Melodifestivalens top3

Melodifestivalens 2012 Top3!


1. Loreen - Euphoria


2. Danny - Amazing


3. Lisa Miskovsky - Why Start A Fire

Så här vill/tror jag att det kommer avslutas i finalen. Så läng Loreen vinner så  kan man skita i resten :) Tycker att det är ganska enkelt att utse vinnaren i år, för har inte varit så många riktigt bra i år.  Men nu återstår det bara att se om min top 3 håller eller den crachar helt :P
Vilken är er top 3 i år??

♥ Puss ♥

60 års fest!!

Tja!
Mammas 60 -årskalas i går var trevligt! Träffade en del släktingar som man inte träffar så ofta annars. Och maten var helt kanon. Vi trodde inte riktigt att potatissalladen skulle räcka men det gjorde den och blev mycket över oxå, så nu blir det äta samma mat i en vecka :) Trevligt att Gongo och Wester o dom andra stannade ända till 23:30 :) Mamma blev glad för sina fotöljer hon fick iallafall! Lite surt att dom som höll i presenten frågade alla andra om dom ville va med o lägga men fråga varken mig eller Peter om vi ville va med o lägga till presenten :/

Nu i kväll så fick jag trevligt besök av Felicia.. Så vi satt o snacka skit ett tag innan hon skulle hem till Peter igen. Kul med besök händer inte allt för ofta :)
♥Puss ♥

Fixat o donat hela dagen!

Tjenare!
Idag har man varit igång stort sett hela dagen dammsugat, tvättat golv, möblerat med bord. Nu är det bara toaletten som ska städas i morn sen är städningen helt klar. Så i morgon blir det gå upp ca:9:00 o käka frukost och sen börja göra salladen och sen fixa med et andra.. Ska gå o lägga mig nu så jag kommer upp i morgon..
♥ Puss  ♥

Vart jag mig än vänder så ser jag semlor!

Hej på er!
Igår jobbade jag. Vi hade beställt 1700 st semlor, så det gick en jäkla massa semlor :) Men när jag slutade så hade vi ca: 250 stycken kvar. Mamma ringde på eftermiddagen o  sa att Mats och Richard skulle komma så om jag kunde ta med mig några semlor hem. Så ställer mig o ska packa dom jag ska med hem, kommer min kollega o stoppar ner några extra. Försökte hålla mig hela dagen ifrån att äta någon och min ena kollega försökte intala mig att det är JÄTTE ÄCKLIGT med semlor :) När jag slutade så tog jag med mig en 9 semlor till imed vi ända skulle kasta  resten.. Så min kompis o hanns familj fick vars en :) Så betämde mig för att ta GODIS dag igår istället så käkade 2 semlor och glas smultron dricka.
Riktigt gott :)
Drömde  när jag halv sov att jag skulle lämna ut semlor och sen var det något som gick fel, sen vaknar jag bara HALLÅ JAG ÄR JU HEMMA! Sen fortsatte det så typ 2 gånger, kändes skönt att man var hemma :) Efter fullrulle hela dagen.. Så när jag kom hem o vi spelat poker med Mats o Richard, så kolla jag lite BB sen gick jag o la mig..
♥  Puss  ♥

Frästelse nr1

Tjenare!
Nu har jag precis duschat och ska snart gå o lägga mig.. Ska upp och jobba i morgon, börjar 10:30 sen vete fan när jag slutar värsta fall blir det tills vi stänger. Det är ju fettisdagen i morgon, så vi ska va två i med det kan bli mycket folk, så då gäller det att hålla fingrarna i styr så man inte käkar några semlor.. Det är kul att man fått några timmar :) Men men nu ska jag glo lite på tv sen blir det sängen!
♥ Puss ♥

Whitney Houstons begravning!

Klockan 17:00 sänder dom Whitney Houstons begravning direkt sänt från Newark på tv7! Och i kväll 21:30 vissar dom Bodyguard på tv3. Jag ska se begravningen iallafall och sen får vi se om det även blir bodyguard ikväll.

Fredags filmen!

Nu har jag precis kollat klart på Captain america! Tyckte den var helt okej, men är nog en sån film jag bara kollar på en gång..

Min farbror (Mats) var här hemma idag och spelade lite poker och jag vann en igår och en idag. Så blev några tjugor + :) Går i svackor i mellan åt, just nu vinner jag någon varje gång vi spelar :) Nu blir det att gå och lägga sig, börjar bli ganska trött.. Så natti på er!
♥ Puss ♥

Underbar talang gör cover på Whitney Houston!

Såg att Andreas Carlsson hade lagt upp denna videon på sin blogg! På denna fantastiskt duktiga kille, sjukt duktig! Kul att sån stor artist kan inspirera ungdomar till att våga vissa sina talanger!
♥ Puss ♥

Happy Valentines Day!


Dagens frukost blev havregrynsgröt ned hal...

camera_effects-1 (MMS)

Dagens frukost blev havregrynsgröt ned hallon och mjölk.


Om jag lyckas skaffar jag dessa :)

HELLO!!
Har nu bestämt mig för att om jag lyckas gå ner 12 kilo till Juni månad så ska jag köpa såna här skor :P
Dom ska va riktigt sköna plus att det känns som man går barfota :) Så dom kommer bli perfekta för mig som inte tycker om att ha skor på mig på sommarn :) Wish me good luck!!
♥ Puss ♥

R.I.P Whitney Houston!

Idag har en av världens bästa sångerskor tragiskt lämnat oss! Hon var endast 48 år gammal, det är ju ingen ålder precis. Hon hade ju många år kvar att leva.  Det sägs att hon kanske har drunknat :/ Men Whitney har ju brukat droger i många år, hon själv säger ju att hon skulle ha slutat men tror inte hon har kommit ur det helt. Så kanske drogerna kan ha varit en orsak till hennes död.

Humor

Måste dela med mig av detta klippet, tycker det är skit roligt :)
Eller vad tycker ni??
Puss♥

Kniven mot strupen in Oxie

Tjenare på er!
Hur är läget med er? Här är det ganska bra förutom den ihärdiga förkylningen som vägrar släppa taget.. Hostan är ju bättre men är ju fortfarande snorig och stopp i näsan. Men förhoppningsvis så försvinner det snart igen. Idag har jag, mina föräldrar och mina farbröder spelat poker. Jag vann 1 av 2 idag :) har vunnit några dagar i rad nu så någon 100 lapp mer i plånboken :)
Sitter just nu och kollar på "Kniven mot strupen" på tv3. Dom vissar från min födelsedags ort Oxie i lilla skåne :) När man ser hur dom tillagar maten och hur det ser ut innan tillagningen så blir man ju äcklad.. Potatismoset på plankorna var ju redan förberätt så det var ju bara att ta ut från frysen innan det skulle in i ugnen. Och dom hemma gjorda hamburgarna var tillagade utan på men råa inuti riktigt.. Men nu ser det mycket bättre ut, får väl åka ditt någon gång o se om deras käk är ätbart ;)
♥ Puss ♥

Lördag hos moster!

Godkväll på er!
 Nu sitter man här vid mosters dator och kollar nyheter och facebook. Kollade på melodifestivalen för en stund sen, mina favoriter och dom ända rätta enligt mig gick till final. Att Torsten Flinck gick vidare till andra chansen var ju fruktansvärt! Han är så fruktandsvärds äcklig och han tror att han är bättre än andra.. Nej fy fan.. Men klart där ska vara såna kassa männsikor oxå med, så dom bästa enkelt kan gå vidare. Till melo käkade vi lite chips o godis. Moster passar Melwin och han hittade en kompis i Alf.. När vi kollar tv, säger Melle: Alf akta dig jag får inte plats.. Men där var mycket plats över till honom :) Så söt han är <3 Vid middagen ville han inte äta upp så jag tävla lite med han så att han skulle äta upp. Sa att han inte skulle hinna äta upp före mig, men det gjorde han givetvis :) 

Får se hur länge det tar innan man blir trött, så man kan gå in o lägga sig. Vill inte lägga mig innan jag är hyfsat trött, så jag somnar snabbt :) Så jag inte väcker Melle, som är min rumskamrat i natt :)

♥ Puss ♥


Kall fredag!

Tjenare!
Idag har den riktiga kylan kommit, hatar det! När det blir så här kallt så fryser en del av våra vatten rör. Kommer ner i tvättstugan och ska slänga in en maskin tvätt då jag ser att där inte finns något kallvatten :( Och jag som skulle duscha! Pappa kunde inte tinna upp rören och vet inte om han nu kunnat, hur länge det skulle hålla innan dom skulle frysa igen.. I morgon åker jag hem till min moster o sover där tills måndag för på söndag ska vi på kalajs :) Så duschar där hemma om vi inte får rätt på vattnen i morgon innan jag åker. Så det blir upp och packa en väska och dra till moster i bjärred i morn :) Så lär inte bli så mycket dator på två dagar :/ Men har ju mobilen så man kan kolla facebook iallafall :) Och sen kan man ju säker låna Gunsans dator lite :P
Imorgon börjar Melodifestivalen! Jag hoppas Looren går vidare till final iallafall och att Torsten Blink åker ut med huet före..
♥ Puss ♥

Extrem home make over vs Blind Side!

Igår kollade jag på några missade avsnitt av "Extrem home make over"! Om ni har sett filmen "Blind Side" med Sandra Bullock. Så vet ni kanske att den filmen är en sann historia?! Men iallafall den riktiga Michael Oher och Leigh Anne Tuohy var med som volontärer och hjälpte denna familj i extrem home make over, o få ett anpassat hus för deras behov.
Det här är dom riktiga Leigh Anne Tuohy och Michael Oher!



Och detta är skådespelarna Sandra Bullock och Quinton Aaron som spelar dom i filmen!
Att där finns såna vänliga och kärleksfulla människor som adopterar en tonåring som älskar han som sin egen.. UNDERBART!

♥ Puss ♥

Mys med Molly :)

Usch.. nu blir det sägen efter detta inlägg, ska upp och jobba tidigt imorgon. Ska jobba med den nya tjejen, eller nya o nya hon har ju varit i höör innan men byttade till oss i Eslöv istället. Men ska bli kul, har hört att hon ska va trevlig :)
Idag var jag och föräldrarna i Lund! Jag såg att dom hade sån gosig pläd som jag ville ha på rusta. Så jag har legat i min soffa med Molly på bröstet och den gosiga pläden över oss hela kvällen :) Mysigt med lite kärlek och värme när man är förkyld och fryser :)
Vill ha en USA pläd oxå :P  Så får se om man köper en sån lite längre fram :)
Puss o godnatt ♥

RSS 2.0