Grattis brosan på 32-årsdagen!

 
 
Brosan bjöd på kakor, tårta,läsk och kaffe! Han hade gjort en morotstårta som var riktigt god och sen hade han gjort kärleks mums som också var goda men morotstårtan var så mycket godare :) Fick synda lite idag blir ju inte varje dag och varje vecka som man ska synda, fast det kommer bli nästa helg också när jag ska på 60 års kalas.. 
 
Föresten brukar ju väga mig på söndagar men jag har ändrat det till lördagar istället. Så idag är det ju en månad sen jag startade min resa mot ett hälsosamare och smalare liv. Och vågen visade ju bara 0.5 kilo denna veckan också men 4 kilo på en månade är väl helt okej ändå.. Mitt mål till nästa månad är att komma under 100 kilo, så går jag ner ungefär lika mycket nästa månad så är jag ju super glad. Då har jag kommit en  " LITEN " bit på vägen mot mitt stora mål. 
 
Puss <3
 

Kalas tajm!!

Godmorgon!
Har sovit halv kasst i natt, ena stunden är det varmt och ligger man utan täcke så fryser man.. Men nu är klockan 10:10 så nu får det va dags att kliva av sängen. Ska upp och få i mig lite frukost  sen slänga mig i duschen! Brosan fyller 32år så vi ska ditt fira.  
 
Puss o kram <3
 

Kyl fan går i sönder när man har som mest på jobb

Det har varit mycket på jobb i dag, men vi fixade idag oxå :) Tråkigt var att den ena kylen lägger av när vi har som mest :/ Klockan är halv tio och jag ligger redan i säng, kollar på "Hela Sverige bakar" det var evigheter sen jag gick o la mig så tidigt.. Puss

Städ och fix Onsdag!

Tjenare!
Idag har jag lagt ut mitt bord på blocket, så får se om jag får det sålt. Sen är jag stort sätt klar med städningen ska bara kasta lite tidningar och damsuga! Ska ner och ta lite kvällsmat nu till efterlyst och sen får det bli en dusch, ska jobba i morgon. Det var många smörgåstårtor och baguetter som var beställt tills i morgon så dom behövde en person till. Men det räckte att jag kom 7:00 i morgon så jag får en timmes sovmorgon :)  
 
Puss och Kram <3

Städning som aldrig blev av

Hello!! Har börjat städa mitt rum idag, skulle ju städa för någon dag sen men har dragit på det så fick tummarna ur röven idag.. Är lite tvätt, grejer och bord som ska väck imorgon. Ska lägga ut mitt bord på blocket imorgon. Och min gammla soffa har kommit ut, så väntar på att den nya ska komma! Så blir att fortsätta med resten i morgon.. Så nu får det varandags för sängen, är trött som en gnu..


Godnatt och sovgott!!

Kall kväll

Tjenare!
Idag ringde Peter och ville att jag skulle komma till han, så jag brydde inte mig om att bytta från shorts till långbyxor för vi är oftast inne. Men när jag kommer ditt så sa han att vi skulle va ute :S lite kallt.. Men jag fick låna ett par långbyxor, sen var vi ute någon timme för han skulle bytta däck. Efter däck byttet blev det mat, mosaca, tsatziki och grönsak, det var riktigt gott :) Och nu är jag inne på tredje omgången av hicka idag.. Men tycker det är lite kallt nu så det får bli sängen, hoppas att Molly vill sova hos mig så jag kan få väme :P Det är så mysigt när vovvarna kryper tätt intill och lägger sig..
 
Puss <3

Städning så soffan kommer in :)

Godmorgon! 
Nu har jag legat vaken en stund så nu är det dags att komma upp o äta frukost. Ska städa och få ut min soffa söndriga soffa på släppen, för farbror Mats kommer kanske o lämnar min nya soffa idag! Eller så blev det på lördag.. Men iallafall så jag får bort bord och grejer så dom kommer in med soffan. Mitt soffbord är för stort så det blir det förmodligen att sälja det. Så nu är det bara att komma igång..  
 
Puss <3
 
 

Eslöv VS Hörby

Hellu på er!
I dag var vi i Eslöv, jag skulle hämta spannar som jag hade lagt unnan. Sen när vi satt och käkade kinamat, så står en bandidos medlem utanför fönstret. Trodde först inte att det var en riktig medlem därifrån tckte deras logo såg lite    barnsligt ut. Men sen såg jag att han hade tatuering i ansiktet, skulle fota han men pappa tyckte inte det var någon bra idé .. Efter turen i Eslöv åkte vi till Hörby för brosans flickvän fylla år.. Sen har jag bara chillat resten av dagen :)
 
Puss <3

Irriterad Annis!!!

Är skit trött idag, gick upp tidigare än vanligt. Skulle på gynokologerna i höör så var tvungen att köra i tid för att hitta rätt. När vi väl kom dit höl dom på att bygga om på alla våningar trodde man skulle anmäla sig någonstans men skulle man tydligen inte, men tillslut hittade jag rätt. Fyy va jag inte gillar och gå till gyn.. att folk ska titta/pilla en i skrevet, tycker det är obehagligt. Tur nog gick det ganska snabbt! På väg hem stannade vi i hörby för Peter min vän fyller 19 år idag, så hade köpt blommor och en pressent. Innan vi skulle hem skulle vi möta upp posten lastbil, för och ta i mot grejer till min bror. Blir så in i helvetes irriterad och arg när folk köper en massa dyra grejer innan dom betalar tillbaka vad dom lånat.. Dom säger dom inte har pengar men sen kan dom ändå ha råd med en massa dyra grejer eller en massa bilar.. Jag tycker lånar man pengar av någon så ska man lämna tillbaka som så snabbt så möjligt, för att får chans att låna pengar igen.. Men tydligen bara jag som tycker och tänker så!!
Nu ikväll har jag varit hemma hos Peter och firat han lite och käkat onyttigt. Ganska nöjd att jag bara tog en lite bit tårta, och inget sug efter mer har kommit
 
Godnatt från irriterad Annis <3
 




Många hekton små.. Kämpa på

Tjenare på er!
Igår var det ju söndag och det var dags att väga sig igen, vågen stod på -1 kg! Det var väl ganska bra tycker jag, gick ju dock ner 2 kg veckan innan så hade ju hoppats på detsamma denna gången :/ Men får väl kämpa hårdare tills på söndag så kanske det vissar lite bättre resultat :) Mitt slut mål är ju att komma ner till 53 kg, så småningom.. Hoppas bara att man kan hålla sig motiverad och peppad så länge.. Ska försöka komma igång riktigt med motionen också, det går ju inte så bra med det just nu :/ 
 
 
Dessa månaderna nu innan jul kommer det en del kalas, så då får man ta det lite lugnt med allt det goda så man inte faller tillbaka..Men det ska nog gå bra :)
 
Puss <3

Hudvårds byte

 Har sett neutrogenas "grapefruit" nya hudvårds produkter i apotekets tidning. Har läst på internet att det är många som gillar dom och att de doftar gott, så blir kanske köpa såna när man får pengar. 
 
 
Dom senaste veckorna har jag användt " Proaktiv " och det tycker jag är skit bra, man känner sig så ren och fräch efteråt och finarna har blivit mindre. Men kollade upp vad det kostade det biligaste kostar 499:- måste ju nästan va miljonär för att köpa det.. Så det får blir ett byte till neutrogenas grapefruit istället lite biligare :)
 

 
Puss <3

Kvällsfilm och kvällsmat

Blev en kvällsfilm till kvällsmaten! Det blev "Snow With and the huntsman" jag tyckte den var helt okej.. Någon av mina läsare som sett den? vad tyckte ni isåfall?

Puss o godnatt <3

Störig kväll!

 
Dagens frukost bestod av havregrynsgröt med hallon och mjölk. Och ett stort glas vatten! Är inte jätte glad för havregrynsgröt precis, men med massa hallon eller några andra bär eller frukt så går det an :) 
 
Ikväll har vi haft stömavbrott flera gånger, när det precis klickar till o strömen är tillbaka så försvinner den igen.. Skit störigt, när man sitter och tittar på hockeyn/fångarna på fortet :@  Nu är det dags för kvällsmat en macka och en mugg thé.
 
Puss <3

Internet legat nere hela dagen!!!!

Tjenare på er! 
Under hela dagen har vårt internet legat nere, sjukt jobbigt när man alltid sitter vid datorn :) Men nu ikväll kom jag på att jag kunde koppla upp mig på mobilnätet, funkade ganska bra. Fick se till att lägga mobilen där det var hyffsad täckning, mitt rum är ju inte det rum som har bäst täckning precis :/ Men det funkade så jag kunde kolla på "Fridlyst" på svtplay. Det är ett intressant program där man får följa med den kända fotografen " Mattias Klum " som har med sig en del kända personer. Där dom åker ut och ser dom olika djuren i sina hemmiljöer och försöker hjälpa till att gör så djuren inte utrotas.
 
 
Hade varit kul och spännade att åka och se tigrar, lejon, urangutanger och leoparder och massa fler djur i sina hemmiljöer! Att kuna ta en massa bilder :)  Hade också varit kul att sitta på en zoo och mata tiger bebisar :)
 
Puss och godnatt <3

Ny hårfärg & ny frilla

Tjenare! 
Igår var jag och tränade på förmiddagen, efter att ha gjort benspark o benböj var mina ben som spagetti lite läskligt.. Och i dag har jag fått träningsvärk i rumpan, skönt med träningsvärk om man inte får det i magen villsäga. Igår efter träningen åkte jag hem till Sandra, hon skulle hjälpa mig att färga håret och klippa mig! Blev riktigt nöjd ska bara vänja mig vid snelugg :)
 
 
Efter maten hemma hos Sandra åkte jag med henne och hennes pappa och övningkörde i revinge! Där mitt ute i ingenstans sprang kossorna fria :) När jag kom hem på kvällen mös jag lite med vovvarna och tyckte inte det var lönt att starta datorn då klockan börja bli mycket.
 
Puss <3

Tredje dagen jag jobbar denna månaden :P

Tjenare!
Idag var man uppe innan tuppen gal, har jobbat idag så var uppe 04:45.. Det var skönt att jobba idag, jobba med en av mina favoriter, så dagen gick ganska smidigt. Förutom när jag var på väg att gå, så fick jag gå in och göra några baguetter till, för alla hade tagit slut. Där var en som kom in och köpte 10 baguetter så dom gick åt fort idag.. Och nu ikväll har jag varit inne hos Peter och snackat lite medans han tränade. Och nu har jag precis packat klart min gym väska.. Blir gymmet i morgon och sen efter det blir det hem till Sandra efteråt :)

Puss <3

Godkväll på er..

Då var det söndag igen! Och det var dags att väga sig igen och se om man lyckats gå ner nått, vågen stod på -2 kg  så det var en skön start :) Sen fick jag hjälp av mamma att mätta byst, midja, stuss, h lår och v lår. Glömde det förra söndagen, så fick det gjort idag istället. PT och dom som har tränat ett tag säger att man ska ha sina mått också, då man står still och inget händer på vågen så kan du ju va att man byggt lite muskler så det är därför det inte visas några minus på vågen, då vissas det kanske på sina kropps mått istället.. :) Så nu är det att fokusera på nästa invägning och hoppas på minus på vågen..
 
 
När jag har lyckats att gå ner i vikt vill jag ha såna byxor och skor som på bilden!
 
 
Puss <3

Team Bagge

Godkväll på er! 
Var inne hos Peter en snabbis ikväll, han skulle iväg så blev inte så mycket hängande idag :/ Drog hem och kollade på körslaget som började idag. Ni som kollade på det, vem hejar ni på?? Jag hejar på " Team Bagge"  han har sån go humor och gott skratt, o han är en riktig nallebjörn.. Läste på aftonbladet att han redan var tipad vinnare av "Körslaget" så det återstår att se :)
 
 
Rösta nu på Anders Bagge!
 
Puss <3

Kyckling & Curry

 Tjenare!   
Har precis gjort rent till valparna och ska nu gå ut o duscha.  Idag blir det gårdagensmat kyckling & curry och ris. Älskar kyckling hade kunat leva på det :) 
Blir hem till Peter om ett tag och umgås lite.. 
 
Puss innan batteriet dör :P
 

Jobb vs trött

Godkväll på er!
7:00 i morse ringde dom från jobb, så då var det bara att dra sig ur sängen.. Skulle ta bussen som gick 7:40 men när vi kommer ut till bilen så ville inte åbäket starta. Så fick jag ringa Carina och fråga om hon kunde köra mig till Eslöv?! Och det gick bra så hon kom vid 8:00 o körde mig till jobb. Det har varit lite stresigt hela morgonen, men det gick bra ändå.. Sen kom Richard o hämtade mig när jag kom med bussen vid 15:15! Där var en asiat på bussen som tryckte för att hoppa av men busschaffören bara " Ach.. vi tar nästa hållplats, då frågar han när vi kört förbi den med några meter "skulle någon av" ja säger kille och var skulle du av säger chaffören "I HURVA säger killen.. Chaffören bara OJ..   Har varit trött som f*n ända sen man kom hem, så får bli sängen efter MTV VMA!
 
 
Godnatt <3

Köpt hårfärg

Har varit o köpt hårfärg idag så jag kan färga håret :P Så får höra med min privata frisör när hon har tid och om hon vill fixa till det ;) hihi..
 
 
Idag skulle jag haft rullader till mat men det ble poker med mina farbröder istället så det fick bli ungsfalukörv med  hemmaluad potatismos och sallad. Det gick lika bra, om inte bättre till och med :)
 
 
Mums :P
 
Puss <3
 
 

Cirkus vs Pigge igelkott

Tjenare! 
Idag medans mamma och pappa spelade boul så gick jag på cirkus. Har inte varit på cirkus på något år så tycket det kunde vara kul.. Detta året hade dom kor, ankor, gäss och en get kan inte komma ihåg att dom haft det innan :) Hade ju varit roligare med elefanter och tigrar ;) elefanter i alla fall!  Strax innan vi skulle åka hem från boulbanan så hittade jag en liten igelkott som fick heta " Pigge igelkott "
 
 
Var tvungen att ta bild på han med mobilen! Sen blev det en kvällsmat och mys med vovvarna och så blev det en snabbis nu och kolla mejl och facebook innan sängen..
 
Godnatt på er! Puss <3
 

Skit sugen på...

Är skit sugen på att klippa mig och göra slingor i håret, det är bara så sjukt dyrt :/ Vill ha samma ljusa hår som jag har på bilden :)
 
 
Får se i veckan när jag ska in till Eslöv om jag kan hitta något färgnings grejs på coop eller Ica kvantum! Så hinner man kanske fixa det tills man ska på gå på 60 -års fest i början på oktober :)
 
Puss <3

Dagens middag!


Dagen middag blev gurka, rödlök, morötter, sallad, kyckling och lite vitlöks sås :) Så första dagen av att skipa läsk/godis har ju gått bra så då är det bara fortsätta så.. :)
 
Puss <3
 
 

Känns mer som en måndag..

Känns mer som måndag än en söndag! Jobbade idag så det känns lite bakvänt med dagarna, dom gångerna jag jobbar så är det nästan alltid på vardagarna, har sagt att jag kan ta någon helg i bland men inte för ofta.. Hade jag haft körkort så hade det ju funkat men nu får ju pappa köra mig dom helgdagarna som jag jobbar och det blir ju inte så mycket förtjäns då.. Men det har gått bra idag ialla fall jobbade med Tanja, allt flöt på bra så blev bara 1 timmes övertid.. Undra om man får OB när det är helg :/ Hoppas man får någon dag till denna månaden, så det blir lite mer pengar. 
 
Blir sista dagen idag med godis och läsk/saft på ett tag. Ska försöka nu för miljonte gången att gå ner i vikt och komma igång att träna 3 gånger i veckan.. Och försöka att skita i att väga mig så ofta, blir bara så besviken när det står still. Har lite onyttiga grejer kvar det som inte käkas upp idag, slänger jag i morgon.
 
* Mål *
Gå ner 12 kilo till julafton är väl ett lagon mål tillbörja med.. Blir det med är det iså fall bara en bonus..
Eller att gå ner 30 kilo till maj 2013.. Så vi får se om jag lyckas hålla mutivationen kvar tills maj 2013 :/  Så får vi se vad vågen står på i maj om det har blivit lyckat mål eller bara fiasko..
 

 
Får bli mer av smoothie nu istället för en massa onyttigt choklad och läsk!!
 
 

RSS 2.0