28var fjärdeår :)

Tjena hoppsan!

I dag har jag dammsugat lite och dukat o lite sånt.. För mamma fyller år den 28 var fjärde år, 29 annars skottåret :) Så vi hade lite vänner här och käkade och snackade o hade det trevligt.. Sen har jag bara suttit här o flippat runder på internet. :) Blir sängen om ett tag :0)


Pöss <3


Träffade Johanna Lascano på malmö entré :)

Tjena bloggen!

Fick tjattat på mamma och pappa att vi skulle köra till brosan på jobbet (Entré), så jag kunde hämta mina kläder. När vi kom till entré så såg vi melodifestivalen tältet i entrén så jag o mamma gick ditt o kollade. Då mötet man av Johanna Lascano ( Kitty Maria Santos i Andra avenyn) jag utbrister bara "Det är du från andra avenyn" Japp o så var det ju :) Hon gillade min OS mössa..  Hon frågade om vi ville vara med och tävla om en mobil? Så visst kunde vi det.  Vi fyllde i en blankett med frågor där var 1 fråga som vi inte kunde,  det var hur många telia butiker det finns i sverige?? Fick ledtråd inte mindre än 60 och inte mer än 100 :) så blev en gissnings fråga :) När vi skulle gå i från tältet såhade dom en tävling där man kunde vinna biljetter till festivalen i kväll. O jag räckte om min hand men var för kort så dom såg inte min hand :S Men men.. Sen gick vi vidare in till brosan på intersport och snackat lite och fick mina kläder..  Sen körde vi vidare till nova lund (rusta) för mamma skulle handla tappeter. Och sen käkade vi på MAX innan vi körde till willys  och shopade mat :)

När vi var inne på willys så fick jag sms från Jessie, om jag ville hänga med till nova.. Men måde konstigt och hade precis varit där så ville bara hem.. Känns som jag dissar henne, för varje gång hon smsar o frågar om jag vill hänga med o käka eller nått så har jag antingen redan käkat precis eller så mår jag pyton. :( Känns lite dumt.. men ska väl bli bättre :)

Sen på kvällen var det dags för melodifestivalen, så då kollade jag på det och käkade en god dessert, Mums var ju et :)  Tyckte det var rätt som gick vidare i melo, Anna Bergendahls låt var riktigt bra och gillar hennes röst i låten.  Sen snackde jag även med min gooooa syster, det var ett bra tag sen vi snackade.

Lördagen var ganska najs.. Just för det hände något, händer ju inte så mycket annars :)

 Johanna Lascano..
Glömde fråga om jag fick ta en bild.. Innan hon sprang i väg :) Så ffick bli denna :)


Elin Kling ute ur lets dance

Då är det fredag igen! Jag har suttit ensam med hundarna hela dagen. Jag plockade undan lite i köket och sen satt jag mig och kollade på  Into the blue, med Jessica Alba och Paul Walker.



Nu i kväll har jag kollat på let´s dance!  Elin Kling och Daniel Da silva åkte ur tävlingen :( Tycker att Willy skulle åka ut..

Daniel är ju ganska snygg :P


Brons till Anja Pärsson :)





Satt och käka lite nötter och kollade på slalomen. Anja fick brons i superkombinationen :) Var hon verkligen värd efter gårdagens skräckkrasch. Skönt att hon klarade sej utan större skador :)

OS halva dagen :)

Tjena!

I Dag har jag kollat lite OS. Sverige vann över Slovakien med 6-2, nästa möte blir med Canada det lär bli svårare.. Men klart inget är omöjligt :) Kollade oxå på när Charlotte Kalla fick sin guldmedalj :) Sveriges första medalj i OS.
 

Charlotte Kalla

Nu i kväll ska jag se om jag hittar någon bra film kolla på :)

Puss så länge :)

Lördag :P

Tjena!

Igår ringde brosan och väckte mig :S Så sen var det bara att stigga upp och käka frukost. Vi skulle va på middag hos moster vid 17:30 - 18:00 men vi åkte ditt tidigare  snacka lite skit innan dom andra skulle komma. Det blev hjortstek och klyfft potatis och murkellsås :) Var mycket gott. Sen fick jag min önskade efterrätt, vaniljkessela med digestive och hallon. Även det var riktigt gott :)  

Medans dom äldre satt och snacka i köket kollade jag på Melodifestivalen. Erik Saade - Manboy gick direkt till final  det var rätt tyckte jag :) Sen tyckte jag Hanna oxå skulle gott till final.. Men men.. Efter melo så börja dom andra ströma in i soffan... Och då var det dags och kolla på OS. Vi skulle köra hem dom andra så vi var hemma vid 01:30.. Då gick jag i säng och läste lite.. Kände inte att det var lönt att starta upp datorn..

Pöss


Ensam fredag :)

I morgon är det fredag och då ska både mamma och pappa iväg så jag får vara ensam hemma halva dagen :)
Jag ska gå upp i hyffsad tid så jag hinner damsuga och sen ska jag glo på filmer resten av min ensama tid. Skönt när att vara ensam ingen som säger till en vad man ska gör, när man ska göra det. Man gör det när man själv känner för det :) Plus skönt att man kan titta på lite större tv där ner. Men nu ska jag spela lite spel med en kompis.. Så pöss o kram


Onsdag :P

Tjena hejsan!

I dag har det inte hänt så mycket.. Har snackat med min underbara kusin som är i USA, hon pluggar typ marknadsföring en termin. Lite avvis att hon är ner i USA där det är varmare än i Sverige. Hon skulle ner till poolen när jag snackade med henne.. JAG SOM ÄLSKAR POOLER :P   Sen har det snöat här sjukt tråkigt, trodde vi hade fått med snö så det räckte. Kan ju hoppas vi får en underbar och varm sommar :) Sen tänkte jag kolla på film i kväll, men blev o spela ludo ( typ fia med knuff) med Mika i stället. Men nu ska jag strax inta sängen och läsa intervjun med kakhusets. Bloggen som jag läser 3-4 gånger om dagen.

Natti

 Malin på sin examens fest <3


Tisdag

Tjena!

I dag har jag varit på det af och försäkrings grejset som var sista gången i dag :) Sen gick jag ner och tränade, gick skit bra i dag :) Sen satt jag mest och väntade på att pappa skulle komma o hämta mej. Sitter o gäspar som bara den. Så det blir nog gå och lägga sej tidigt i dag.. Om jag inte hinner bli jätte pig strax innan det är dags fför sängen.. Ska snart lägga mej i soffan med en film..

Höres och störes :P

Hundarna på rymmen :)

Jag var nere och borsta bissingarna (tänderna). När jag är klar ser jag att där står en bil med lysset på, stod och kolla ett tag sen släcker de lamporna och kliver ur bilen. Jag säger till pappa att där är någon där ute, och jag går ut och försöker kolla vem det är och sen sa han sitt namn. Pappa kollar ut och glömer stänga dörren när han går ut så hundarna springer efter när dom kör i väg..  Pappa fick ta bilen o köra efter och hämta hundarna. Ja då fick dom en liten natt runda.. :) Snö driverna är så höga så hundarna kan ju bara kliva över stakettet.

Sov gott <3

Söndag..

I Dag har det varit en riktig slappe dag :) Mamma, pappa och jag har kollat på filmer, den första var ingen höjdare.. Och andra filmen kollade bara jag och pappa på, den var bra.. Var lite klydd i filmen plus att jag blev trött.. Så den hade nog varit topen om jag hade hängt med till 100 % :) Blir kanske att se Princess and the frog oxå i dag :)

När vi satt och käka så snacka vi om att det var jobbe dag i morgon. Pappa sa då städar du i dag gå på jobbet, mamma bara JASÅ..  Så tänkte jag YES så får jag vara ensam hemma halva dagen. Men mamma, nä tar det på tisdag i stället :S Då ska ju jag oxå i väg så då blir det inte att vara ensam hemma :( Men men..


Norges bidrag till Eurovision song contest 2010

http://www.youtube.com/watch?v=XSY-GsjNbSk

Fredrik Kempe som har skrivit låten.. Tycker den är helt ok :)


Couples Retreat

Det blev ju inte riktigt vad jag trodde i melodifestivalen.. Men Ola och Salem Al Fakir gick ju till final så det var väl helt ok. Efter melodifestivalen kollade jag på Couples Retreat, en komedi med Malin Åkerman och Vince Vaughn. Den var bra och lite små rolig så den tycker jag att man kan kolla på :)



Nu ska jag spela lite med Mika på blip. Hade gött..


Bokad i soffan med ben and jerry

Nu börjar melodifestivalen om ett par minuter :) Så nu ska jag boka mej i soffan med lite ben and jerry glass :)


Puss o Kram

Melodifestivalen deltävling 1

Godkväll på er!

Då är det dags för årets melodifestival att starta. Då får vi hoppas att rätt låtar går vidare :) Dom jag tror gr vidare är:

Final

*Jessica Andersson
*Anders Ekborg

Andra chansen

*Ola
* Linda Prichard



Har bara hört små snuttar på låtarna så vi får väl se hur det går :)

Pöss<3


Film från voddler



Ska gå ner o duscha nu sen blir det leta upp en film på voddle och kolla på :)

See yaa <3

Tillbaks på blogg.se

Nu har jag byttat tillbaka hit till blogg.se, efter några månader hos metrobloggen.se. Tycker denna bloggen är mycket finare än den på metrobloggen, så därför byttade jag :) Och upplösningen av bilderna blir mycket bättre här, dom blir mer grynigare på metrobloggen.


RSS 2.0