycket till kaka var mer som godis. Så får se om jag bakar någon annan kaka  eller det blir köbbekakor eller kanske glasstårta :/ Vi får se vad det blir :)
Den senaste bilden är slut resultatet :)
Nu ikväll har det blivit idol och smultrondricka! Vad tyckte ni om att Amanda P åkte ut?! Jag tyckte det var absolute rätt.. Förstår mig inte på juryn i bland dom sågar Robin men hylla Amanda P s sista låt :S Tyckte inte hon gjorde någon av sina låtar va bra.. Hoppas att Robin och Molly står i final! Och skulle Robin vinna IDOL2011 så skulle Bard blir så jävla sur, så då blir det nog en jävla massa skit snack.  Men iaf nu blir det film sen sängen..
Puss <3

Du är en ängel bland oss!!

I dag är det tre år sen du lämnade oss alla i sorg! Vi hade inte träffats så mycket den senaste tiden, men tanken att aldrig mer få träffa dig och få krama om dig gör mig så ledsen. Hade många roliga minnen, som alltid kommer förbli minnen.
November rain som dom spelade på din begravning, låten av ditt favorit band. Tänker på dig varje gång jag hör låten..
Du är mycket saknad av oss alla! Tycker det är tråkigt att du inte får se din söta dotter växa upp.. Du är nu mer en ängel i bland oss som vi inte hör men kanske ser.
Vila i frid Mange <3

Het tips! "Cards and things"

Tänkte tipsa!
Om ni gillar fina handgjorda kort så är denna sidan verkligen för er! Bara att klicka på någon av bilderna så kommer ni till hemsidan.
Här kommer några bilder från "Cards and things" hemsida.
Jag tycker dom är jätte fina! Vad tycker ni?? Komentera gärna :)

The day we waited for ever, is coming soon :)

Idag har jag leggat läst lite teori och vägmärke. Det är kul att läsa, en del grejer är ju ganska logiska. Men undrar lite hur f*n man ska få in det i huvet allt samma. Sen lite hur ska man läsa för att komma ihåg det bäst? Läsa igenom hela boken några gånger eller man ska läsa varje kapitel två gånger för att komma ihåg det? Komentera gärna vad ni tycker om ni har körkort!
Nu har jag käkat en kvällsmacka och en kopp thé, och hunnit med att ta en dusch. I morgon är ju dagen då det äntligen händer det man väntat på i typ en månad nu (TwiDay). Så det bär hem till Annica för att sedan åka tillsammans till bion och möta upp dom andra tjerna. Så ska slå bio rekord för min del i morgon.. Efter i morgon så har jag varit på bio fem gånger detta året :) Först Harry Potter i augusti och nu alla fyra twilight filmerna på en o samma dag. Ska bli sjukt spännande att se första delen av breaking dawn, men vet ju redan en del som kommer hända man har ju sett bilder och klipp från filmen så det ska bli skit kul och mysigt :)
Är ni team jakob eller team edward? Jag är TEAM JAKOB :)
Imorgon blir det upp o packa en lite väska med tandborste och sovtröja.. Så natti på er!

Puss <3

Om 2 dagar 16 timmar..

är det dags för twiday med tjejerna. Så hoppas nu som fan att vageln i ögat kan spricka snart så jag kan se normalt igen.. Vill ju kunna se filmerna med två ögon ju. Hela ögat var ju svullet innan men nu är det oxå svullet men vageln är som en kula. Tycker det ser skit skumt ut, men doktorn sa att den skulle försvinna när den var mogen. Får väl se tisdag så har jag haft skitet i 2 veckor.. Men nu ska jag sova, så peace out <3

Goddagens!

Idag har man hunnit med att tvätta 2 maskiner tvätt och börjat läsa lite teori fått/lånat bökerna av Peter. Tänkte att jag som inte lär mig så jävla snabbt och är ganska trög när det gäller att lära sig. Så tänkte att man kunde lika bra börja plugga lite teori nu så kanske man kan en del när man väl skriver in sig på körskolan..
I middags var jag med pappa i byn o hämtade ut mitt paket från jotex. Med mina gardiner pch påslakan o lite sånt :) Så det blir att stor städa rummet någon dag sen och fixa lite julfint :) Blir en lördags film snart vet inte riktigt vilken än återstår o se vilken det blir  :)
Puss <3

Grattis pappa!!

Tjena! I dag fyllde min pappa 64 år. I eftermiddagen kom Ove och Monika o gratta, så då käka vi rimbo bullar och sen var det någon annan go kaka som pappa bakat. Av mig fick pappa en lottorad, hästalapp och 2 trisslotter som där inte var vinst på :( Få hoppas han har mer tur med lotton och hästalappen :) Vi tyckte att Jim och Helen sa att dom skulle komma men dom kom aldrig.. Så då käkade vi äta upp kakorna själv..
Puss <3

Varit hos läkarn!

Halloj! I eftermiddags var jag hos doktorn, fick kollat örat. Det var inte öroninflamation som jag trodde först, det var något i örongångarna som hade sprukit så jag fick salva o spruta ner i några dagar. Så för hoppningsvis  så försvinner det onda om några dagar. Så salva i både ögat o örat några dagar..   Och så har jag fixat klart pappas present.
Puss <3

Tröööööttttttt

Usch.. nu är jag riktigt trött! Har inte sovit på hela natten och sen jobbade man idag, så är sjukt trött. Har fått ont i mitt öra så i morgon blir det ringa efter en tid till vårdcentralen och kolla upp örat.. Ska snart kolla på waterwörld sen blir det sängen.. Så god natt..

MTV EMA BELFAST

Justin Bieber

and

Hayden Panettiere

Nu sitter jag kollar på EMA´S 2011 på MTV. Justin Bieber vann Best of pop och även Best male.
He´s so fucking cute <3
Blir att gå lägga sig i tid idag för 6:15 checkar man i på jobb i morgon.. Har inte jobbat nu på lite mer än en månad så får hoppas att det blir någon mer dag denna månaden :) Ska bli trevligt att träffa kollegerna iallafall :)
Får springa in på apoteket på frullen i morn. Skulle ju finnas salva för vaglar, så nu ska fanskapet bort!!
Puss <3

NAMNINSAMLING

En liten kille, Hugo, på 8 månader i Karlskrona, har fått sjukdomen EB vilket ger blåsor på kroppen och han kommer att avlida utan hjälp. Han behöver en benmärgstransplantation och de utförs endast i USA. Sverige skickar inte familjen till USA eller tar hit en läkare som kan utföra ingreppet. Massvis har nu gått med i en namninsamling för att försöka hjälpa Hugo. Namninsamlingen hittar ni HÄR

60 årsfest!

35 Åringen vs 60 Åringen :)
Då har man varit på 60-års fest idag! Det har varit riktigt skoj med en massa trevliga människor och god mat :) Vi hade lagt ihop så att Wester och en vän fick åka till reykjavik (Island), han har önskat att få åka ditt i flera år men det har aldrig blivit av. Så nu ska han äntligen få åka ISLAND :) Sen blev det 2 x vi gratulerar, Wester blev 60 och syrran blev 35 :) Så nu är man hemma och njuter av dom 2 dagar som varit, har varit kul att ha syrran med familj nere..
Min favorite tjej <3
Puss o godnatt <3

Festen!

Det har varit en super dag idag! Syrran blev överaskad och fick en massa packeter :) Det kom mer o mer folk hela tiden syrran bara kommer det mer folk :) JAPP!! Vi hade bjudit in syrrans bästa kompis med familj! Syrran blev jätte glad, hon kunde nog inte gissa att dom var inbjudna.. Och sen blev det lika dant när Wester kom, hon blev riktigt glad.. Hon som trodde hon skulle överaska Wester på hans 60 -års fest :) hihi.. Så det har varit skit kul idag :) Ni får lite bilder från kvällen, inte dom bästa men OK iaf. Svårt att få någon bra bild på syrran men ska göra nytt försök i morgon.. :)
Puss <3

Överrasknings fest!!

Goddagens på er!

I kväll ska vi ha en överraskningsfest för min syster! Hennes sambo har lurat ner henne hitt till skåne! Hon tror att hon ska på middag hos vår moster men i själva verket ska hon på sin egen överaskningsfest. Hon fyller 35 år i morgon men så fyller öven våra kusiners pappa 60 år. Så det blev att vi fick ha festen idag i stället :) Nu är presenten inlindad och pajerna är klara och öl fixad då ska vi bara fixa vinet också. Men nu måste jag gå o göra mig i ordning för vi ska snart åka.. En sak till det roliga är att Linda tror hon ska överasska Wester (kusinernas pappa) i morgon på hans 60 års fest, men själva verket är det hon själv som blir ÖVERASSKAD!! Fan va detta ska bli KUUUL.



Puss <3

Huskurer för vaglar i ögat!

Har nyss googlat vaglar! Kom in på en sida med några tips hur man skulle göra på bästa sätt för att få bort en vagel i ögat!
Tex: Hålla guld mot vaglen - Det känns lite som på hitt enligt mig..
* Tvätta vaglen med så varmt vatten som möjligt - Det skulle få vaglen att mogna snabbare!?
* Salva från apoteket
* Eller om den inte försvunit på ett tag så får man operera bort den :S

Men får hoppas att den försvinner av sig själv snart.. Ser ju förjävligt ut!! Men nu ska jag sova o försöka villa ögat så får jag pröva lite huskurer i morgon..
Puss <3

X factor

Hellooo!!  När jag kollade mig i speglen i morse ser jag att mitt öga har svullnat upp. Har en vagel i ögonlocket, skit störigt! Så får hoppas det går över i helgen för är ju 60 årsfest på lördag, annars får man gå med solbrillor.. Men har det inte blivit bättre till måndag så får jag gå till doktorn. Får bli att kolla örat också då kommer blod när jag topsar örat.
Blev lät middag idag köpte soppa och knäckebrö till. Riktigt mumsigt :) Och snart blir der X factor :) Denna killen (Frankie Cocozz) har inte den bästa rösten men hans audition är lite rolig Watch here!

Puss <3

Fundering på klippning!

Har funderat lite om man kanske ska klippa sig var ju ett tag sen sist.. Kanske klippa lugg denna gången var många år sen jag hade det sist. Eller nåt annat kanske.. Kom på nu att kanske klippa sig hos Petronella och säga att hon får klippa mig hur hon vill bara det inte blir kort :)  Får tänka på det lite :P  Men nu ska jag sova..

Denna frisyren var skit snygg/cool men hade inte passat mig..

RSS 2.0